Close
Faqja 8 prej 41 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 408
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    Qyfyre amerikanet hodhen fosfor te bardhe ne Falluxha..nese te kujtohet ne irak...ata i ftuan te gjithe banoret te largoheshin pervec kryengritesve..dhe i bene si kripa....per mua ai ka qene krim lufte...jo kto bombarndimet e pjedhurve qe po ben Israeli
    Kunder luftetareve te armatosur te armikut mund te perdoresh cfardo armatimi qe nuk eshte i ndaluar sipas konventave te ratifikuara.
    Edhe nese luftetaret armiqesor i mashtron apo i bombardon p.sh. kur jane duke fjetur, nuk eshte krim lufte...

Nese amerikanet vertete kane perdorur fosfor te bardhe dhe i njejti eshte i ndaluar sipas konventave te ratifikuara nga amerikanet, atehere patjeter do te ishte akt inhuman. A do te mund te vleresohej si krim lufte eshte veshtire te thuhet. Varet prej rrethanave resp. asaj se si do ta arsyetonin amerikanet perdorimin e fosforit. Vrasja e luftetareve te armatosur te armikut ne shumicen e rasteve eshte veshtire te klualifikohet dhe denohet si krim i luftes.
    Vetem dy apo tre te uniformuar dhe te armatosur ne mesin e p.sh. 20 civilisteve te vrare mund ta kthejne nje krim te mirfillte lufte ne nje tragjedi te zakonshme kolaterale etj...

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    Qyfyre amerikanet hodhen fosfor te bardhe ne Falluxha..nese te kujtohet ne irak...ata i ftuan te gjithe banoret te largoheshin pervec kryengritesve..dhe i bene si kripa....per mua ai ka qene krim lufte...jo kto bombarndimet e pjedhurve qe po ben Israeli
    Te vrasesh kryengrites nuk eshte krim lufte, sidomos te vrasesh gjate luftimeve e siper.

Hamasi eshte ai qe nuk merzitet fare per civilet e vet, ai shpesh ka perdor zonat e banuara per te hudhe raketa ne drejtim te Izraelit. Une nuk mendoj qe Izraeli eshte shteti me demokratik ne Bote, mirepo kjo eshte forma e vetme per mbijetese e Izraelit, shume thjesht eshte i rrethuar me egersira, te cilet jane te gatshem te vrasin te gjithe femijet e Izraelit.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Ja dhe budallalleku i qeverise Shqiptare. Denon te pafajshmit dhe mbeshtet kriminelet.

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Shqipërisë shpreh shqetësimin për situatën e tensionuar në jug të Shtetit të Izraelit dhe në Rripin e Gazës, ku si pasojë e goditjes me raketa nga ana e lëvizjes terroriste Hamas në brendësi të territorit të Shtetit të Izraelit, si dhe kundërpërgjigjes izraelite, kanë humbur jetën civilë të pafajshëm nga të dyja palët, mes të cilëve fëmijë edhe gra.

Ministria e Punëve të Jashtme dënon ashpër sulmet raketore të Hamasit dhe fraksioneve të tij kundrejt Shtetit të Izraelit dhe bën thirrje për ndalimin e menjëhershëm të dhunës dhe për rivendosjen e paqes. Njëkohësisht, kërkojmë nga palët të ndërmarrin veprimet e duhura për uljen e tensioneve dhe respektimin e ligjeve ndërkombëtare me qëllimin për të shmangur çdo cenim të sigurisë të jetës së civilëve.

Shekulli Online
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Bravo, me ne fund dicka e hajrit nga qeveria jone.

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Ja dhe budallalleku i qeverise Shqiptare. Denon te pafajshmit dhe mbeshtet kriminelet.

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Shqipërisë shpreh shqetësimin për situatën e tensionuar në jug të Shtetit të Izraelit dhe në Rripin e Gazës, ku si pasojë e goditjes me raketa nga ana e lëvizjes terroriste Hamas në brendësi të territorit të Shtetit të Izraelit, si dhe kundërpërgjigjes izraelite, kanë humbur jetën civilë të pafajshëm nga të dyja palët, mes të cilëve fëmijë edhe gra.

Ministria e Punëve të Jashtme dënon ashpër sulmet raketore të Hamasit dhe fraksioneve të tij kundrejt Shtetit të Izraelit dhe bën thirrje për ndalimin e menjëhershëm të dhunës dhe për rivendosjen e paqes. Njëkohësisht, kërkojmë nga palët të ndërmarrin veprimet e duhura për uljen e tensioneve dhe respektimin e ligjeve ndërkombëtare me qëllimin për të shmangur çdo cenim të sigurisë të jetës së civilëve.

Shekulli Online
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Bravo, me ne fund dicka e hajrit nga qeveria jone.
    ...megjithese eshte pak me vonese.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    ...megjithese eshte pak me vonese.
    Me mire vone se kurre.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Gjithkush e njeh opinionin e qeverise servile te shqiperise kshtu qe s'ka pas nevoje te shprehet se ashtu kshtu askush nuk ia merr per baze fjalet.

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    thashe qe nuk ia ke idene ngaqe ishe ti ai qe e the me perpara... nga ta dija une qe e kishe me ironi?

E the qe para ironise time, prandaj fola me ironi. C'mund te te thoja tjeter? Te filloja debat se kush di me shume per West Bank apo fosforin e bardhe?

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Se7en Lexo Postimin
    Gjithkush e njeh opinionin e qeverise servile te shqiperise kshtu qe s'ka pas nevoje te shprehet se ashtu kshtu askush nuk ia merr per baze fjalet.
    Pse, nuk te duket i drejt vendimi per perkrahje nga qeveria Shqiptare per Izraelin?

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    E the qe para ironise time, prandaj fola me ironi. C'mund te te thoja tjeter? Te filloja debat se kush di me shume per West Bank apo fosforin e bardhe?
    google o Qyfyre, nuk eshte se po te shef njeri aty pas comp?! It takes only seconds to become smart.

Faqja 8 prej 41 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •