Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

Shqiptarët blejnë shtëpi të shtrenjta në Prevezë e Thesproti

Shqiptarët blejnë shtëpi të shtrenjta në Prevezë e Thesproti

Prevezë, 10 dhjetor - Shqiptarët blejnë shtëpi të shtrenjta në Prevezë e Thesproti. Lajmi bëhet i ditur nga mediat greke, që saktësojnë se shqiptarët blejnë shtëpi për pushime kryesisht në zonat bregdetare.

Sipas mediave, të cilat iu referohen agjentëve imobiliarë që ndërmjetësojnë shitjet, kohët e fundit kërkesa për blerje shtëpish të shtrenjta në bregdetin e Thesprotisë dhe Prevezës, është rritur mjaft, transmeton BW raportet.

“Shqiptarët paguajnë pa shumë pazare dhe diskutime, duke treguar se janë ekonomikisht të qëndrueshëm dhe se kanë të holla të mëdha”, citojnë mediat.

Preveza kohët e fundit është përmendur mjaft në media, që pas deklaratës së kryeministrit Berisha, i cili e përfshiu atë në tokat shqiptare. Një javë më pas, kultivuesit e ullinjve dëbuan nga pronat dhe bizneset e tyre punëtorët shqiptarë në shenjë proteste dhe tani vjen lajmi, se janë shqiptarët që blejnë prona në këtë vend.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Sooo goood...

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    E cuditshme sa qenkan rritur te ardhurat e shqiptareve,...per keto duhet te jene per pastrim parash,...
    Duaje te afermin tend si veten

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    E cuditshme sa qenkan rritur te ardhurat e shqiptareve,...per keto duhet te jene per pastrim parash,...
    po si jo re spiro palikari...pastrim parash...se shqiptaret do rrijne ne vend numuro gjithe jeten

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Preveza ka qene e shqiptareve dhe shpresoj qe nje dite t'i kthehet prap shqiptareve...

Te djeg ty kjo fjalia qe shkrova me lart??

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Petjeter duhet te jene pastrim parash te mafies shqiptare,..emigrantet e thjeshte ne Greqi mezi kane te paguajne qirate e shtepive, jo te blejne vila ne Greqi, qe me siguri kapin shuma marramendese,...., meqene i blinin ne Shqiperi..
    Duaje te afermin tend si veten

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Juhuhuuuu.... lol

Petjeter duhet te jene pastrim parash te mafies shqiptare,..emigrantet e thjeshte ne Greqi mezi kane te paguajne qirate e shtepive, jo te blejne vila ne Greqi, qe me siguri kapin shuma marramendese,...., meqene i blinin ne Shqiperi..
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Preveza ka qene e shqiptareve dhe shpresoj qe nje dite t'i kthehet prap shqiptareve...
    Te djeg ty kjo fjalia qe shkrova me lart apo jo??
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gon! : 10-12-2012 më 10:55

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Besoj qe deri ne vitet e 30-a shqiperia do te behet natyrale sic ka qene mepare...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •