Close
Faqja 9 prej 41 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 408
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Pse, nuk te duket i drejt vendimi per perkrahje nga qeveria Shqiptare per Izraelin?
    Aq sa do me dukej e drejte te perkrahte Serbin kur UCK-ja luftonte Serbet.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Pse, nuk te duket i drejt vendimi per perkrahje nga qeveria Shqiptare per Izraelin?
    Aspak i drejte edhe vet qeverija deri tek pastruesi i koridoreve te qeverise po edhe ti e dine mire dhe je i njoftuar per masakrat qe iu behen popullates palestineze qe shume dekada.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Aq sa do me dukej e drejte te perkrahte Serbin kur UCK-ja luftonte Serbet.
    UCK, asnjhere nuk eshte shpallur Organizate Terroriste.

UCK, asnjehere nuk ka sulmuar qytete dhe vendbanime ku jane vrare civil qellimisht.

UCK, asnjehere nuk ka luftuar me ligje fetare, mirepo me rregulla ushtarake nderkombetare..
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Lat nam me kete krahasimin e Hamasit me UCK. O doni ti prishni emrin UCK-se o s'ka.

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    UCK, asnjhere nuk eshte shpallur Organizate Terroriste.

UCK, asnjehere nuk ka sulmuar qytete dhe vendbanime ku jane vrare civil qellimisht.

UCK, asnjehere nuk ka luftuar me ligje fetare, mirepo me rregulla ushtarake nderkombetare..
    UCK-ja nuk luftoi Izraelin qe te te benin lavazh truri ty. Kush e beri Hamasin organizate terroriste ?

Kur Muslimane nga e gjithe bota luftuan per UCK-ne Katoliket Kosovare vinin tek dollari ne Tirane per te blere viza per me ik ne Europe.

Ca gjera jane aq te thella per ti kuptuar sa eshte e veshtire ti shprehesh online ne forum.

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Lat nam me kete krahasimin e Hamasit me UCK. O doni ti prishni emrin UCK-se o s'ka.
    UCK-se nuk i prishet emri se kish burra qe ja bene emrin. Hamasi eshte nje kopje e UCK-se , te dyja populli i krijoi. Cdo organizate qe ka perkrahje nga populli eshte per tu perkrahur.

Edhe Serbi bashke me Rusin per UCK-ne organizate terroriste thonin.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    UCK-ja nuk luftoi Izraelin qe te te benin lavazh truri ty. Kush e beri Hamasin organizate terroriste ?

Kur Muslimane nga e gjithe bota luftuan per UCK-ne Katoliket Kosovare vinin tek dollari ne Tirane per te blere viza per me ik ne Europe.

Ca gjera jane aq te thella per ti kuptuar sa eshte e veshtire ti shprehesh online ne forum.
    E mor rrenc, si nuk ke turp me fol keshtu, kur dihen me emra e mbiemra Katoliket e ren ler liri ne radhet e UCK.

Ishin Muxhahedinet ata te cilet i perzun nga Kosova, pikerisht nga Ujmiri i Klines nga Komandant Muj Krasniqi ne 1998. Po me kend po foli, me nje perkrahes te Hamasit.

Hamas eshte shpallur organizate terroriste nga Shba dhe Be.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Si mund ti pergjigjesh kesaj?

UCK-se nuk i prishet emri se kish burra qe ja bene emrin. Hamasi eshte nje kopje e UCK-se , te dyja populli i krijoi. Cdo organizate qe ka perkrahje nga populli eshte per tu perkrahur.

Edhe Serbi bashke me Rusin per UCK-ne organizate terroriste thonin.
    Mjaft, se eshte turp tua perlyesh ate lufte qe bene ato qe ben Hamasi. Mbro Hamasin dhe thuri lavde luftes se tyre burrerore, por mos fut UCK-ne e shqiptaret ne mes se nuk kane lidhje as me Izraelin e as me Hamasin.

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    E mor rrenc, si nuk ke turp me fol keshtu, kur dihen me emra e mbiemra Katoliket e ren ler liri ne radhet e UCK.

Ishin Muxhahedinet ata te cilet i perzun nga Kosova, pikerisht nga Ujmiri i Klines nga Komandant Muj Krasniqi ne 1998. Po me kend po foli, me nje perkrahes te Hamasit.

Hamas eshte shpallur organizate terroriste nga Shba dhe Be.
    Kush e formoi shtetin e Izraelit? Po ata qe quajne Hamasin terroriste. Te thashe dhe me siper edhe Serbi me Rusine UCK-ne terroriste e quajten por a ishte e vertete?

Sa per Katoliket Kosovare qe iknin ne BE dhe Angli nuk ka nevoj per pohim . Ato qe i kam pare me syte e mi nuk i mohoj dhe sikur te dua.

Faqja 9 prej 41 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •