Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Une pi qumesht e jam ne rregull. Lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

CHEERFUL GIRL
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    Citim Postuar më parë nga Sorkadhe_Kelcyre Lexo Postimin
    nese te acaron lapsi, nuk do te thote se ke fytyre sensitive.mendoj se ai te acaron syte.. kujdes!! ( kremi qe te acaron do te te jepte skuqje ne lekure, dhe cngjyrosje te lekures se komplet fytyres... gjithashtu edhe formim pucrrash te pakuptimta) te keshilloj qe te blesh lapsa dhe mascara posacerisht per te mos te te dhene sensitivitet. (hiq dore nga lapsat dhe mascara qe nuk jane nga nje firme e kontrolluar.. per te miren tende!) mua me skandalizojne produktet e Maybeline dhe Covergirl.. ka kohe qe jam distancuar nga keto . L'oreali nga ana tjeter, edhe pse me cmim pothuaj njesoj si keto te dyja, ka nje perberje fantastike edhe nese perdor produktet me te lira.. (perberja eshte pothuaj e njejte me Lancome).
    Mos, dola me sensivitet dhe ne sy une tani i hate myself! Kam kohe qe si perdor fare lapsat Sorkadhe, pervec ndonje peneli rralle.... Pikerisht ato shenja me dha Clinique, qe ke permendur. Edhe une e mora enkas per te hequr skuqjen e fytyres, sepse me ndodh shpesh sidomos ne dimer. Dhe sidomos kur ndrroj ambient nga i ftohti ne te ngrohte dhe e kunderta.
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Citim Postuar më parë nga Arvima Lexo Postimin
    Mos, dola me sensivitet dhe ne sy une tani, i hate myself! Kam kohe qe si perdor fare lapsat Sorkadhe, pervec ndonje peneli rralle.... Pikerisht ato shenja me dha Clinique, qe ke permendur. Edhe une e mora enkas per te hequr skuqjen e fytyres, sepse me ndodh shpesh sidomos ne dimer. Dhe sidomos kur ndrroj ambient nga i ftohti ne te ngrohte dhe e kunderta.
    Mendoja qe femrat qe i kane faqet e kuqe jane me simpatike...

Citim Postuar më parë nga Sorkadhe_Kelcyre Lexo Postimin
    nese perdor Dove me scrub (me kokrriza ) edhe po t'i jap nja dy pike me hater.. se keshtu .. ngele me gjith mend ne klase!!
    Me duket se do me duhet te bej nje xhiro nga vjeshta...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Toffee : 14-11-2012 më 13:21

CHEERFUL GIRL
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    Citim Postuar më parë nga Toffee Lexo Postimin
    Mendoja qe femrat qe i kane faqet e kuqe jane me simpatike...
    Jah, mua sme pelqejne hic ...... Eshte ceshtje gustosh

Pink, cfare qumeshti pi ti? Ta provoj edhe une
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Me duket se pi qumesht panda.

E dua letërsinë Maska e Sorkadhe_Kelcyre
    Anëtarësuar
    30-07-2005
    Vendndodhja
    me ariun polar
    Postime
    2,219
    Mos, dola me sensivitet dhe ne sy une tani i hate myself! Kam kohe qe si perdor fare lapsat Sorkadhe, pervec ndonje peneli rralle.... Pikerisht ato shenja me dha Clinique, qe ke permendur. Edhe une e mora enkas per te hequr skuqjen e fytyres, sepse me ndodh shpesh sidomos ne dimer. Dhe sidomos kur ndrroj ambient nga i ftohti ne te ngrohte dhe e kunderta.

nuk eshte fundi i botes zemer... nje alergji e shemtuar me kapi edhe mua vjet.. ehh
    perpiqu qe edhe penelin dhe mascara apo qofte edhe laps te gjesh hypoallergenic, (ta kene te shkruar ne product.. para perberesve ) dhe them se nuk do te te bezdisin me. ki parasysh qe nese ke sensitivitet , gjeja qe do te te ngacmojne me shume jane pikerisht keto te treja... sorry..

nese do te zbusesh skuqjen e fytyres do te te keshilloja Rosaliac nga La Roche Posay... Me duket se kishin tek TEG ne ate dyqanin qe shisnin Clinique/Biotherm dhe te tjera produkte prestigjoze. kerko njhere..

http://www.laroche-posay.com/product...dness-r48.aspx
    What goes around---comes around

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Ca me te thone une ty : ) Shqiptaret , shumica ne pergjithesi nuk e vejne re nese eshte firme apo jo. Ato shohin kush eshte me lire. Sikurse e tha dhe Sorkadhja ato qe i perdorin produkte firme jane te pakta . Une nuk e njoh fare Viktoria Secret Por , ate qe di te them une eshte qe kur ato e perdorin nje produkt per here te pare dhe ju pelqen, sigurte qe do blejne perseri atje : D
    Ktu ca ska hyre , lloj lloj produkti.... Nejse, uroj te te japin mendime te tjera qe marrin vesh me shume !
    hahaha se besoj
    :^ xhan faleminderit e dashur Sorkadhe!
    Kremrat hidratant po i perdor, por pikerisht per shkakun se lekuren e kam shume sensitive bleva tek Clinique kete here. E kam teper te ndjeshme ndaj ketyre lloj produktesh, me vjen shume inat , laps nen qepalla nuk mund te perdor, scrub apo maske fytyre me shume me acarohet fytyra.

Do ti marr parasysh rekomandimet e tua, faleminderit per infot : . ^ lulja3
    e ci do tualetet kur ke bukurine tende natyrale?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Plaku me kostum : 14-11-2012 më 15:41

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Jah, mua sme pelqejne hic ...... Eshte ceshtje gustosh

Po qumesht mi lope, organic po pati mundesi . Ti zbardh faqkat, ta Ben lekuren te bardhe, bardhoshe si akullore.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Po qumesht mi lope, organic po pati mundesi . Ti zbardh faqkat, ta Ben lekuren te bardhe, bardhoshe si akullore.
    Mua me pelqejen te bardhat

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Idealia per nje bisnes frytdhenes do ishte garantimi i brandit (markes se produktit) e jo vetem nje marke, por disa, duke siguruar origjinalitetin e tyre. Gjithashtu me demostruese te produktit, te afta per t'i keshilluar klientet , duke ju shpjeguar cfare te perdorin e menyrat e perdorimit.

Ne Shqiperi produktet kozmetike kane konsum te gjere (per tu cuditur) e meqe markat mungojne, klientet iu besonin linjave te Avon psh, cilesia e te cileve eshte per mos thene qesharake, teper e ulet dhe me cmime aspak te arsyeshme, e megjithate blerjet nuk mungonin. Tregu shqiptar ka nevoj per nje revolucion Na lajmero po e hape, te uroj suksese !
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •