faleminderit e dashur Sorkadhe!
Kremrat hidratant po i perdor, por pikerisht per shkakun se lekuren e kam shume sensitive bleva tek Clinique kete here. E kam teper te ndjeshme ndaj ketyre lloj produktesh, me vjen shume inat , laps nen qepalla nuk mund te perdor, scrub apo maske fytyre me shume me acarohet fytyra.
Do ti marr parasysh rekomandimet e tua, faleminderit per infot![]()
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
nese te acaron lapsi, nuk do te thote se ke fytyre sensitive.mendoj se ai te acaron syte.. kujdes!! ( kremi qe te acaron do te te jepte skuqje ne lekure, dhe cngjyrosje te lekures se komplet fytyres... gjithashtu edhe formim pucrrash te pakuptimta) te keshilloj qe te blesh lapsa dhe mascara posacerisht per te mos te te dhene sensitivitet. (hiq dore nga lapsat dhe mascara qe nuk jane nga nje firme e kontrolluar.. per te miren tende!) mua me skandalizojne produktet e Maybeline dhe Covergirl.. ka kohe qe jam distancuar nga keto . L'oreali nga ana tjeter, edhe pse me cmim pothuaj njesoj si keto te dyja, ka nje perberje fantastike edhe nese perdor produktet me te lira.. (perberja eshte pothuaj e njejte me Lancome).
What goes around---comes around
Sa komplekse qe me duket keto gjera..
Nuk mjafton sapuni Duro nga i bardhi qe erdhi pas demokracise?? E perdorje per cdo gje![]()
Biotherm per ty Toffee.. (get real!)
Si i bie "get real"?? Te pasuroj cikez anglishten se mos ngel ne klase
Ja kam ate sapunin Dove-n une edhe e perdor per cdo gje. Jo per gje po me kujton Duro-n.
Jam cikez tip nostalgjik..![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Toffee : 14-11-2012 më 12:57
get real - do te thote qe 40 % e perdoruesve te rregullt te kremrave hidratues jane meshkuj, flas deri ne vitin qe shkoi. sivjet s'jane bere statistikat akoma...
Krijoni Kontakt