Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 56
    Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660

Kush Eshte ēelesi i Lumturis?!

E lexova dikunde kete pyetje,qe kerkohej nje pergjigje,dhe me veten time u shtanga,thjeshte ne brendesin e vetes sime nuk dija se c'pergjigje te jap.

Pastaj pas nje caste i thash vetes: po c'fare pyetje,lumturia nuk ka vetem nje cels i thash vetes.

E mendoj,ndoshta eshte shendeti,por duhet te jete edhe sukesi,per dikend mund te jete Shendeti dhe dashuria,per dikend tjeter dashuria dhe suksesi,keshtu qe rrash ne perfundim se Lumturia nuk ka vetem nje celes.

Dikush tjeetr mund te thote:

Shendeti dhe dituria jane baze e lumturise,sepse shendeti ploteson te gjitha nevojat ndersa dituria eshte drite per syte e cdo personi e cila ndricon dhe hap rruget per nje lumturi dhe ardhmeri me te mire....

Perseri me mundon kjo pergjigje kush vall mund te jete celesi i lumturis.

Ose ose ndoshta dhe kam te drejte,ajo ndoshta ka shume e me shume celesa,
    per t evetmen arsye sepse Njeriu si krijes njerezore gjithmon kerkon shume e me shume,mendoj,asnjeher nuk eshte i ngopur me nje gje.

Sa hyp ne nje shkall,menjehr deshiron te kapercej te dyten me te shpejte.

Ndoshta Ajo,lumturia ka me shume celsa ,per te vetmen arsye :sepse ne Lumturi kurr s'mund te thuash SOTE Jam i/ e lumtur,dhe keshtu do te mbetem gjithmon.

Mendoj,se lumturin Njeriu pamvarsishte s esote munde ta kete takuar,Ai perseri neser duhet ta Kerkoj.

Po ju ,si thoni miqte e mi?!
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e inez
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne fantazi.
    Postime
    1,779
    mpelqeu shum ky shkrimi yt. Madje ne fjaline e pare tenden dhe un shtanga, kam frike nga kjo pyetje pasi sja di pergjigjen.

Nuk di a jam e lumtur apo jo, di qe kam pas momente tlumtura e momente te tjera te trishta.

Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga inez Lexo Postimin
    mpelqeu shum ky shkrimi yt. Madje ne fjaline e pare tenden dhe un shtanga, kam frike nga kjo pyetje pasi sja di pergjigjen.

Nuk di a jam e lumtur apo jo, di qe kam pas momente tlumtura e momente te tjera te trishta.
    Ashtu eshte Inez,une epr veten time nuk munda te i jap nje pergjigje vetes sime pasi qe lexova kete si nje pyetje dikund.

Se di,Lumturia ndonjeher eshte sikur nej pellumb i bardh ne duarte tona,sa me shume qe ta shtrengosh aq me shume ngufatet dhe iken nga ne.

Jan mendimet e mia,por ndoshta ketu ne forumin tone ka persona qe i kan gjetur celsin kesaj ndenje qe te gjithe ne e duam dhe e Kerkojm.
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283

Arrow

Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin

Perseri me mundon kjo pergjigje kush vall mund te jete celesi i lumturis.
    Po ju ,si thoni miqte e mi?!
    Ēelsi i lumturise, gjithmone sipas mendimit tim, mund te jete ne koken tende, dhe ne koken e secilit nga ne, qe mendon dhe jeton me shpresen per nje te ardhme me te mire, duke e kujtuar te kaluaren, (pa u ber rob tė se kaluares), duke jetuar dhe shijuar te tashmen dhe duke shikuar te ardhmen me shpresen se gjithmone suksesi dhe lumturia jane ne punen dhe vendosmerin tone se do ja arrijme qellimit te caktuar nga vet ne. Nje filozof perafersisht e thote ne kete menyre:

"Ka raste shume te rralla, qe puna, ndonjeher nuk te jep lumturine e kerkuar, por rruge tjeter perveq punes per ta gjetur atė, nuk ka"

respekte tetovare!
    Dhuro shumė...e prit pak!

Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar mė parė nga Ēaushi Lexo Postimin
    Ēelsi i lumturise, gjithmone sipas mendimit tim, mund te jete ne koken tende, dhe ne koken e secilit nga ne, qe mendon dhe jeton me shpresen per nje te ardhme me te mire, duke e kujtuar te kaluaren, (pa u ber rob tė se kaluares), duke jetuar dhe shijuar te tashmen dhe duke shikuar te ardhmen me shpresen se gjithmone suksesi dhe lumturia jane ne punen dhe vendosmerin tone se do ja arrijme qellimit te caktuar nga vet ne. Nje filozof perafersisht e thote ne kete menyre:

"Ka raste shume te rralla, qe puna, ndonjeher nuk te jep lumturine e kerkuar, por rruge tjeter perveq punes per ta gjetur atė, nuk ka"

respekte tetovare!
    Respekte edhe per ju z.Caushi

Ndoshta dhe mund te jete kjo,qe ju keni thene...

por perseri ne ketu biem ne kundershtim me mendejn tone (mendoj)

Hajte se do ta harojm te kaluaren,do ta jetojm te tashmen si gjene me te bukur dhe do te shpresojm per nje te ardhme akoma me te mire...!!!

Mendoj se kjo perseri nuk na sjell celsin e lumturis,sepse e kam thene dhe me larte,ne gjithmon duam e duam me shume e me shume...

Nje dite ,ose neser une munde te jeme pafundesishte e lumtur,dhe kush me garanton se ajo lumturi do qendroj deri sa te vdes tek une,dhe sdo te zhduket kure...

e cte beje ,ta mare dhe ta mbyll po me ate cels ne zemren time,gje e pamundur...

Ne jemi te lumtur,ne egjejm nje cels te lumturis,e hapim nje porte,dhe si per cudi aty diku mes koridorit ku ecim na shfaqet nje posrte tjeter,keshtu qe na duhet te kerkojm nje cels tjeter per te hapur ate porte.

E cuditshme.

Gjitha te mirat i Nderuar.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 09-11-2012 mė 20:07

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    celesi i lumturise uuuu

ta dinte njeriu mir do ishte njeriu edhe vet nuk di cdo edhe pse arin ate qe deshte kur e arin kerkon me shum ne fund u plak/vdiq:P
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Celesi i lumturise eshte budallalliku,
    Nese e arrin je e/i lumtur.
    Nuk ka asnje budalla te palumtur.
    Sa kohe je me mend nuk ke per ta gjetur.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Universal Key.

i/e regjistruar Maska e Shkenca
    Anėtarėsuar
    29-09-2012
    Postime
    1,424
    Duke jetuar te tashmen, duke mos kujtuar me aq nostalgji te kaluaren...duke jetuar secilin moment te plote, ne cdo hap te jetes...duke jetuar cdohere me mendime pozitive (por kush ja arrin? mendja e njeriut eshte si rete ne qiell te cialt asnjehere nuk kan nje trajte dhe nje forme....)...duke qene optimist ne jete...dhe atehere mund te thuhet qe ne doren tende eshte celesi i lumturise se vertete...
    ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Une them eshte puna dhe impenjimi !!!
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •