Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 90
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    prokurori: i pandehuri shefqet krasniqi akuzohesh se ke than se nana terez ka shku ne ferr. kurse ne si prokurori kemi prova te pakontestushme se ajo ka shku ne parajse.

looooool.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Citim Postuar më parë nga Tori Lexo Postimin
    Me ner teje o kryqo do ja rrujn lesht Shefqetit. Jeni bo qesharake ti dhe ato budallenjt qe nuk kapin kriminelet por merren me punet e xhenetit apo xhehenemit. Ah budallenj ah.
    Ej Toro .....si jani Thimi me Bacin....?(shaka)
    ... sidoqofte do haje nje dacke Cetja(Shefqeti)se meriton. Te laje gojen mire kur ze nene Terezen me te. Kaq.
    Paqe!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin

Nje vendim i tille tregon se Kosoven pak nga pak po e marrin ne dore shqiptaret. Te gjithe turqit duhen denuar me burgim dhe largim nga trojet kristiane . Urime Prokurorit dhe gjithe shqiptareve per kete vendim.
    Paqe!
    Nuk jane troje kristiane. Muslimani po e gjykon muslimanin per nje ofendim qe ia ka bere kristianes e kjo i bjen = me drejtesine dhe tolerancen qe te ofron islami dhe si praktikohet ajo ne trojet islame (qe jane me shumice) dhe ku flitet shqip dem baba dem...

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    prokurori: i pandehuri shefqet krasniqi akuzohesh se ke than se nana terez ka shku ne ferr. kurse ne si prokurori kemi prova te pakontestushme se ajo ka shku ne parajse.

looooool.
    Akuza mund te jete per nxitje dhe provokim te dhunes dhe armiqesise ne baza te urrejtjes fetare ose kombetare...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Ej Toro .....si jani Thimi me Bacin....?(shaka)
    ... sidoqofte do haje nje dacke Cetja(Shefqeti)se meriton. Te laje gojen mire kur ze nene Terezen me te. Kaq.
    Kryqo, amon se lash nom e po qesh me lot sa here lexoj ket temen haahahahaahaahah . Imagjinoj Shefqetin ne burg dhe burgaxhinjt qe e pyesin . O Ceto pse ke hy n'burg or burr?
    Ceti qe i pergjigjet - I thosh njones qe do shkoj ne xhehennem hahaahahahahaahha .

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga Se7en Lexo Postimin
    Nuk jane troje kristiane. Muslimani po e gjykon muslimanin per nje ofendim qe ia ka bere kristianes e kjo i bjen = me drejtesine dhe tolerancen qe te ofron islami dhe si praktikohet ajo ne trojet islame (qe jane me shumice) dhe ku flitet shqip dem baba dem...
    Se7en, duhet ngritur zerin me lart, kur te flasesh keshtu kaq dinjitetshem, bile edhe duhet t`rrahesh tavolinen...duhet t`ju tregosh njerezve se e ke seriozisht...

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Hajde shtet hajde.....pastaj ci duhet kti shefqetit qe merret me nene Terezen nuk e kuptoj...ik o vlla shih fene tende...pse kerkon falje katolikeve pastaj..mendoi pak gjerat kur i thua se je person publik ..Sa per gjyqin...qesharak...une them se myslimanet ja fusin kot se nuk ka ferr ...si tja bejme do me denojne dhe mua.. Nese doni ta ndalni shikoni arsimin, mos u mundoni te ndalni islamin me idiotira...
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Citim Postuar më parë nga Se7en Lexo Postimin
    Ne fakt veshtrimi yt optik i ceshtjes eshte shume i perparuar dhe llogjik per te vazhduar me pjesen e dyte te fjalise (me drejtesine dhe tolerancen qe te ofron islami dhe si praktikohet ajo ne trojet islame).
    Paqe!
    Paqe!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-06-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    456
    Citim Postuar më parë nga Gjyka Lexo Postimin
    Asht nje chudi qe asht ne liri aj edhe deri sot. Cila liri fjalet? Shamjet ? T'i thuesh femres ma bamirse qe man mend njerzimi, ka ndrrue burra sa ka dasht, ty po te duket nje kurrgjesend, TURP.
    Anton kqira duhet te denohet me vdekje per ate qe ka thene kundrejt 2.000.000 shqiptarve ( Po te perdoret arsyetimi yt ) Turp

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Krejt lop kta te kosoves,vetem edhe ma lopar keta qe i perkrahin
    Jetë e rëndë.......!!!

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •