Le ta huazonin ate videon e Indise , vetem ta sinhronizonin ne shqip. Keshtu do te kursenin lek.
E kemi pru punen me vjedh prej Indise. Dmth, Jemi super vjedhes.
Turp
Le ta huazonin ate videon e Indise , vetem ta sinhronizonin ne shqip. Keshtu do te kursenin lek.
E kemi pru punen me vjedh prej Indise. Dmth, Jemi super vjedhes.
Turp
Shqiperi eshte edhe Cameria
nuk dua e asnje menyre te te mesoj anglishten, por edhe ne anglisht ekziston fjala spot si reklame... edhe ne gjermanisht, italisht, spanjisht etj.
madje eshte nje fjale qe vendet e tjera e kane huazuar pikerisht nga anglishtja.
thjeshte nuk e paske degjuar ti.
Traditional spot advertising is the most powerful way to reach large audiences, at a time when they are relaxed, receptive, and enjoying the mainstay of their every-day entertainment - Television.
sa per temen. turp t'u vije. duket qarte qe e paskan kopjuar si nga fjalet ashtu edhe nga rrethanat.
Vasudhaiva Kutumbakam
Flitet se dhe kenga e alban skenderaj "refuzoj" eshte kopjuar nga 1kenge greke.
Dhe ai cuni qe paskan gjetur, ngjaka me indianin shum![]()
Turp, turp turp
spot advertising e kam degjuar por "spot" qe te nenkuptoj reklame nuk e kam degjuar kurre te pakten ketu ne amerike. Ndoshta perdoret me teper ne europe. si psh te vish ketu ne amerike edhe ti thuash flat qe ne angli e kuptojne menjeher qe behet fjale per nje studio apartament. Nejse pak rendesi ka keta thjesht mund ti thone reklame jo spot. mendimi im ky.
p.s: flm qe me mesove anglishten :P
Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 15-11-2012 më 14:37
I LOVE GOD
j&g
Topi qenka i La Liges se Spanjes![]()
Jetë e rëndë.......!!!
Krijoni Kontakt