Close
Faqja 39 prej 41 FillimFillim ... 293738394041 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 381 deri 390 prej 408
    i/e regjistruar Maska e agonny
    Anëtarësuar
    02-08-2008
    Postime
    251
    Citim Postuar më parë nga @0o0@ Lexo Postimin
    Po qe i krishterer gjak serbi dhe greku ke. Shqiptaret qe ishin o shkun ne Itali ose u bon Muslimane. Komentet e tuaja jane identik me ato qe lexoj per shqiptaret muslimane ne forumet Serbe.
    Po ti me cfare drejte flet ne emen tkombit Shqiptar?

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Po qe i krishterer gjak serbi dhe greku ke. Shqiptaret qe ishin o shkun ne Itali ose u bon Muslimane. Komentet e tuaja jane identik me ato qe lexoj per shqiptaret muslimane ne forumet Serbe.
    Ti nuk je ne gjendje te besh debat, cili je se di, mirepo je i destinum per perjashtim. Llafet i ke si me kane ne Siri tuj luftu .
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Besimtar Musliman
    Anëtarësuar
    08-11-2012
    Postime
    23
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Pa vesvese...
    Ne vitin 1950, pak pas themelimit te Izraelit kishte dicka me shume se 1 milion palestinez.
    Sot ka mbi 10 milion..,

Ky eshte problemi...
    Ksaj ne Muslimanet i themi bereqet. Edhe pse jon vra kushedi sa prej Jehudinjve prap Palestinezt shtohen mashallah.

Qente shumohen disa here ne vit nderkohe qe delet vetem nje here ne vit. Me llogari i bjen qe qente te jene me teper por e verteta esht se delet jane me shume e kjo prej bereqetit.
    أشهد أن لا إله إلاَّ الله و أشهد أن محمد رسول الله

Besimtar Musliman
    Anëtarësuar
    08-11-2012
    Postime
    23
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Ti nuk je ne gjendje te besh debat, cili je se di, mirepo je i destinum per perjashtim. Llafet i ke si me kane ne Siri tuj luftu .
    Ani, nuk osh fundi botes. Jeta prap vazhdon. Une shqiptar e ti serb.
    أشهد أن لا إله إلاَّ الله و أشهد أن محمد رسول الله

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Dritë Lexo Postimin
    Akoma kur lexoj shkrimet e disa kosovareve pro zionist te cilet deri dje ne kuriz te tyrin kan perjetu genocidin serb me vjen me vjell!
    Keta kosovar edhe dje kane qene me serbin, kane mentalitetin e tyre dhe sigurisht edhe gjenezen.. Te shprehurit ne shqip te ketyre relikteve te mbetura çetnike mos te habit, thelbi i brendesis te tyre do shihej ne cilendo gjuhe qe do ta thonin.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Ksaj ne Muslimanet i themi bereqet. Edhe pse jon vra kushedi sa prej Jehudinjve prap Palestinezt shtohen mashallah.

Qente shumohen disa here ne vit nderkohe qe delet vetem nje here ne vit. Me llogari i bjen qe qente te jene me teper por e verteta esht se delet jane me shume e kjo prej bereqetit.
    Hiqu bereqetit ti...
    Shumica do te detyrohen te emigrojne dhe te jetojne ne varferi.
    Sepse nuk ka toke dhe resurse per te gjithe.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Ani, nuk osh fundi botes. Jeta prap vazhdon. Une shqiptar e ti serb.
    Ti Shqiptar? Me shkronja .... qe se di ciles gjuhe jane

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Izraeli perballet me terrorizmin Islamik ne lindje, qe eshte rrezik per mbar globin.Nuk duhet keqkuptuar Shqiptaret, sepse nuk i perkasin perkrahjes se terrorit Islamik, sepse ky terror ekziston larg nesh dhe eshte i ngulitur neper shtresat primitive.
    Ne nje far forme Izraeli eshte nje pengese e ketij terrori ndaj pjeses tjeter te Botes. Une nuk them qe Izraeli eshte mbrojtes i te drejtave te njeriut ne menyre shembullore (larg eshte nga kjo), mirepo kjo we perdor Izraeli eshte e vetmja form e mundshme per mbijetese, prandej dueht dhene perkrahje ne ket drejtim, sepse perballet me terroriste te shumte.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Keta kosovar edhe dje kane qene me serbin, kane mentalitetin e tyre dhe sigurisht edhe gjenezen.. Te shprehurit ne shqip te ketyre relikteve te mbetura çetnike mos te habit, thelbi i brendesis te tyre do shihej ne cilendo gjuhe qe do ta thonin.
    Hamasi, Serbi, Greku, Turki, Maqedonasi jane NJE.

Per dalli. prej Serbit, Maqedonasit, Grekut dhe turkut para 100 viteve qe kane rrezikuar nje komb ose disa sish, Hamasi rrezikon ter boten me ideologjine ekstreme Islamiste. Po ku din ti prej Broje

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Ku kan vra Muslimanet femij e gra mor i poshter. Vetem Greku dhe Serbi kan vra Muslimanet sic po i vret sot Jehudi. Njerez maskarenj si ti jane turp me i then vetes Shqiptar. Shqiptari ka bes dhe dhembshuri, vetem Serbi do fliste kshu sikur ke fol ti.

Poshte tradhtaret e kombit.
    Shume here kane vrare dhe jo njehere. Myslimanet e Lindjes se Mesme i kane duart e perlyera me gjak, qe prej kohes se Muhamedit. Me gjak te te krishtereve, paganeve, cifuteve, shiiteve, dhe ndermjet vete ne luftera te pergjakura per pushtet. Arabet i kane duart e pergjakura sikur Serbet dhe nuk jane vetem viktima.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •