Nuk ja kam pare temat, po shqiptare hajduta, shperndares droge e tutore prostitash ke plot neper Evrope, kjo nuk eshte perdhosje , eshte fakt. Na pelqen neve apo jo , nuk kemi vetem namin ... S'kane faji as keto qe shtremberohen kur marrin vesh qe jemi shqiptare![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Normal qe ka. As nuk e ve njeri ne dyshim kte fakt.
Por kush t'i shet gazetat ty me shume ,nje shqiptar hajdut qe vjedh dhe vritet nga policia ,apo nje mjek shqiptar ne itali ,belgjike apo usa qe shpeton cdo dite jete njerzish? Perfundimin nxirre vete.
Gjithe kemi qene emigrant dhe jam i sigurte qe pjesa derrmuese e anetarve te forumit shqiptar qe jetojne ose kane jetuar jashte kane bere pune te ndershme (kte po e marr si shembull). Por eshte ai 5% qe e ka cdo vend tjeter i botes qe na prish komplet reputacionin ne dhe shume shqiptarve tjere qe kane punuar ndershmerisht ne evrope dhe vende tjera te botes.
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Kriminela ka nga cdo kombesi. Edhe me sa jam une ne dieni askush nuk po i mbron kriminelat. Perkundrazi ne jemi popull qe ulim koken e turperohemi nga akte te tilla. Po ky hapesi i temes eshte neveria vet qe ngeli duke bere propagande ne forum se si greket jane viktima edhe shqiptaret kriminela. Kujton se i rrit vlerat nje populli barbar evgjit si greket, kur shan shqiptaret.
I LOVE GOD
j&g
Policia ka bere gabim qe ka qelluar me arme.Ai me te tjeret kane qene te pa armatosur,pa arme ne duar dhe te shtenit me arme eshte i pajustifikuar.
Hajduti nuk duhet vritet asnjehere por duhet kapur nga policia.
Nuk e di si jane ligjet ne Itali,por nuk besoj qe te kete ligj qe te lejoje
goditjen me arme te dikujt qe kerkon ti shmanget arrestimit nga policia duke vrapuar.
Shume gabim nga policia.
Policia mund te kete justifikim ligjerisht te qelloje nje te dyshuar,nje hajdut apo dike qe dyshohet se ka thyer igj vetem ne rastet kur personi
i drejton armen policise per ti qelluar dhe vrare.
Personi eshte afer shume 4-5 metra larg policise dhe i drejtohet sulmon policine me thike ne dore,ose ka objekte te forta ne duar dhe tenton te qelloje nga afer policine.Ne keto raste polici qellon me arme per ta neutralizuar kercenimin per jeten.
Qellimi me arme ne kete rast eshte shume gabim dhe ai polic qe e ka vrare e meriton te shkoje ne burg.Familja e te vrarit duhet te kontaktoje avokat ne Itali per te bere aktakuze ndaj policise qe polici te futet ne burg per krim si dhe te kerkoje demshperblim ne Lireta per vrasjen.
====
Po sikur dikush ne Itali te jete duke shit droge ne rruge,policia i afrohet per ta kap dhe ai iken me vrap,cfare do beje polici?Do qelloje me arme nje te ri te pa armatosur????? Pergjigja edhte JO,nuk duhet qelluar me arme.Te qellosh me arme nga policia,ne keto raste eshte krim.Polici duhet te vrapoje ta kape,kontrolloje dhe arrestoje nqs i gjen droge ne xhepa dhe jo ti fuse plumbin.
Pse duhet ta vrase??Sepse ka droge ne xhep apo shperndan droge?Te qellosh me arme ne keto raste eshte gjykim i dobet dhe krim.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt