Close
Faqja 38 prej 41 FillimFillim ... 283637383940 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 408
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Kjo eshte hipokrizia juaj. Ndersa shihnit foto me vrasje femijesh ne forma nga me barbaret nuk benit komente. Biles disa shkuan deri aty sa thane dhe qe eshte turp te publikohen.

Disa femra qe bejne ua mami dhe ua babi kur lexojne lajme me rrahje kur shihnin fotot e femijeve te vrare jepnin komente nga me te turpshmet.
    Une nuk bera komente as per fotot e femijeve e as per fotot e atyre qe terhiqnin njerez zvarre. Bera koment vetem kur filluat te mbroni keto akte.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2012
    Postime
    95
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Done te thuash se keta i bejne mur femijet te fshihen vet?Mos o njeri se gabim je shih nje foto ushtari deri edhe femijes ia drejton armen more,folni me dore ne zemer!!
    Me ke keq kuptuar , isha ne anen tende ...lexo mire .

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Armëpushim në Gaza, fillon sonte

Presidenti amerikan Barack Obama ka lavdëruar kryeministrin Benjamin Netanyahu që është pajtuar ta mbështesë një plan egjiptian për një armëpushim në konfliktin e Gazës, ka thënë Shtëpia e Bardhë.
    “Presidenti përgëzon kryeministrin që është pajtuar me propozimin egjiptian për armëpushim, derisa ka përsëritur se Izraeli gëzon të drejtën për ta mbrojtur veten”, citon agjencia AFP, presidentin Obama.

Kjo erdhi pasi Ministri i Jashtëm i Egjiptit ka bërë të ditur se Izraeli dhe Hamasi janë pajtuar për armëpushim në Rripin e Gazës, njofton rel.
    Armëpushimi pritet të hyjë në fuqi në orën 20:00 (sipas kohës së Evropës së mesme)/Indeksonline/
    *
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    C'ka eshte ai vend per ty?

Asgje,,,,,,,,,,,GJITHCKA!

Situata eshte aq e nderlikuar sa s'ka zot ta ndale,por ajo per tu habitur,eshte qe te padrejtes ti thuhet e drejte.

Thjesht keqardhje per ate qe i behet popullit palestinez,por ajo qe ther deri ne palce eshte femijte.
    Pse
    Psee?
    Pse heshtin te gjithe?
    Ajo fare ka depertuaar aq thelle sa kongresmenet e Amerikes s'kane shans ta kundershtojne.

Jemi ne faza fillimi,sepse nje ere e re pret(per te gjithe ne)!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga @0o0@ Lexo Postimin
    Eshte nje antar i pabes ketu ne forum mesia4ever i thoshin. Nuk bon koment ne ket teme ku jepen foto e video pa fund ku vriten muslimane te pafajshem por shkoi e hapi nje teme qe kish zene myk per te tregu qe dhe muslimanet jane kriminele. Shikoni se cfar pisash jane disa antare ne ket forum.
    Pse nuk po i denoni edhe vrasjet qe i bejne islamistet. Qe jane dhjetera here me te tmerrshme?! Eshte lehte mem sulmu mua, jeni ju qe u rreshtuat kunder USA dhe pro talebaneve tani me flet per moral e etike, njerez te pabese jeni tipa si ti qe Amerika na ndihmoi te clirohemi e ju dilni kunder saj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 21-11-2012 më 15:53

Besimtar Musliman
    Anëtarësuar
    08-11-2012
    Postime
    23
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Pse nuk po i denoni edhe vrasjet qe i bejne islamistet. Qe jane dhjetera here me te tmerrshme?! Eshte lehte mem sulmu mua
    Ku kan vra Muslimanet femij e gra mor i poshter. Vetem Greku dhe Serbi kan vra Muslimanet sic po i vret sot Jehudi. Njerez maskarenj si ti jane turp me i then vetes Shqiptar. Shqiptari ka bes dhe dhembshuri, vetem Serbi do fliste kshu sikur ke fol ti.

Poshte tradhtaret e kombit.
    أشهد أن لا إله إلاَّ الله و أشهد أن محمد رسول الله

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Kjo eshte hipokrizia juaj. Ndersa shihnit foto me vrasje femijesh ne forma nga me barbaret nuk benit komente. Biles disa shkuan deri aty sa thane dhe qe eshte turp te publikohen.

Disa femra qe bejne ua mami dhe ua babi kur lexojne lajme me rrahje kur shihnin fotot e femijeve te vrare jepnin komente nga me te turpshmet.
    Sigurisht qe eshte "turp" te publikohen sistematikisht foto te femijve te masakruar dhe te copetuar nga bombat, plumbat, djegjet etj. qe zakonisht ndodhin ne lufte resp. gjate bombardimeve. Gjithashtu eshte turp te vraposh ne tume si i cmendur neper qytete me viktima te tilla...
    Eshte dicka tjeter nese eventualisht publikohen foto te zgjedhura te masakrave te qellimshme.

Keqperdorimi i femijeve viktima te luftes nuk eshte zbulim i palestinezeve dhe i HAMAS-it.

Gjate luftes ne Kosove, per aq sa une di, nuk kam pa asnjehere skena, ku njerezit kane marre femije te masakruar ose kufoma dhe kane vrapuar me ta ne turm rrugeve te qytetit. Gjithashtu jane treguar kryesisht fotografi te disa masakrave, ku dihej ose ishte shume e sigurte qe njerezit civil te masakruar, shumica prej tyre, ishin vrare pasi qe ishin zene nga serbet. Pra, ngjashem me keta qe i ka zene dhe masakruar HAMAS-i.

Une qellimisht nuk i kam postuar edhe disa foto tjera, sepse nuk ishte vetem nje, por ishin 6-8 qe kane perfunduar ne te njejten forme si kjo viktima qe shihet ne fotot e postuara.
    Per fund, une e kam shpjeguar edhe me heret se ku qendron problematika e postimev te fotove te tilla.
    Megjithate, nuk them se nuk duhet te postohet asnje foto. Por, jam kunder qe te postohet cdo foto e tmerrshme e luftes, per qellime propagandistike.

Gjithashtu, ai qe deshiron ta binde boten per padrejtesite dhe krimet e pales tjeter, edhe permes fotove te femijeve -gje qe deri ne njefar mase dhe ne rrethana te vecanta eshte absolutisht legjitime dhe e nevojshme- duhet te jete jashtezakonisht i kujdesshem dhe nuk ben ne asnje menyre ta bej te njejten me armikun apo te prodhoje skena te tilla si ne fotot e postuar nga une...
    Mbrojtja dhe mohimi i krimeve te HAMAS-it nuk jane rruga me e mire per mbeshtetjen e palestinezeve dhe per ta akuzuar Izraelin ne menyre te besueshme dhe efektive. Ndoshta ne disa shtete te Arabise dhe Azise, por jo ne Europe...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 21-11-2012 më 16:09

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga @0o0@ Lexo Postimin
    Ku kan vra Muslimanet femij e gra mor i poshter. Vetem Greku dhe Serbi kan vra Muslimanet sic po i vret sot Jehudi. Njerez maskarenj si ti jane turp me i then vetes Shqiptar. Shqiptari ka bes dhe dhembshuri, vetem Serbi do fliste kshu sikur ke fol ti.

Poshte tradhtaret e kombit.
    Shiko ti mos merr pergjegjesi per krejt Muslimanet (sepse fundja edhe muslimant ndahen ne suni dhe shiit), mirepo une te kisha sygjeru qe kryesisht per Muslimant e ballkanit qe kane nje kultur kryesisht Europiane me e thane me siguri qe nuk jane njerez qe kane qellim vrasjen e fimijeve. Perndryshe Muslimanet e lindjes, ma me qef e vrasin ni femij se sa ni ushtar Izraelit, ata ne gjene kane elemente te terrorit, me cka edhe po vertetohen gjanat. Dikush qe ja heq koken dikuj duke citu kuranin, cka kr per t thene me shume!
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Besimtar Musliman
    Anëtarësuar
    08-11-2012
    Postime
    23
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Shiko ti mos merr pergjegjesi per krejt Muslimanet (sepse fundja edhe muslimant ndahen ne suni dhe shiit), mirepo une te kisha sygjeru qe kryesisht per Muslimant e ballkanit qe kane nje kultur kryesisht Europiane me e thane me siguri qe nuk jane njerez qe kane qellim vrasjen e fimijeve. Perndryshe Muslimanet e lindjes, ma me qef e vrasin ni femij se sa ni ushtar Izraelit, ata ne gjene kane elemente te terrorit, me cka edhe po vertetohen gjanat. Dikush qe ja heq koken dikuj duke citu kuranin, cka kr per t thene me shume!
    Po qe i krishterer gjak serbi dhe greku ke. Shqiptaret qe ishin o shkun ne Itali ose u bon Muslimane. Komentet e tuaja jane identik me ato qe lexoj per shqiptaret muslimane ne forumet Serbe.
    أشهد أن لا إله إلاَّ الله و أشهد أن محمد رسول الله

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    E shfarosen ate popull te shkrete,
    Pa vesvese...
    Ne vitin 1950, pak pas themelimit te Izraelit kishte dicka me shume se 1 milion palestinez (ose afer 2 mio varesisht nga statistika).
    Sot ka mbi 10 milion...

te shohesh foto femijesh te masakruar e djegur,...
    Ky eshte problemi...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 21-11-2012 më 16:32

Faqja 38 prej 41 FillimFillim ... 283637383940 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •