Postuar mė parė nga Plaku me kostum kete siper e solli burri tek une merre ti se nuk e dua une : I/e fejuar...
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
ky shoku i panjohur eshte i dashuruar me nje burre.........
Postuar mė parė nga e panjohura I/e fejuar... e lidhur por sja dine akoma ata te shpise.. :P
Postuar mė parė nga Plaku me kostum Si eshte ajo kenga e ngjyres kuqe? naten em ire hahah si sdoli nje kenge me lara...hahha
Postuar mė parė nga stela81 hahah si sdoli nje kenge me lara...hahha ka dale ka dale sa burra kishe edhe njehere?
Postuar mė parė nga Plaku me kostum ka dale ka dale sa burra kishe edhe njehere? hahah pse ste kujtohen... ? yyyyy sa te duash kam... pse ??
Postuar mė parė nga Plaku me kostum ky shoku i panjohur eshte i dashuruar me nje burre......... Ku ka burra sot?Ka vetem mashkuj
Postuar mė parė nga e panjohura Ku ka burra sot?Ka vetem mashkuj jo po femra me bibilush hahahahahahahhahah Postuar mė parė nga stela81 hahah pse ste kujtohen... ? yyyyy sa te duash kam... pse ?? mos doje me
Postuar mė parė nga e panjohura Ku ka burra sot?Ka vetem mashkuj shkurt Bura...
E martuar e lidhur per peme :P
Improvise, Adapt, Overcome
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt