Postuar mė parė nga loneeagle ahaha Anita po nuk thone kot burri koka & gruaja qafa, koka shkon ku e drejton qafa. Po pra. Dhe smund te thuhet tani kush eshte me e suksesshme koka a qafa....
AUTOCHTHONOUS
Postuar mė parė nga loneeagle ahaha Anita po nuk thone kot burri koka & gruaja qafa, koka shkon ku e drejton qafa. Dmth., qenka e mire kur na thone e thefsh qafen.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Postuar mė parė nga loneeagle ahaha Anita po nuk thone kot burri koka & gruaja qafa, koka shkon ku e drejton qafa. ngushllohuni me fjal te urta lol. un jam kategorisht pro qe femnave tu ndalohet edhe me i ngra makinave e jo me i lan me drejtu fate njerzish.
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Postuar mė parė nga hot_prinz Dmth., qenka e mire kur na thone e thefsh qafen. Neve na thone ta hangert koftelargu kryt.Tybistikfa(sdi a e kam shkru mire kete fjalen-te ne kshtu e perdorim hahaha)...
Postuar mė parė nga loneeagle lately kam shume veshtiresi te lexoj ty lol. se cfare te beri sandy vetem zoti e di :P po po lexo dhe kupto lol Postuar mė parė nga loneeagle ahaha Anita po nuk thone kot burri koka & gruaja qafa, koka shkon ku e drejton qafa. koka komandon qafen lol jo e kunderta i thote peles majtas majstas do shkoj pela
Postuar mė parė nga anita340 Neve na thone ta hangert koftelargu kryt.Tybistikfa(sdi a e kam shkru mire kete fjalen-te ne kshtu e perdorim hahaha)... Koftelargun mire po e dishe.
Postuar mė parė nga hot_prinz Koftelargun mire po e dishe. Sduhet me ia permend emrin se te kthehet shpia 40 dite mbrapsht- thote gjyshja jem...
Postuar mė parė nga anita340 Sduhet me ia permend emrin se te kthehet shpia 40 dite mbrapsht- thote gjyshja jem... Anite e ke gjyshen gjalle ty?
Postuar mė parė nga hot_prinz Anite e ke gjyshen gjalle ty? Po. Sapo ka mbushur 97. Dhe vetem muajin e fundit nuk po ndihet mire. Ik, se me bere te merzitem....
Postuar mė parė nga anita340 Po. Sapo ka mbushur 97. Dhe vetem muajin e fundit nuk po ndihet mire. Ik, se me bere te merzitem.... Vete e permende gjyshen edhe ma len fajin mu. Shpresoj te te beje gjyshja ma mire. Mua me kane shku te gjithe papa.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hot_prinz : 13-11-2012 mė 18:00
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt