Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 129
    i/e regjistruar Maska e silentgirl
    Anėtarėsuar
    19-11-2011
    Postime
    1,985
    Citim Postuar mė parė nga POKO Lexo Postimin
    ju femrat zakonisht jeni mendjelehta,lepiheni pas interesit,qofte ai material e qofte i atije estetik bukurise se jashtme...po flase pergjithesisht per shqiptarkat e sotme.

per ate dhe ju ndrrone mendja 3 her ne dite,dhe meshkujt zagare e dine mire ate pune dhe fillojne te nuhasin pren e radhes...

shkurt,ska me dashuri shpirterore,por dashuri sexi e leku...mendjen vec per horlleqe e maskaralleqe e keni,dyja palet,vec se e keni per "turp" ta pranoni
    Poko nuk mund ti fusesh te gjitha femrat ne nje nivel...,pyetja ishte kur ju keni pasur nje femer te mire dhe e keni lene.....,sepse ju,duhet ta pranoni,qe kur keni nje femer te mire ne krah,nuk e vleresoni si duhet,te vleresoni ate si njeri..,doni nje femer te bukur..,te veshur mire....etj,dhe harroni qe nuk ka femer qe nuk behet e bukur nese vishet shtrenjte dhe shkon ne parukeri cdo dite.. ....jeni ju qe kerkoni femra te tilla dhe femrat thjesht behet ashtu si ju i kerkoni...

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    a ka naj pytje.....

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    ec me lart se sje pergjigjur pytjeve te mia
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    ec me lart se sje pergjigjur pytjeve te mia
    ku jane moj se si kam shikuar sinqerisht...

Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    dy pytje.

1. preferoni me sh nje femer te bukur npm nderhyrjeve kirurgjikale,apo nje thjesht normale (as e bukur as simpatike)por e pranueshme?

2. a i kuptoni femrat kur jane ne rol....per te rene ne sy?Cmendim keni per to? (kam sh te tilla ne palester dhe jam kurioze)

pergjigjeja e pyetjes se pare eshte qe normale do me pelqente nje vajze e thjesht normale ....po e bukur eshte se bukurin ne shpirt e ka....pse thua keshtu hahahah

po kuptohet normale se deshirojne te terheqin vemendjen me shume te tjereve......besa edhe flasin me shume dallohen dallohen hahah

Citim Postuar mė parė nga silentgirl Lexo Postimin
    Poko nuk mund ti fusesh te gjitha femrat ne nje nivel...,pyetja ishte kur ju keni pasur nje femer te mire dhe e keni lene.....,sepse ju,duhet ta pranoni,qe kur keni nje femer te mire ne krah,nuk e vleresoni si duhet,te vleresoni ate si njeri..,doni nje femer te bukur..,te veshur mire....etj,dhe harroni qe nuk ka femer qe nuk behet e bukur nese vishet shtrenjte dhe shkon ne parukeri cdo dite.. ....jeni ju qe kerkoni femra te tilla dhe femrat thjesht behet ashtu si ju i kerkoni...
    pergjithesishte keshtu funkcionon sot me neve,meshkuj e femra qofshin...shikohet se si u vesh sexy,si nxori gjoksin e shalet,e jo per bukuri te tjera...

femrat e kan kuptuar se me cfare munde te joshet me leht nje mashkull instiktivisht zagar...

fjala se ne e ju duhet ta vlersoni si njeri,ka mbaruar pergjithesisht...

te rroje leku e interesi e te rroje sexy e maskaralleku,kaq.
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga [Perla] Lexo Postimin
    Perse meshkujt sillen si femijet, te perkedhelur , tekanjoz, inatēinj ?
    haha kjo besoj se eshte menyra e mashkullit qe kujton se po beri kshu e ben te dashuren me shum per vete

p/s vet jam shum tekanjoz,perkedhelur,inatci i madh do thoja por kjo me ben qe my lovly wife me do me shum hahahah
    Partizoni

Gregory Isaacs Maska e metinsk
    Anėtarėsuar
    21-06-2010
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    91

Pėr: Femra pyet mashkulli pergjigjet!

@SilentGirl

Po e njejta problematik osht edhe me meshkujt tashti. Emancipimi i femnes e ka pru ket far nivelizim nese mund te thuhet. Shif, edhe meshkujt tash bojn shoping, nfakt pse mendon qe meshkujt blejn kere te mira edhe lypin status te nalt ne shoqni? Qe me u bo atraktiv per shum femna . Nese ke dicka te paqarte pyt lirisht, ose dush te bojm debat ne ket muabetin qe e ceke.
    Qielli im

Citim Postuar mė parė nga toni54 Lexo Postimin
    a ka naj pytje.....
    Pse e mban veten per ekspert ti kshu ?

Ja te bej nje pyetje une ty si burri burrit

Me mire koken ne lume apo .....
    Revolution 1848

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624

Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Pse e mban veten per ekspert ti kshu ?

Ja te bej nje pyetje une ty si burri burrit : p

Me mire koken ne lume apo .....

Si thua, kė do zgjedhi??

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •