Ndryshuar pėr herė tė fundit nga skender76 : 17-11-2012 mė 10:05
paqen, e sjell vetem drejtsia
Peshkaqeni po qe i uritut nuk pyet as per gjak , gjini, rrace, nacionalitet e ngjyre lol
te fut nje te kafshume qe nqs ke shancin me i mbijetuar do nja 10 vjet te vishe ne terezi lol
Jeto sot se neser nuk i dihet
nuk besoj se ishte kjo arsyeja.
nuk po flitet per nje, por per disa.
po beja snorkeling dhe isha ne nje zone qe kishte rregullisht peshkaqenj. u futa ne uje qellimisht per t'i pare nga afer. nuk isha vetem. ishim nja 10 vete.
sdq nuk ishin nga ato gjigande. ishin nga 1,5 meter.
kureshtja, aventura, adrenalina. te them qe kam notuar me peshkaqenj ne det te hapur. te them qe e kam provuar. eshte dicka e vecante.
ky eshte nje mit i gabuar.
Vasudhaiva Kutumbakam
Une kam vite qe notoj me peshkaqene dhe nuk kam pare asnje rrezik tek ta. Biles do te thoja se delfinet jane me te rrezikshem se peshkaqenet pasi delfinet kane vrare njerez vetem per fun , dmth per te luajtur me to. Rastet e rralla qe jane regjistuar nga peshkaqenet qe sulmojne njeriun eshte o rasti i pare qe te thashe kur ka gjak ne trupin e njeriut ose ne rastet e surfisteve. Nga poshte ujit surfistet ngjajne me fokat.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
angmokio vetem nje her ndodhe,e si thote skenderi tani ejani de llafosemi ketej ne forum hahahah.
Mos del kush te thote tani kam notuar ne nje vend perplot me piranha!
Nete , jam duke ndjekur nje program fantastik qe quhet 1001 menyra per te vdekur. Eshte sa per te qeshur e sa per te qare. Flet per menyrat nga me absurde qe dikush mund te vdese. Dmth nese e ke te shkruajtur per te vdekur do te te vije vdekja kudo qe te jesh edhe i ilur ne karrike para kompjuterit![]()
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Ndoshta perdoret ndonje solucion ekstra qe lyni rrobat , te cilen peshkaqenet se durojne dot dhe nuk kafshoin ose i ushqejne perpara qe te jene te ngopur . Peshkaqeni hyne tek grabitqaret ushqehet me mish .
Nje rast : Kam pasur nje akuarium dhe shkova me ble disa peshq te tjere . Pasi mora pak info si nga interneti dhe tek shitesja e cila me siguroi se jane te parrezikshem ( kuptohet per peshqit e tjere te akuariumit ) i bleva tre cope . Pasi ju kisha hedhur ushqim nga ai me i miri , plus kushtet e akuariumit nga te mira si ngrohja , pastrimi dhe qarkullimi i ujit me pompe i futa ne akuarium .
Shume te parrezikshem ishin lol , e gjeta pergjysem akuariumin me peshq te nesermen
Juve qe shkoni dhe notoni me peshkaqenet duhet me ju be hallv sa here qe ktheheni ne shtepi![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt