Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 39 prej 39
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Sigurisht qe nje lajm i tille ehste i tmerrshem. Ndersa vepra e ketij psikopati eshte edhe me e tmerrshme. Pa dyshim se ky njeri meriton denimin edhe me te tmerrshem qe mund te ekzistoj. Por ajo qe e arrin kulminacionin e tmerresise eshe se ti/psikopat islamofob kete lajm/ veper te ketij psikopati e perdore si pretekst, per te vjellur vrer e qka ma keq kunder Fese/Besimit Islam. Pra, per mendimin tim ti tenton me kete pretekst te "vrasish" me qindra e mijra te tjere. Besoj qe nuk do te kesh sukses kurre. Kot e ke.
    Mos bre vella mos u ngut, nuk po ta sulmon ty kush fene, beso cka te duash do ta kesh respektin tone e as nuk do te te shajme. Islamofobine po e perhapni edhe tek vet shume myslimane qe po vjellin kur po lexojne Kuran e kur ky allahu po meson njerin ta rrahe gruan. Ku te meson Perendia me rrahe gruan, shokun e dashurine e jetes me e godit me shuplake?! Besimtari e ka te ndaluar me ushtru dhune ndaj ndokujt, keshtu me keto justifikime te krimeve jeni bere kandidate te denje per ferrin dhe aty do ta keni fundin nese nuk pendoheni per mekatet e nese i justifikoni krimet. A e dini sa shume po gaboni

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Mos bre vella mos u ngut, nuk po ta sulmon ty kush fene, beso cka te duash do ta kesh respektin tone e as nuk do te te shajme. Islamofobine po e perhapni edhe tek vet shume myslimane qe po vjellin kur po lexojne Kuran e kur ky allahu po meson njerin ta rrahe gruan. Ku te meson Perendia me rrahe gruan, shokun e dashurine e jetes me e godit me shuplake?! Besimtari e ka te ndaluar me ushtru dhune ndaj ndokujt, keshtu me keto justifikime te krimeve jeni bere kandidate te denje per ferrin dhe aty do ta keni fundin nese nuk pendoheni per mekatet e nese i justifikoni krimet. A e dini sa shume po gaboni

Ja se cfare "citimi" me bene ti...ose nuk ke fare Tru qe ta perceptosh ate qka kam shkruar me lart, ose, sikurse edhe e kam thene edhe me heret, ti, sikur disa te tjere ketu, nga Urrejtja qe keni ndaj Besimit/Fese tjeter, vetem shpifni, ofendoni, perbuzni e qka eshte ma keq...

Ne njeren ane, thua:"... askush nuk po ta sulmon Fene...", e ne anen tjeter thua: "...ky allahu po meson njerin ta rrah gruan....". Hajde mendje, hajde....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    [/B]

Ja se cfare "citimi" me bene ti...ose nuk ke fare Tru qe ta perceptosh ate qka kam shkruar me lart, ose, sikurse edhe e kam thene edhe me heret, ti, sikur disa te tjere ketu, nga Urrejtja qe keni ndaj Besimit/Fese tjeter, vetem shpifni, ofendoni, perbuzni e qka eshte ma keq...

Ne njeren ane, thua:"... askush nuk po ta sulmon Fene...", e ne anen tjeter thua: "...ky allahu po meson njerin ta rrah gruan....". Hajde mendje, hajde....
    N'se mendon se eshte rrene se shkruen ne kuran rrehe gruen, merre lexoje s'rishe. E din ti mire qe shkruen ata dhe shume tmerre tjera qe i foli aj analfabeti, por asht tjeter qe te shqetson ty, edhe duhet te shqetesoji. E din se nuk asht mire por nuk mund ta ndryshosh, e tash s'te ka mbet tjeter vetem me shfry mllef ketu me komentues tjere

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Sa bukur kur ne shqiptaret sillemi si suedez.

Ah sikur mos te ishte kronika e zez , e te na prishe kete paqe ne forum , te gjith te kulturuar.

Vetem qe ne realitet cdo dit lexojm se si babai e vrau djalin , si e lidhi me sinxhir bashk me kafshet , si e dhunoi te voglen , etj etj.

Nuk jemi lule as neve , kshtu qe mos na sjellni video ketu se si i rrafkan femijet ne arabi.

E dijm vet ne ate pune , akoma ne shkollat tona dajaku esht mjet edukativ.

Mesues me barnat kunder depresionit , te zemeruar me vetveten , u hyjn femijeve dajak.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga Gjyka Lexo Postimin
    N'se mendon se eshte rrene se shkruen ne kuran rrehe gruen, merre lexoje s'rishe. E din ti mire qe shkruen ata dhe shume tmerre tjera qe i foli aj analfabeti, por asht tjeter qe te shqetson ty, edhe duhet te shqetesoji. E din se nuk asht mire por nuk mund ta ndryshosh, e tash s'te ka mbet tjeter vetem me shfry mllef ketu me komentues tjere
    Eeeeh... kur ke mbet ti te me tregosh mua se cka shkruan ne Kur`an... "i mjeri une"...

"Zot, te lutem, jepi ketij/saj "Gjyke" pak mendje apo ndergjegje, qe te me lej mua rahat. Amin!"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Eeeeh... kur ke mbet ti te me tregosh mua se cka shkruan ne Kur`an... "i mjeri une"...

"Zot, te lutem, jepi ketij/saj "Gjyke" pak mendje apo ndergjegje, qe te me lej mua rahat. Amin!"
    Zoti ta ndigjofte lutjen, por, aman, lutu edhe per vehte qe ti t'i leshe tjeret rahat !

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

[/B]

Zoteri Sami ti e din fort mire se kjo nuk eshte shpifje, e ke ne Kuran. Kush e ka shku Kuranin a une apo 'allahu'.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Zoteri Sami ti e din fort mire se kjo nuk eshte shpifje, e ke ne Kuran. Kush e ka shku Kuranin a une apo 'allahu'.
    Besa as ti as allahu, por aj analfabeti, masi qe ka dale nga heremi ka detyrue dikan qe ka dijt me shkrue, mes tjerash, hakmerru, martoju me kushrina te para, pse jo edhe me te mitura simas 'imazhit' te tij, rrahe gruen, por ka qene i kujdeseshem, mos me i ba shenja ne fytyre, ini te kujdeseshem me pejgamberin tuej, mos e bezdisni. Hehe, nuk asht kene i marre aj.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •