Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 90
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Hoxha me ne ze ne Kosove? Ate e bete me ze ju te Krishteret . Ai ishte i panjohur derisa e promovuat ju neper youtube.
    Une asnjehere se kam pa ne Youtube...
    E kam pa vetem ne RTK.

Pavaresisht si ka ardhe deri te "fama", ai ka qene dhe eshte zyrtar i larte i nje institucioni. Pra, nuk krahasohen deklaratat dhe veprat e tij me ato t'miat apo cdo njerit nga ne si persona privat.

i ka gjet halli shqipot e ngrate,ter diten meren se cfare tha mulla shefqa e mulla cari e dom kcira dom cari...

sa neveriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Une asnjehere se kam pa ne Youtube...
    E kam pa vetem ne RTK.

Pavaresisht si ka ardhe deri te "fama", ai ka qene dhe eshte zyrtar i larte i nje institucioni. Pra, nuk krahasohen deklaratat dhe veprat e tij me ato t'miat apo cdo njerit nga ne si persona privat.
    Kete deklerate Shefqeti e ka dhene qe ne 2004 , imagjino para 8 vitesh . Kur e ke pare ti ne RTK Shefqetin para 8 vitesh apo se fundmi? U kujtua prokuroria pas 8 vitesh se c'kish thene Shefqeti. Kosova eshte shteti me absurditetet me te medha ne bote.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Sikur te te pyes une ty p.sh ose Gjyken , ku e ka vendin profeti Muhamed a.s ?
    Ne ferr apo parajse? Kij parasysh qe hoxhes i eshte bere kjo pyetje provokative.
    Nese nje person publik, zyrtar i larte i nje institucioni, thote se personi X e ka vendin ne ferr, atehere ai eshte i obliguar ta arsyetoje deklaraten e tij, nese nuk deshiron te akuzohet per nxitje apo provokim te urrejtjes fetare apo kombetare, per shpifje etj...

E thashe disa here, une nuk jam zyrtar institucioni dhe personalitet publik. Pra, s'ke nevoje te besh krahasime te pavlefshme...

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Kete deklerate Shefqeti e ka dhene qe ne 2004 , imagjino para 8 vitesh . Kur e ke pare ti ne RTK Shefqetin para 8 vitesh apo se fundmi? U kujtua prokuroria pas 8 vitesh se c'kish thene Shefqeti. Kosova eshte shteti me absurditetet me te medha ne bote.
    2009 nuk eshte para 8 vitesh...
    Une kam pa ne RTK ne 2010, 2011 dhe 2012. Ne pergjithesi 4-5 here...

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Nese nje person publik, zyrtar i larte i nje institucioni, thote se personi X e ka vendin ne ferr, atehere ai eshte i obliguar ta arsyetoje deklaraten e tij, nese nuk deshiron te akuzohet per nxitje apo provokim te urrejtjes fetare apo kombetare, per shpifje etj...

E thashe disa here, une nuk jam zyrtar institucioni dhe personalitet publik. Pra, s'ke nevoje te besh krahasime te pavlefshme...
    Feja nuk eshte politike qe duhet te tregohesh diplomat. Ne fe e bardha eshte e bardhe dhe e zeza e zeze. Nese nje i Krishtere ne baze te besimit te tij e kupton se kush e ka vendin ne ferr dhe parajse e njejta gje vlen dhe per Muslimanet. Nje i Krishtere nuk mund ta kete vendin ne parajse per Muslimanet kushdo qofte ai/ajo dhe e njejta gje vlen per te Krishteret. Nje Musliman per ta nuk e ka vendin ne parajse kushdoqofte ai/ajo. Nese pseudo fetare thone te kunderten e bejne nga hipokrizia dhe jo se e mendojne vertete.

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    2009 nuk eshte para 8 vitesh...
    Une kam pa ne RTK ne 2010, 2011 dhe 2012. Ne pergjithesi 4-5 here...
    Lexo me poshte se kur e ka dhene kete deklerate.

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin

Duke u përgjigjur për këto pretendime të kallëzimit penal, imami Krasniqi thotë se ka folur për Nënë Terezën qysh në vitin 2004 në Xhaminë e Madhe në Prishtinë dhe atë, pas një pyetje të bërë nga një besimtar gjatë ligjëratave të mbrëmjes që i ka mbajtur në xhaminë që drejton, çdo të mërkurë, shkruan sot “Zëri” .

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Lexo me poshte se kur e ka dhene kete deklerate.
    Ose lexo te verteten:

Prishtinë, 15 nëntor - [B]Bashkësia Islame e Kosovës (BIK) të mërkurën ka ripërsëritur qëndrimin e saj dhënë në vitin 2009, përmes të cilit distancohet ndaj deklaratave dhe fyerjeve publike që imami i Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqi, i kishte bërë po në atë vit ndaj figurës së Nënë Terezës....

http://www.koha.net/?page=1,13,123289
    BIK nuk do te kishte reaguar 2009 per deklarata te vitit 2004...

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Feja nuk eshte politike qe duhet te tregohesh diplomat. Ne fe e bardha eshte e bardhe dhe e zeza e zeze. Nese nje i Krishtere ne baze te besimit te tij e kupton se kush e ka vendin ne ferr dhe parajse e njejta gje vlen dhe per Muslimanet. Nje i Krishtere nuk mund ta kete vendin ne parajse per Muslimanet kushdo qofte ai/ajo dhe e njejta gje vlen per te Krishteret. Nje Musliman per ta nuk e ka vendin ne parajse kushdoqofte ai/ajo. Nese pseudo fetare thone te kunderten e bejne nga hipokrizia dhe jo se e mendojne vertete.
    Sipas teje, nxitja dhe provokimi i armiqesive fetare (dhe kombetare) qenka e lejuar...

Sie eshte e mundur nje bashkejetese paqesore ne mes te komuniteteve te ndryshme fetare (ose kombetare), nese nxitja dhe provokimi i urrejtjes (edhe nga vete zyrtaret e institucioneve publike) do te ishin dicka krejtesisht normale dhe e lejueshme!?

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Ose lexo te verteten:

BIK nuk do te kishte reaguar 2009 per deklarata te vitit 2004...
    Je duke u keqkuptuar. Nese Shefqeti e ka thene per here te pare ne 2004 nuk ka pse ta mohoje ne 2009. Po flasim se kur u be i njohur Shefqeti dhe jo kur perserit hitet e tij. Ne 2004 nuk ishte kaq i njohur sa eshte sot dhe te thashe me pare qe e bete pikerisht ju te Krishteret te njohur. E njeh imamin e xhamise Ethem Beu ne Tirane ti?

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •