O Shen Mari, nena Zotit dhe nena jone. Ti bere ne toke gjithcka deshi Ati dhe tani Ati ben per ty ne qiell gjithcka ti i lutesh. Lutu per ne o Nene qe te jemi gjithmone tempuj te Shpirtit te Shenjte. Amen
O Shen Mari, nena Zotit dhe nena jone. Ti bere ne toke gjithcka deshi Ati dhe tani Ati ben per ty ne qiell gjithcka ti i lutesh. Lutu per ne o Nene qe te jemi gjithmone tempuj te Shpirtit te Shenjte. Amen
La verita' ti rendera' libero!
O At, ne keto momente po mendoj sa here me ke falur, sa here me ke nxjerre nga erresira, sa here me ke larguar nga shkaterrimi, sa here me ke shpetuar nga gabimi. Mendoj gjithashtu sa here te kam qene besnik, sa here te kam nderuar, sa here kam qene i mire, sa here te tjeret i kam ndihmuar. Bej kete rezyme dhe fiton Ti o At, me ke falur jashte mase shume sa nuk arrij dot te ti kthej. Dhe perseri kerkoj falje per dobesite e mia sepse dua paqen Tende o At. Edhe pse me ke falur shume nuk kam ca bej vecse te te premtoj qe do jem me i kujdesshem. Me fal edhe kete here o At dhe Shpirti i Shenjte le te me udheheqe ne cdo cast. Amen
A ka largues te veshtiresive vec Perendise? Thuaj lavdi Perendise ,Ai eshte Perendia...te gjithe ne jemi sherbetoret e tij dhe rrime nen urdheresen e tij!
O Krijues, be qe te te dua me gjithe shpirt, me gjithe zemer dhe me gjithe mendjen time. Vetem atehere do arrij ta dua realisht veten time dhe cdo krijese te kesaj bote. Be o At te te dua me dashurine e Shenjtoreve si Shen Francesku dhe Shen Antonio. Be o Zot te dehem nga kjo dashuri dhe le te me quajne te cmendur pastaj, nuk me intereson. Amen.
O Zot,
u beft vullneti yt!!!
Tek TI shpresat!!!!
paqen, e sjell vetem drejtsia
pranvera bica (25-08-2015)
O At, ndihmoje birin tend dhe mos e braktis. Ne pritje jepi durimin dhe rrite besimin e tij tek Ti. Amen.
O Zot i gjithpushtetshem, Zot i jetes dhe i dashurise, po te lutem ki meshire per popullin e Sirise dhe vecanerisht per femijet e emigranteve. Mbroji o Zot nga rreziqet e rrugetimit dhe be qe sa me shpejt te gjejne shplodhjen dhe paqen. Amen
O At, asnjere nuk do jem i denje te rri para teje sepse mekatar do te jem. Rrite besimin tim te Ty qe tundimet mos te me shkaterrojne. Ne duart e Tua braktisem o At i mire.
O Jezus, Biri Atit dhe Zotria e Shpirtit tim, ne ty besoj. E di qe gaboj nganjehere kur dorezohem para tundimeve te vogla. Harroj qe duke humbur betejat e vogla mund te humbas edhe ato te medhate. Nuk e di sa i forte do te jem ne vazhdim por di qe forca ime vjen nga Ti, prandaj jam i qete. Ti ke pushtet pafund o Zot si mbret qiellor dhe une qe jam thjeshte ushtari yt me duhet te besoj. Ti me udhehiq dhe me drejto, be qe te kem shume besim ne Ty dhe e di fort mire qe ashtu si ata qe besuan ne Ty do te shperblehem. Lavdi te qofte Ty o Krisht. Amen
O Shpirt i Shenjte eja ne mua, krijesen tende. Me zbraz nga frikerat dhe kotesite dhe me mbush me prezencen tende. Atehere parajse do te kete ne shpirtin tim dhe i lumtur do te jem o Zot. O Fuqi jeteberese ne ty braktisem. Lavdi ty o Zot. Amen
Krijoni Kontakt