Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 75
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Tori, klajdi wolf dhe....,
    unė aspak nuk ndihna keq kur ju fyeni, apo etiketoni apo vlersoni negativisht, nuk pres mire nga ju, eshte e natyres suaj, por edhe njeher nese sjelli keshtu, me fyreje dhe ofendime, sigurisht se ketu ka edhe rregull.. shume kan fluture shkelma jasht ketij forumi per arsye te sjelljeve te njeta si ju, sjelli mire dhe respektojeni rregulloren.
    I nderuar toni77_toni ,

Te qenurit moderator nuk te jep te drejten ty qe te shkruash cte duash dhe te kercenosh ke te kesh deshire. Cdo anetar e krijon personalitetin e tij ne kete forum ne baze te asaj qe shkruan dhe sigurisht qe ne baze te saj njerezit te vleresojne. Te qenurit i zgjuar apo budalla , i drejte apo i shtember , i sakte apo hipokrit etj antonime te tilla nuk perben shkelje te rregullores pasi nuk ka se si konsiderohen ''fyerje dhe ofendime ''duke qene se lidhen drejpersedreti me mendimet qe ne shprehim ne forum.

Nese une shkruaj nje postim me permbajtje idiote sigurisht qe do pranoj edhe etiketimin ''budalla''.

Nuk me pelqen aspak presioni qe i ben anetareve Musliman dhe per kete debatuam se bashku dhe ne nje teme tjeter. Postimi yt me siper dhe mua mu duk absurditet pasi Tori ty te ka bere thjeshte nje pyetje ''Je i martuar''? Ti pergjigju pyetjes ose nese ske deshire mos ju pergjigj fare. Por te japesh komente kot pa lidhje sic themi ne ''Ne hava'' atehere mos prit qe dikush te te ferkoje shpatullat por prit ate qe meriton.

Personalisht te qenurit moderator me ka kufizuar ne shume dhenie opinionesh pasi kur jep nje mendim nuk flet me vetem ne emrin tend por perfaqson dhe emrin e ketij forumi, ndaj po te te jap nje keshille miqesore qe ti kursesh disa komente pa vlere dhe vetem ne kete menyre do i rritesh reputacionin vetes tende. Ne moderatoret e forumeve fetare me teper se kushdo duhet qe te tregojme tolerancen.

Paqe dhe respekte!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angmokio : 16-11-2012 mė 23:39
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Citim Postuar mė parė nga klajdi wolf Lexo Postimin
    O mashtrues!Lexoje mire postimin tim.
    Po kush eshte me mashtrues se ti/ju i sojit yte! Ju jeni njerezqe nuk gjeni qetesi ne fen tuaj, prandej ju shkoj koha kot duke shfletuar Biblen per te gjetur "kunderthenie", une them serish se eshte e mire qe shfletoni Biblen sepse sado pak ndikon qe te urtoheni, qe mos ti keni mendjen vetem te Shpata.

Fakti se ju jeni mendjen te asgjesimi i nje populli tregon se sa paqesor jeni.
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    I nderuar toni77_toni ,
    !
    Shoq, eshte ma e udhes te japesh verejtje dhe ta korgjigjosh njeriun kur fyen tjetrin, nuk kan vlere keto mentalitet te habitshme qe keni sa me ben te mendoj se cka eshte njeriu qe din veq zi dhe keq.
    Nese je moderator duhet ta ditesh se nuk ka nevoje ne nje teme dikush ta pyet dikend nese eshte i martuar ajo, pse po e pyet ashtu dhe ngacmon me gjuhe jo te sinqert? edhe ma keq kur tema ehste krejt dicka tjeter ! Me ato qellimet djallzore kinse po din dicka, shkelma jasht duhet te qiten keta injorant dhe njerez qe asgje tjeter nuk dijne veq te fyejne dhe te ofendojne..... nuk lan teme pa e demtuear dhe shkatrruar ani pse i hapin vet e pa thene asgje, deri sa i nxitin edhe te tjeret te fyejne ...

Kusha ta jep ty kete te drejt ta mbrojshe kete tipin kur me thot keshtu, ngacmon mua apo kėdo tjeter? Me cfar te drejte sjellet ky me ket gjuhe ndaj meje? Ndryshe duhet te jete rroli yt ne forum sepse eshte rregullorja ajo qe na drejton e jo perkatesia fetare

Citim Postuar mė parė nga Tori Lexo Postimin
    Martohesh ti Tono? Apo rri beqar si Krishti?
    O Gjyke, une i pergjigjem njerezve te zgjuar e jo budallenjve. Une i bera pyetje Tonit nese je i martum apo jo dhe ai me pergjigjet nuk du me u martu mo. Ne fund me thote faleminderit per oferten. A ka me budallallek se ky? A mos i bera gje oferte per martes une atij. Budallait hapi rrugen thot i llaf i urte
    Nese ky anetar perserite te njeten gjuhe, sigurisht se fluturon nga forumi. Forumi ka rregullat e veta...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 17-11-2012 mė 06:13
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Shoq, eshte ma e udhes te japesh verejtje dhe ta korgjigjosh njeriun kur fyen tjterin, nuk kan vlere keto mentalitet te habitshme qe keni sa me ben te mendoj se cka eshte njeriu qe din veq zi dhe keq.
    Nese je moderator duhet ta ditesh se nuk ka nevoje ne nje teme dikush ta pyet dikend nese eshte i martuar ajo, pse epo e pyet ashtu kur tema ehste krejt dicka tjeter? Me ato qellimet djallzore kinse po din dicka, shkelema jasht duhet te qiten keta injorant dhe njerez qe asgje tjeter nuk dijne veq te fyejne dhe te ofendojne..... nuk lan teme pa demtue dhe shkatrrue ani pse i hapin vet e pa thene asgje, deri sa i nxitin edhe te tjeret te fyejne ...

Kusha ta jep ty kete te drejt ta mbrojshe kete tipin kur me thot keshtu mua apo kujtdo tjeter? Me cfar te drejte sjellet ky me ket gjuhe ndaj meje? Ndryshe duhet et jete rroli yt

Nese ky anetar perserite te njeten gjuhe, sigurisht se fluturon nga forumi. Forumi ka rregullat e veta...
    Ti je rob me probleme o i shkrete. Shiko moderatoret e nen forumeve te tjera ? Askush nuk hapet kotem kot si ty duke kercenu antaret. Une te pyeta normalisht a martohesh ti si katolik apo jo, skam faj une qe ti ke dreqin ne bark.

Pergjigja jote ishte pa kuptim. Le ta lexoj cdo moderator apo supermoderator postimin tim. Po e mendun me me perjashtu nga forumi se nuk i kam thon gjo e zgjuar dikujt qe ne fakt ka shkrujt budallallek atehere le te perjashtohem. Une budallallekut i them budallallek , zgjuarsise zgjuarsi.

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Une te pyeta normalisht a martohesh ti si katolik apo jo, skam faj une qe ti ke dreqin ne bark.
    Edhe une ty te jam pergjigjur si katolik, dhe asgje budallak nuk ishte, mund behet se budallak ishte vlersua sikurse une ty te ina pergjigje ashtu sic e kerkoj pyetja por jo..., u ndala, ja lexoje,

Sikurse ta kina une karakterin tend te jap pergjigje qe i pergjigjet kesaj pyetje tende, por jo, po e kaloj....
    Une jam i martuar me nje, dy nuk naj lejoj Krishti, edhe a di se cila ishte pergjigja e Krishtit? Krishti tha se "martesa me nje grue eshte plan i Zotit sepse ashtu i krijoj Zoti - nje burr dhe nje grue, e jo nje burr e shume gra", keshtu qe nuk jam i interesuar per martese tjeter, ma lashtė Zoti ketė qe e kam, faleminderit per oferten.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Kusha ta jep ty kete te drejt ta mbrojshe kete tipin kur me thot keshtu, ngacmon mua apo kuėdo tjeter? Me cfar te drejte sjellet ky me ket gjuhe ndaj meje? Ndryshe duhet te jete rroli yt ne forum sepse eshte rregullorja ajo qe na drejton e jo perkatesia fetare
    Perpara se te jem moderatore une jam nje anetare i thjeshte. Pyetja qe Tori te ka bere ty eshte vijim i nje debati qe ti i je pergjigjur duke ironizuar fene Islame.

Roli im dhe yti eshte qe te japim mendimet tona dhe jo te tregojme forcen sic ben ti cdo postim. Nese don te gezosh respekt mos banalizo apo ironizo fene dhe anetare te ndryshem.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Pyetja qe Tori te ka bere ty eshte vijim
    Edhe une e dhash pergjigjen me qetesi dhe pa asnje lloj fyerje - nese e lexove! As qe kishte te beje tema me martesen e time.

Roli im dhe yti eshte qe te japim mendimet tona .
    Edhe unė e dhash mendimin, kjo ishte pergjigja dhe lexoje:

Sikurse ta kina une karakterin tend te jap pergjigje qe i pergjigjet kesaj pyetje tende, por jo, po e kaloj....
    Une jam i martuar me nje, dy nuk naj lejoj Krishti, edhe a di se cila ishte pergjigja e Krishtit? Krishti tha se "martesa me nje grue eshte plan i Zotit sepse ashtu i krijoj Zoti - nje burr dhe nje grue, e jo nje burr e shume gra", keshtu qe nuk jam i interesuar per martese tjeter, ma lashtė Zoti ketė qe e kam, faleminderit per oferten.
    jo te tregojme forcen sic ben ti cdo postim
    Nuk jemi ne forca por eshte rregullorja e forumit ajo .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 17-11-2012 mė 06:31

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Edhe une ty te jam pergjigjur si katolik, dhe asgje budallak nuk ishte, mund behet se budallak ishte vlersua sikurse une ty te ina pergjigje ashtu sic e kerkoj pyetja por jo..., u ndala, ja lexoje,
    Une te pyeta a martohesh ti? Pergjigja jote eshte faleminderit per oferten. Ca oferte te bona une ty? Kush te tha ty me u martu me shume femra? Te gjitha keto budallalleqe ti i shpike nga mendja jote pa qene nevoja.

Shkuj ca te dush per me ka mbaru ky debat. Kush esht i zgjut e kupton postimin pa lidhje qe ke bo ti( nuk po i them budallallek)

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anėtarėsuar
    14-09-2012
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga Gogi Lexo Postimin
    Po kush eshte me mashtrues se ti/ju i sojit yte! Ju jeni njerezqe nuk gjeni qetesi ne fen tuaj, prandej ju shkoj koha kot duke shfletuar Biblen per te gjetur "kunderthenie", une them serish se eshte e mire qe shfletoni Biblen sepse sado pak ndikon qe te urtoheni, qe mos ti keni mendjen vetem te Shpata.

Fakti se ju jeni mendjen te asgjesimi i nje populli tregon se sa paqesor jeni.
    Ne e kemi gjetur paqen ju nuk po e gjeni.
    Duke qarte se si feja juaj arriti deri ne Reformim.
    Luteranja permban 66 Libra, Katolikja permban 73 Libra kurse Ortodoxja permban 82 Libra.
    S'kemi pse ta shfletojme biblen.
    Ne besojme te Tevrati qe iu zbrit Musait(Moisiut) e jo ate tevrat qe eshte sot dhe flet ngjarje pas vdekjes se Musait.
    Dhe ungjillin qe iu zbrit Jezusit e jo Ungjillin e Gjonit apo Markut ca jane te cilet nuk kane qene deshmitare te kohes kur ka jetuar Jezusi por kane mbledhur informacione nga te tjeret.

Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga klajdi wolf Lexo Postimin

Dhe ungjillin qe iu zbrit Jezusit e jo Ungjillin e Gjonit apo Markut ca jane te cilet nuk kane qene deshmitare te kohes kur ka jetuar Jezusi por kane mbledhur informacione nga te tjeret.
    Gjoni dhe Mateu ishin Apostuj te Jezusit ndersa te tjeret nxenes te Tij...

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •