Close
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 104
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Muslimani po falej , ulje emergjente e avionit nga frika e terrorizmit!

Njė avion i “United Airlines”, nė fluturim nga Denveri nė Uashington bėri ulje emergjence nė orėt e para tė sė premtes, pasi njė prej udhėtarėve u ul dhe nisi tė falej nė korridorin e ngushtė midis ulėseve tė avionit.

Sipas raportimeve, mashkulli i paidentifikuar, nisi tė falej me zė tė lartė nė arabisht dhe ngjalli panik nė bordin e avionit, duke bėrė qė tė dyshohej si njė terrorist i mundshėm.

Fluturimi “UA 662” ishte nė fazėn e uljes nė kryeqytetin amerikan, por si rrjedhojė e kėsaj tė papriture, ndėrroi kurs dhe realizoi njė ulje tė shpejtė nė aeroportin mė tė afėrt, nė Virxhinia, transmeton TCH.

Pasi kapiteni i avionit deklaroi gjendjen e emergjencės, njė eskortė policore u paraqit pranė “Boeing 757” dhe eskortoi besimtarin musliman jashtė kabinės pėr ta marrė nė pyetje.

Nga tė dhėnat, i dyshuari nuk kishte asnjė lidhje me terrorizmin dhe vetėm po realizonte njė prej pesė faljeve ditore tė udhėzuara nga Kurani.

Nė vitin 2008, njė hebre ortodoks, i veshur nė mėnyrėn e tij tradicionale dhe me mjekėr, shkaktoi njė tjetėr ulje emergjence tė njė linje tė “United Airlines” dhe u nxor forcėrisht, pasi nisi tė falej dhe refuzoi tė ulej pavarėsisht se diēka e tillė iu kėrkua pėr vetė sigurinė e tij.

TOP CHANNEL
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Ky lajm eshte sa per te qeshur e sa per te qare. Imagjinoni c'tmerr kane marre disa te paditur rreth Muslimaneve sa dhe kur falen i duket terrorizem.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    a nuk eshte nje gje e cuditshme qe nje musliman te falet ne avjon? nuk kam pare apo degjuar ndonjehere. as ne tren madje.
    ne aeroport apo stacion treni kam pare (ashtu si ne shume vende publike)...

kam menduar qe nje musliman gjate udhetimit nuk eshte i detyruar te falet. mund ta kompensoje ate vakt me vone. apo gabohem???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    a nuk eshte nje gje e cuditshme qe nje musliman te falet ne avjon? nuk kam pare apo degjuar ndonjehere. as ne tren madje.
    ne aeroport apo stacion treni kam pare (ashtu si ne shume vende publike)...

kam menduar qe nje musliman gjate udhetimit nuk eshte i detyruar te falet. mund ta kompensoje ate vakt me vone. apo gabohem???
    Ai mund te falej edhe ulur , por keto jane ceshtje konceptesh dhe besimi. Problemi qe trajtohet ketu nuk mendoj se eshte falja e tij pasi ai shume mire mund te ndalohej per faljen por jo te ulej avioni. Me duket shume e egzagjeruar.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Ai mund te falej edhe ulur , por keto jane ceshtje konceptesh dhe besimi. Problemi qe trajtohet ketu nuk mendoj se eshte falja e tij pasi ai shume mire mund te ndalohej per faljen por jo te ulej avioni. Me duket shume e egzagjeruar.
    100% veprim tej mase i ekzagjeruar. jam dakord.
    thjeshte edhe falja ne avjon me duket dicka e cuditshme? s'e kam pare apo degjuar ndonjehere. ne aeroport po. shpesh.

p.s. a gabohem ne lidhje me ate qe shkruajta per detyrimet e nje udhetari? pra mund mos te falet gjate udhetimit, sepse ate vakt e fal me vone.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    100% veprim tej mase i ekzagjeruar. jam dakord.
    thjeshte edhe falja ne avjon me duket dicka e cuditshme? s'e kam pare apo degjuar ndonjehere. ne aeroport po. shpesh.

p.s. a gabohem ne lidhje me ate qe shkruajta per detyrimet e nje udhetari? pra mund mos te falet gjate udhetimit, sepse ate vakt e fal me vone.
    Edhe udhetari duhet ti fale vaktet ne kohe vetem se ai ka mundesine e bashkimit te vakteve p.sh dreken me pasditen i fal ne nje kohe dhe i ben ne menyre te shkurtuar. Keto dy falje i ben brenda kohes se drekes dhe pasdites por kurrsesi jashte kohes se tyre.

Ndaj dhe te thashe qe keto falje shume mire mund ti besh ulur ne vendin ku je , pa bezdisur askend.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    A ishte bile i kthyer ne drejtim te Kibles...

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Antiproanti Lexo Postimin
    A ishte bile i kthyer ne drejtim te Kibles...
    Ne udhetim nuk ka rendesi drejtimi i Kibles. Mund te falesh ne cdo drejtim.

Ku mund ta gjesh drejtimin e Kibles ne nje avion ne fluturim?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angmokio : 09-11-2012 mė 09:24

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Edhe udhetari duhet ti fale vaktet ne kohe vetem se ai ka mundesine e bashkimit te vakteve p.sh dreken me pasditen i fal ne nje kohe dhe i ben ne menyre te shkurtuar. Keto dy falje i ben brenda kohes se drekes dhe pasdites por kurrsesi jashte kohes se tyre.

Ndaj dhe te thashe qe keto falje shume mire mund ti besh ulur ne vendin ku je , pa bezdisur askend.
    flmn per sqarimin.
    isha une qe ia futa kot, sepse e imagjinova duke u falur ne korridor.

tani qe po me kujtohet, kur kam udhetuar me emirates, ne ekran paraqitej edhe pozicioni i mekes, per ata qe donin te faleshin.
    kjo edhe ne lidhje me ate qe shkruajte me lart.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    flmn per sqarimin.
    isha une qe ia futa kot, sepse e imagjinova duke u falur ne korridor.

tani qe po me kujtohet, kur kam udhetuar me emirates, ne ekran paraqitej edhe pozicioni i mekes, per ata qe donin te faleshin.
    kjo edhe ne lidhje me ate qe shkruajte me lart.
    I madh je asgje ste shpeton.

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •