Close
Faqja 2 prej 41 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 408
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    E meritonin Kosovaret?
    good god sa here do e degjoj/lexoj kete. Ke pare ndonje kosovare ti te hipi ne autobuz edhe te vrasi femije te pafajshem???? ke pare ndonje kosovare ti te hedhi raketa ne shtepit serbe??? Nuk eshte e njejta gje mos i krahasoni. me sa di une izraeli ia dha gazen por e kontrollon sepse ka tmerr nga ata. popujt e te dy vendeve duan paqe por jane terroristet & shteti izraelit qe e bejne luften.
    I LOVE GOD

j&g

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Ti je femer dhe femra manipulohet shum shpejt. Dmth ti ke pare nje video prej mediave cifute qe ne 2001 qe disa idiote festojne per renien e kullave e qe atehere Hamasi e meriton ti vriten te gjithe mbeshtetesit. A e din ti se 60% e popullit palestinez jane mbeshtetes te Hamasit?
    Jo ate ta pohojne vete ata po ti pyesesh jo vetem vidiot qe kam pare une. Hamas jane terrorista! Kerkojne lufte ata se vete nuk i gjen gje por vriten te pafajshmit. Komuniteti internacional thote mos hidh raketa, mos bej sulme suicide etc. Keta pse nuk i ndjekin keto keshilla se me lufte nuk e hane dot me izraelin dihet. Per mendimin tim Hamas nuk duhet te udheheqi palestinen se po shkatrron me miliona jete njerezish edhe i ka duart e lyera me gjake te mijra njerzve te pafajshem. Populli do paqe as i intereson te njohe apo jo izraelin si shtet. Kur te vdes femija ste shkon mendja per nje cope toke te qelbur.
    I LOVE GOD

j&g

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    good god sa here do e degjoj/lexoj kete. Ke pare ndonje kosovare ti te hipi ne autobuz edhe te vrasi femije te pafajshem???? ke pare ndonje kosovare ti te hedhi raketa ne shtepit serbe??? Nuk eshte e njejta gje mos i krahasoni. me sa di une izraeli ia dha gazen por e kontrollon sepse ka tmerr nga ata. popujt e te dy vendeve duan paqe por jane terroristet & shteti izraelit qe e bejne luften.
    Izraeli eshte po aq i uritur per toke sic eshte Serbia dhe Greqia dhe keta te tjeret perreth nesh.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Nuk ndodhi sepse Kosoven e mbeshteti Amerika. Imagjino sikur mos ta kishte mbeshtet? Me ca armesh do ta luftonte Shqiptari Serbin ? Me gura? Nuk e di se ckam pershtypjen se femrat Shqiptare qe jetojne ne Amerike jane ku-ku

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Nuk ndodhi sepse Kosoven e mbeshteti Amerika. Imagjino sikur mos ta kishte mbeshtet? Me ca armesh do ta luftonte Shqiptari Serbin ? Me gura? Nuk e di se ckam pershtypjen se femrat Shqiptare qe jetojne ne Amerike jane ku-ku
    Amerika na mbeshteti ne 99. Lufta ne kosove zgjati me dekada. Asnjeher kosovaret nuk e luftuan serbine si Hamas mos na krahaso me ata barbare. Na vrane & prene edhe femijet nga barku ia nxorri grave shqiptare shtatzane edhe perseri terrorista nuk u bene. Sa per si jam pak rendesi ka eshte opinioni jote. Askush nuk pranon te bej negociate me nje organizate terroriste pra Hamas duhet te shporret se gjithe keta femije te pafajshem po i merr me qafe.
    I LOVE GOD

j&g

CHEERFUL GIRL
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    O zot i madh , Deny pse na i solle keto foto ?! femijet te copetojne shpirtin ti shikosh ne ate gjendje......
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Amerika na mbeshteti ne 99. Lufta ne kosove zgjati me dekada. Asnjeher kosovaret nuk e luftuan serbine si Hamas mos na krahaso me ata barbare. Na vrane & prene edhe femijet nga barku ia nxorri grave shqiptare shtatzane edhe perseri terrorista nuk u bene. Sa per si jam pak rendesi ka eshte opinioni jote. Askush nuk pranon te bej negociate me nje organizate terroriste pra Hamas duhet te shporret se gjithe keta femije te pafajshem po i merr me qafe.
    C'far lufte zgjati me dekada? Lufte une i them me te bombardu tjetri e jo me persekutu ato qe flasin , se per persekutim ne ne Shqipri kemi qene me keq se ata ne Kosove. Kur i vran Shqiptarve t'Kosoves familjet atehere u ngrit UCK-ja. Terrorist eshte ai qe pushton e jo ai qe mbrohet por prandaj t'thash qe ti ke pare shume filma me terrorista arabe ndaj esht e veshtire me ta kthy shiritin mbrapsh.

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Izraeli eshte po aq i uritur per toke sic eshte Serbia dhe Greqia dhe keta te tjeret perreth nesh.
    Nuk po e bej te mire Izraelin por kur populli i izraelit & palestines thone duam paqe cfare dreqin ka hamas qe udheheq kete vend??? Te lutem shume kjo organizate njihet nga cilido vend si terroriste edhe askush ska per te ndihmuar??? Do ndihme bej si te thote komuniteti internacional.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Nuk po e bej te mire Izraelin por kur populli i izraelit & palestines thone duam paqe cfare dreqin ka hamas qe udheheq kete vend??? Te lutem shume kjo organizate njihet nga cilido vend si terroriste edhe askush ska per te ndihmuar??? Do ndihme bej si te thote komuniteti internacional.
    Ti ja fut kot fare. Kush e votoi Hamasin? Cifutet apo Palestinezet? Kush e perfaqso Hamasin populli Izraelit apo Palestinez? Ju katoliket ne fakt njiheni per paqe , prandaj keni gjaqe 500 vjecare. Si u boka paqe me dike qe te merr shtepine dhe te vret familjen? Pranej te thashe hap ndonje liber ose google pak qe te futesh ne teme.

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Hamas u zgjodh nga Palestinezet.
    Ezraelitet nuk duan paqe, e nese duan paqe atehere nuk mund te kerkojne paqe ne dem te tjetrit. Nuk duhet te vazhdojne te ndertojne shtepi aty ku nuk duhet ndertuar, jo qe po ha toke Palestineze dita dites por thyen edhe ligje nderkombetare.

Nese duan paqe atehere te kthehen tek kufinjte e tyre te pare, e mire qe u kane thene shtet se jane me fat.

Te mbrosh Izraelin eshte si te mbrosh fqinjet tane.

Faqja 2 prej 41 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •