Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Policia italiane vret një 24-vjeçar shqiptar, vidhte makina

Marjan Qerimi, 24 vjeç, është vrarë nga policia italiane ditën e djeshme. Emigranti shqiptar ka qenë se bashku me tre bashkëatdhetarë të tjerë në një makinë të vjedhur, ndërsa është ftuar nga policia të ndalojë.

Por, ata nuk i janë përgjigjur thirrjes së policisë dhe janë larguar. Për fat të keq të tyre, ata kënë përfunduar në një rrugë pa dalje dhe për këtë arsye kanë braktisur makinën, për t’u larguar më këmbë. Në këtë moment, ata janë qëlluar nga policia, teksa 24-vjeçari ka mbetur i vdekur. Policia italiane thotë se edhe shqiptarët kishin qëlluar ndaj tyre. Ngjarja ka ndodhur në zonën e Teramos.

Sipas mediave italiane, shqiptarët merreshin me vjedhje makinash. Ata dyshohen për një sërë vjedhjesh në Chieti, Popoli (Pescara) dhe në zonën e Teramos. Në momentin e sulmit të policisë ndaj tyre, ata kanë qenë duke udhëtuar pikërisht me një “Mercedes” të vjedhur në fillim të nëntorit.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Ta kishte vra policia greke do ish bere nami..Ujku ujku e cakalli bente kerdine
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Si e kerkoj e gjeti. Me duket mua apo ky hapesi i temes vetem po gerrmon si e si te nxjerri tema ku te shaj shqiptaret???? te sygjeroj te gerrmosh per greket sepse si greke qe je ske pune me shqiptaret.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Edhe makaronaxhit nuk jane me te mire jo..njesoj jane
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    edhe polici qe e ka vrare nuk mund te shpetoje pa te pakten 3 vjet burg. ne itali nuk mund te besh vetgjyqesi.
    ai e ka vrare per rracizem se hajdut makinash mund te jete edhe italian, rumun, serb.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    edhe polici qe e ka vrare nuk mund te shpetoje pa te pakten 3 vjet burg. ne itali nuk mund te besh vetgjyqesi.
    ai e ka vrare per rracizem se hajdut makinash mund te jete edhe italian, rumun, serb.
    Edhe greke ......! Kam njohur une ne Belgjike ....qe vidhnin makina dhe dyqane xhevahiresh ...! Disa te tjere menaxhonin ca goca greke ..... e kishin si biznes ....

i/e regjistruar Maska e agonny
    Anëtarësuar
    02-08-2008
    Postime
    251
    Krejt temat qe po i hapshe ti zotni ishin tendencioze

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    Edhe greke ......! Kam njohur une ne Belgjike ....qe vidhnin makina dhe dyqane xhevahiresh ...! Disa te tjere menaxhonin ca goca greke ..... e kishin si biznes ....
    greket ne amerike jane te gjithe qoftexhinj, nuk vjedhin

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    greket ne amerike jane te gjithe qoftexhinj, nuk vjedhin
    Shumica e grekeve qe njoh une jane murator ose hajdute

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Cfare lidhje kane vjedhja dhe rracizmi? Pffff edhe hajdut me qene, ja gjejme emrin ne, rracizem lol
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •