Close
Faqja 0 prej 41 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 408
    Perjashtuar Maska e Deni_Boy
    Anëtarësuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322

Izraeli sulmon ndihmat për palestinezët, viktima

Të paktën 19 pasagjerë të një flote ndërkombëtare aktivistësh pro-palestinezë të drejtuar për në Gazë janë vrarë një komando izraelite.

Lajmin e ka bërë të ditur televizioni privat izraelit 10. CNN-i turk flet për 2 të vdekur dhe 30 të plagosur.

Hamasi ka denoncuar sulmin duke e konsideruar si “terrorizëm të organizuar nga shteti”.

Ndërkohë Ankaraja ka thirrur qeverinë dhe ambasadorin izraelit për një protestë, pasi një anije me flamur turk dhe një OJQ turke është ndër organizatorët e flotiljes.

Top channel
    Ndryshuar për herë të fundit nga Deni_Boy : 15-11-2012 më 16:11

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Nga te dyja palet ka pasur viktima, pra nuk mund ta quash masakrim te palestinezve. Hamas hedh raketa kurse izraeli ben sulme ajrore per tu mbrojtur. E thashe edhe ne tema te tjera me vjen keq per njerezit e pafajshem pavarsisht nga cili vend, por hamas & co e meriton.

lol sa shpejt iu ndryshua titulli?????
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Nderokohe kto 3 ditet e fundit ......

Anëtarësuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322

Anëtarësuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Nga te dyja palet ka pasur viktima, pra nuk mund ta quash masakrim te palestinezve. Hamas hedh raketa kurse izraeli ben sulme ajrore per tu mbrojtur. E thashe edhe ne tema te tjera me vjen keq per njerezit e pafajshem pavarsisht nga cili vend, por hamas & co e meriton.

E shikon sa shpejt e nderrove pllaken sa bie llafi per Muslimont.

Te t'bej nje pyetje. Me te ardh njeri ne shpine tende . Larg qofte me te vra njerzit e familjes , hakmarrja jote quhen terrorizem? E nese pas hakmarrjes tende vriten prape pjesetar te familjes tende , ato familjare te tuaj e meritojne vrasjen?

Hamasi eshte kthyer ne organizate terroriste jo prej qejfit por prej hallit por shume injorante qe skan haberin nga politikat boterore flasin kodra mas bregut.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin

Te t'bej nje pyetje. Me te ardh njeri ne shpine tende . Larg qofte me te vra njerzit e familjes , hakmarrja jote quhen terrorizem? E nese pas hakmarrjes tende vriten prape pjesetar te familjes tende , ato familjare te tuaj e meritojne vrasjen?

Hamasi eshte kthyer ne organizate terroriste jo prej qejfit por prej hallit por shume injorante qe skan haberin nga politikat boterore flasin kodra mas bregut.

Nuk e ndryshova fare pllaken. Une gjithmon do jeme pro njerez te pafajshem por hamas qe feston kur njerezit vriten nuk mund te them qe nuk jane terrorist. I ke pare video ti si kercenin kur rane kullat???? Per ata qe humben jeten me vjen shume keq sepse zjarrin e ndezin hamas & co edhe per te vdekur vdesin femijet e pafajshem. Ne shtepi sulmohen edhe izraelitet nga raketat e hamas. Per popullin izraelit & palestinez me vjen keq por jo per terroristet. Nuk eshte hakmarrje te vendosesh bomben ne trup e te shkosh ne autobuz me femije & turista edhe ti hedhesh ne ere??? besoje apo jo e kam degjuar nga shtetas palestinez & izraeli qe duan te jetojne ne paqe nuk duan lufte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 15-11-2012 më 16:23
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin

Kushdo qe asht fajtor, keta femij i paste ne qafe, gjynahi i Zotit.

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

E meritonin Kosovaret?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Nuk e ndryshova fare pllaken. Une gjithmon do jeme pro njerez te pafajshem por hamas qe feston kur njerezti vriten nuk mund te them qe nuk jane terrorist. I ke pare video ti si kercenin kur rane kullat???? Per ata qe humben jeten me vjen shume keq sepse zjarrin e ndezin hamas & co edhe per te vdekur vdesin femijet e pafajshem. Ne shtepi sulmohen edhe izraelitet nga raketat e hamas. Per popullin izraelit & palestinez me vjen keq por jo per terroristet.
    Ti je femer dhe femra manipulohet shum shpejt. Dmth ti ke pare nje video prej mediave cifute qe ne 2001 qe disa idiote festojne per renien e kullave e qe atehere Hamasi e meriton ti vriten te gjithe mbeshtetesit. A e din ti se 60% e popullit palestinez jane mbeshtetes te Hamasit?

Faqja 0 prej 41 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •