Close
Faqja 26 prej 41 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 408
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Se7en Lexo Postimin
    nuk e postova te teren sepse lista eshte e gjate dhe jorelevante per temen!
    Duduk , ke lexuar ndonje flete nga Talmudi ?
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    ani de ngadal se s'ki nevoje mu nxe si me te pas preke ne moral. Nese ke mundesi na sjelle Talmudin ne shqip, do ishte interesant te mesojme dicka nga ju qe e njihni !

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Allahu i shkateroft cifutet dhe servilat e tyre
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Le te jete edhe ky nje mesazh i qarte,qe te gjitha keto citime qe i sjellni copy
    /paste nga hate site jane falsifikim.

Ja liliput origjinalin Edukohu .
    Nuk ka nevoj me i lexuar i nderuar qeveria,

Ndryshe nga Muslimanet dhe te Krishteret te cileve duhet tia lexosh librat e shenjte qe tua kuptosh fene e tyre , hebrenjve shikoji veprat dhe e kupton se c'fe kane.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Jo se vec nje liber ka lexuar, dihet cilin .
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Jo se vec nje liber ka lexuar, dihet cilin .
    Ti nuk ke postime aq sa une kam lexu libra !

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Hebrenjtë prej 3000 vjetësh udhëhiqen nga librat e tyre si Talmudi dhe Torra, mësimet e të cilit i kanë trashëguar brez pas brezi dhe i mësojne në fshehtësi edhe sot. Që të lexosh se çfarë thotë Talmudi, ËSHTË RRËNQETHËSE!

Pse e mësojne në fshehtësi?

Hebreu i njohur Dibre David shkruan :
    " Nese jo-hebrenjte do ta dinin se ç'mësojm ne kundër tyre, atëherë ata do të na vrisnin."

Lexoni disa ligje të Talmudit:

1. " Vetëm hebrenjtë janë qenie njerëzore.
    Jo-hebrenjtë nuk janë njerëz, ata janë egërsira". |Talmud: Baba mezia 114b |

2. "Eshte e lejueshme te marresh jeten dhe trupin e nje jo-hebreu"
    |Sepher ikkarim IIIc 25 |

3. " Nje grua shtatzane jo-hebreje nuk eshte me e mire se nje kafshe e mbarsur". | Coschen hamischpat |

4. "Megjithese Zoti i krijoi jo-hebrenjte, ata nuk jane njerez por kafshe ne forma njerezore. Nuk eshte e lejueshme per nje hebre te udhehiqet nga nje kafshe. Po keshtu hebreu nuk mund te udhehiqet nga kafshe me forma njerezore".
    3 pikat e para jane idiotizma, teori prehistorike qe nuk kane vend ne ditet e sotme.

por pika 4 eshte mese normale dhe e moralshme, dhe vlen edhe per ditet e sotme.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Hebrenjtë prej 3000 vjetësh udhëhiqen nga librat e tyre si Talmudi dhe Torra, mësimet e të cilit i kanë trashëguar brez pas brezi dhe i mësojne në fshehtësi edhe sot. Që të lexosh se çfarë thotë Talmudi, ËSHTË RRËNQETHËSE!

Pse e mësojne në fshehtësi?

Hebreu i njohur Dibre David shkruan :
    " Nese jo-hebrenjte do ta dinin se ç'mësojm ne kundër tyre, atëherë ata do të na vrisnin."

Lexoni disa ligje të Talmudit:

1. " Vetëm hebrenjtë janë qenie njerëzore.
    Jo-hebrenjtë nuk janë njerëz, ata janë egërsira". |Talmud: Baba mezia 114b |

2. "Eshte e lejueshme te marresh jeten dhe trupin e nje jo-hebreu"
    |Sepher ikkarim IIIc 25 |

3. " Nje grua shtatzane jo-hebreje nuk eshte me e mire se nje kafshe e mbarsur". | Coschen hamischpat |

4. "Megjithese Zoti i krijoi jo-hebrenjte, ata nuk jane njerez por kafshe ne forma njerezore. Nuk eshte e lejueshme per nje hebre te udhehiqet nga nje kafshe. Po keshtu hebreu nuk mund te udhehiqet nga kafshe me forma njerezore".
    Pse mos eshte me mire kurani me shpifjet dhe urrejtjen per te krishteret ?

5:72. Bënë kufër (mohuan të vërtetën) ata që thanë: "All-llah është ai, Mesihu, biri i Merjemes". E vetë Mesihu, (Isai), tha: "O beni israilë, adhurojeni All-llahun, Zotin tim dhe Zotin tuaj, sepse ai që i përshkruan Zotit shok, All-llahu ia ka ndaluar (ia ka bërë haram) atij xhennetin dhe vendi i tij është zjarri. Për mizorët nuk ka ndihmës.

..........

6:19. Thuaj: "Cili send ka deshmine me te madhe?" Thuaj: "All-llahu eshte deshmues mes meje e jush, e mua me eshte shpallur ky Kur'an qe me te t'ju terheqe verejtjen juve dhe atij qe i komunikohet (dhe te gjithe atyre qe vijne pas jush deri ne diten e kijametit). Ju po deshmoni se pos All-llahut ka edhe zota tjere, a?" Thuaj: "Une nuk deshmoj!" Ai eshte vetem nje Zot dhe une jam i paster nga ajo qe ju i shoqeroni!"
    6:20 Atyre qe Ne u kemi dhene librin, e njohin ate (Muhammedin) sikurse i njohin bijte e tyre. Jane ata qe asgjesuan vetveten, andaj nuk besojne.
    6:21 Kush eshte me mizor se ai qe ndaj All-llahut shpif genjeshtra apo ka pergenjeshtruar faktet e Tij? S'ka dyshim, shpifesit dhe genjeshtaret nuk kane shpetim.

.6:27. E sikur t’i shihje ata kur janë ndalur pranë zjarrit e thonë: "Ah sikur të ktheheshim (në Dunja), të mos gënjejmë faktet e Zotit tonë e të bëhemi nga besimtarët!"
    6:28. Jo, (s’është ashtu) po atyre u doli në shesh ajo që e mbanin fshehtë më parë, prandaj edhe sikur të ktheheshin ata, do ta përsëritnin atë që e kishin të ndaluar, e s’ka dyshim, ata janë gënjeshtarë.

............

9:28. O ju që besuat, vërtet idhujtarët janë të ndyrë, andaj pas këtij viti të mos i afrohen më xhamisë së shenjtë. Nëse i frikësoheni skamjes, All-llahu me dëshirën e vet do t’ju pasurojë me mirësitë e Tij. All-llahu është i gjithëdijshëm, është i urtë.
    9:29. Luftoni ata që nuk besojnë All-llahun e as botën tjetër, nuk e konsiderojnë të ndaluar (haram) atë që e ndaloi All-llahu dhe i dërguari i Tij, nuk besojnë fenë e vërtetë, prej atyre të cilëve u është dhënë libri, derisa ta japin xhizjen në dorë e duke qenë të mposhtur.
    9:30. E jehuditë thanë: Uzejri është djali i All-llahut, e të krishterët thanë: Mesihu është djalë i All-llahut. Ato ishin thënie të tyre me gojët e tyre (fraza të thata), që imitojnë thëniet e jobesimtarëve të mëhershëm. All-llahu i vraftë, si largohen (nga e vërteta)!
    ..........

98:6. S’ka dyshim se ata, të cilët nuk besuan nga ithtarët e librit dhe nga idhujtarët, do të jenë në zjarrin e xhehennemit, aty do të jenë përgjithmonë. Të tillët janë krijesa më e dëmshme.

Ja si i pershkruan kurani luftrat ndaj myslimaneve, prandaj edhe keta kujtojne se do asgjesojne nje komb te tere te Izraelit.

4:84. Lufto në rrugën e All-llahut! Nuk obligohet kush pos teje. Ngacmoi besimtarët (për luftë), All-llahu do të zmbrapsë fuqinë e të pabesëve. All-llahu është më fuqiforti, më ndëshkuesi.
    4:85. Kush ofron ndihmë të mirë, do të ketë pjesë nga ajo, dhe kush ofron ndihmë të keqe do të ngarkohet me të. All-llahu është i plotfuqishëm ndaj çdo sendi.

..........

59:13. Ju (besimtarët) në zemrat e tyre (të munafikëve) jeni frikë më e fortë se All-llahu (frika nga All-llahu). Kjo për shkak se ata janë popull që nuk kuptojnë.
    59:14. Ata të gjithë së bashku nuk kanë guxim t’ju luftojnë, vetëm kur gjenden në ndonjë vend të fortifikuar ose kur janë pas ndonjë muri. Armiqësia ndërmjet tyre është e ashpër. Mund të mendohet për ta se janë të bashkuar, e në realitet zemrat e tyre janë të përçara, sepse janë njerëz që nuk logjikojnë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 19-11-2012 më 05:58
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Çifutët një ndër popujt më të kqinjë në botë !

Kur do ta kuptojn se nuk vritën civilët e pafajshëm ?

Turp i qoft, se këta jan edhe me te kqinjë se Milloshevici e Adolf Hitleri !

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Çifutët një ndër popujt më të kqinjë në botë !

Kur do ta kuptojn se nuk vritën civilët e pafajshëm ?

Turp i qoft, se këta jan edhe me te kqinjë se Milloshevici e Adolf Hitleri !

nuk jane cifutet e keqinj..por jane lufterat e keqija.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Faqja 26 prej 41 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •