Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 60
    not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Edhe une kam notuar i rrethuar me peshkaqene. Peshkaqenet nuk e kane qejf mishin e njeriut dhe jane shume te rralla rastet kur peshkaqenet sulmojne njeriun, dhe ate e bejne vetem nese njeriu eshte i plagosur(dmth ka plage gjaku).
    Edhe ti paske notu i rrethum me peshkaqener??!!

Dhe mburreni se s'ju hengri??!!

Edhe mua s'me ha peshkaqeni, se i rri larg...

Ju qofshi!!

Kur t'ju haje do llafosemi bashke...

.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga skender76 : 17-11-2012 mė 10:05
    paqen, e sjell vetem drejtsia

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Peshkaqeni po qe i uritut nuk pyet as per gjak , gjini, rrace, nacionalitet e ngjyre lol
    te fut nje te kafshume qe nqs ke shancin me i mbijetuar do nja 10 vjet te vishe ne terezi lol
    Jeto sot se neser nuk i dihet

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    Mbase nuk kane qen te uritur !
    nuk besoj se ishte kjo arsyeja.
    Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Ka qen levrek, por admiralit i asht duk si peshkaqen...
    nuk po flitet per nje, por per disa.
    po beja snorkeling dhe isha ne nje zone qe kishte rregullisht peshkaqenj. u futa ne uje qellimisht per t'i pare nga afer. nuk isha vetem. ishim nja 10 vete.
    sdq nuk ishin nga ato gjigande. ishin nga 1,5 meter.
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    T'paska pa zoti , se tani s'do ishte duke shkruajtur ketu ne forum
    Une kur hyj ne det gjithmon i rri mbrapa njerzve ,sa te me vije rradha mu o ngop me ato para meje xD
    Ke lujt menc , ca deshe atej ?
    kureshtja, aventura, adrenalina. te them qe kam notuar me peshkaqenj ne det te hapur. te them qe e kam provuar. eshte dicka e vecante.
    Peshkaqeni po qe i uritut nuk pyet as per gjak , gjini, rrace, nacionalitet e ngjyre lol
    te fut nje te kafshume qe nqs ke shancin me i mbijetuar do nja 10 vjet te vishe ne terezi lol
    ky eshte nje mit i gabuar.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Une kam vite qe notoj me peshkaqene dhe nuk kam pare asnje rrezik tek ta. Biles do te thoja se delfinet jane me te rrezikshem se peshkaqenet pasi delfinet kane vrare njerez vetem per fun , dmth per te luajtur me to. Rastet e rralla qe jane regjistuar nga peshkaqenet qe sulmojne njeriun eshte o rasti i pare qe te thashe kur ka gjak ne trupin e njeriut ose ne rastet e surfisteve. Nga poshte ujit surfistet ngjajne me fokat.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    angmokio vetem nje her ndodhe,e si thote skenderi tani ejani de llafosemi ketej ne forum hahahah.

Mos del kush te thote tani kam notuar ne nje vend perplot me piranha!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Une kam vite qe notoj me peshkaqene dhe nuk kam pare asnje rrezik tek ta. Biles do te thoja se delfinet jane me te rrezikshem se peshkaqenet pasi delfinet kane vrare njerez vetem per fun , dmth per te luajtur me to. Rastet e rralla qe jane regjistuar nga peshkaqenet qe sulmojne njeriun eshte o rasti i pare qe te thashe kur ka gjak ne trupin e njeriut ose ne rastet e surfisteve. Nga poshte ujit surfistet ngjajne me fokat.
    bravo! kete kam degjuar edhe une...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Nete Lexo Postimin
    angmokio vetem nje her ndodhe,e si thote skenderi tani ejani de llafosemi ketej ne forum hahahah.

Mos del kush te thote tani kam notuar ne nje vend perplot me piranha!
    Nete , jam duke ndjekur nje program fantastik qe quhet 1001 menyra per te vdekur. Eshte sa per te qeshur e sa per te qare. Flet per menyrat nga me absurde qe dikush mund te vdese. Dmth nese e ke te shkruajtur per te vdekur do te te vije vdekja kudo qe te jesh edhe i ilur ne karrike para kompjuterit

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Ndoshta perdoret ndonje solucion ekstra qe lyni rrobat , te cilen peshkaqenet se durojne dot dhe nuk kafshoin ose i ushqejne perpara qe te jene te ngopur . Peshkaqeni hyne tek grabitqaret ushqehet me mish .

Nje rast : Kam pasur nje akuarium dhe shkova me ble disa peshq te tjere . Pasi mora pak info si nga interneti dhe tek shitesja e cila me siguroi se jane te parrezikshem ( kuptohet per peshqit e tjere te akuariumit ) i bleva tre cope . Pasi ju kisha hedhur ushqim nga ai me i miri , plus kushtet e akuariumit nga te mira si ngrohja , pastrimi dhe qarkullimi i ujit me pompe i futa ne akuarium .
    Shume te parrezikshem ishin lol , e gjeta pergjysem akuariumin me peshq te nesermen

Juve qe shkoni dhe notoni me peshkaqenet duhet me ju be hallv sa here qe ktheheni ne shtepi
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    bravo! kete kam degjuar edhe une...
    http://www.youtube.com/watch?v=DU9icSC6m9g
    Dmth kesaj i bie qe je me i sigurte te notosh me peshkaqene se sa te besh surf

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-06-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    456
    Edhe ti mendon se ato do na falin jeten , sa te na shohin neve njerzve do kthehen vegjetarian dhe do filloin te ushqehen me alga ?

Ky eshte ligji i natyres !

Une nuk e haj dot mishin nqs e shoh sesi theret kafsha qe do me serviret ne tavolin , se keshtu per mish e thaj pjaten vetem kockat i le :-D
    Kur te me citosh mos i pergjysmo rrjeshtat se i humbet kuptimi i repikes qe i pata ber antarit ne fjale. Lexoje perseri dhe "ndoshta" e kupton

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •