Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 53
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Tori Lexo Postimin
    Rob me servil se ty skom pa ne ket forum. Fatkeqsisht ku ka servilizem ska as burrni e as dinjitet.
    Thote populli se :"..e leshon si lopa bajgen" e siē e kam thene edhe ne vend tjeter, e keni ketu bariun!! Shko e lexo ne kete faqe se me ke po flet e mos pellit me!!!
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=143612&page=7
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Thote populli se :"..e leshon si lopa bajgen" e siē e kam thene edhe ne vend tjeter, e keni ketu bariun!! Shko e lexo ne kete faqe se me ke po flet e mos pellit me!!!
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=143612&page=7
    O ekspert bajgash, nuk ka ngel Albo per me pas avokat mbrojtes nje injorant servil si puna jote se osht i zoti vetes.

Kur dikush shpreh nje ankes ndaj dikujt menyra qytetare dhe jo katunare eshte qe pergjigjen ta mori prej atij qe ju eshte drejtu ankesa e jo prej servilave.

Kete etike dynjoja e mso qysh ne femini por ti je rrit ne pyll e ske pas ku me i msu keto norma.

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    O ekspert bajgash, nuk ka ngel Albo per me pas avokat mbrojtes nje injorant servil si puna jote se osht i zoti vetes.

Kur dikush shpreh nje ankes ndaj dikujt menyra qytetare dhe jo katunare eshte qe pergjigjen ta mori prej atij qe ju eshte drejtu ankesa e jo prej servilave.

Kete etike dynjoja e mso qysh ne femini por ti je rrit ne pyll e ske pas ku me i msu keto norma.
    E shoh qe s'paske durim te lexosh me qetesi ē'ka shkruhet ne forum nga anetaret e tjere, por per te pellitur qenke as!!
    Fakti qe ti je akoma ne kete forum duke pellitur e duke perdorur "stilin" tend prej "qytetari", eshte prova me e mire se nuk ndalohet levrimi i lirise se fjales ne kete forum, perkundrazi, lejohet pak si teper!!
    Te ftoj te lexosh....
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

E kemi ne gjak ne shqiptaret kete gje.

Nuk e kuptoj pse personi ndaj te cilit eshte ankuar forumisti ne fjale nuk pergjigjet keshtu do mbyllej dhe ky debat midis anetareve te ndryshem.
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    E shoh qe s'paske durim te lexosh me qetesi ē'ka shkruhet ne forum nga anetaret e tjere, por per te pellitur qenke as!!
    Fakti qe ti je akoma ne kete forum duke pellitur e duke perdorur "stilin" tend prej "qytetari", eshte prova me e mire se nuk ndalohet levrimi i lirise se fjales ne kete forum, perkundrazi, lejohet pak si teper!!
    Te ftoj te lexosh....
    Ti e di shume mire qe kjo qe po thu ti nuk eshte e vertete. Une kam mor verejtje kur ska qen per te mor dhe skam mor kur ka qene per te mor. E njejta gjo dhe ne rastin tend. Ti ke derdellit e ofendu antaret ne ket forum sa je knoq. Por sja ka ni kujt me te perjashtu sepse ato antare qe ke ofendu ti nuk jane antare qe i sherbejn politikes se ketij forumi.

Une Shqip po te flas , ja kom sqaru dhe antarit Mitjuk se nuk egziston asnje forum ku pronari mos mbaj ane. Edhe une po te isha do te njejten gje do beja. Eshte shum e thjeshte kujt i pelqen rri e kujt si pelqe iken. Ne fakt une edhe pse kam mor ftesa nga forumet e tjera sma ndje me shkrujt andej sepse pikerisht kjo lloj klime dhe atmosfere qe ka ky forum me te mirat dhe te keqijat e tij e bojn interesant.

Megjithat ti vazhdo me servilizmin tat se pranej je akoma ne ket forum, perndryshe do i kishe kthy kembet perpjete me kohe.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar mė parė nga freeopen Lexo Postimin
    E kemi ne gjak ne shqiptaret kete gje.

Nuk e kuptoj pse personi ndaj te cilit eshte ankuar forumisti ne fjale nuk pergjigjet keshtu do mbyllej dhe ky debat midis anetareve te ndryshem.
    Sepse Albo eshte djal i zgjuar. Ai i lejon keto debate sepse ne nje far menyre jane feedback per investimin e tij. Ne perendim mendimi i klienteles eshte ceshtje primare per te kuptuar te ardhmen e biznesit tend.

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Sepse Albo eshte djal i zgjuar. Ai i lejon keto debate sepse ne nje far menyre jane feedback per investimin e tij. Ne perendim mendimi i klienteles eshte ceshtje primare per te kuptuar te ardhmen e biznesit tend.
    Dakord,por si t'ia bejme me ate shprehjen se ''heshtja eshte pohim''
    Ne perendim dhe kujdesi ndaj klienteles eshte ceshtje primare apo per shqiptaret ska vlere kjo?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga freeopen : 16-11-2012 mė 14:37
    MOS I NDY TEMAT no name

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar mė parė nga freeopen Lexo Postimin
    Dakord,por si t'ia bejme me ate shprehjen se ''heshtja eshte pohim''
    Ne perendim dhe kujdesi ndaj klienteles eshte ceshtje primare apo per shqiptaret ska vlere kjo?
    Ajo shprehje vlen ne marredheniet shoqerore. Ne ket forum ska vend, heshtja ketu tregon maturi. O fol e behu servil o fol pak e mati llafet. Ne t'kundert boj gati nickun tjeter qe tashi

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Ti ke derdellit e ofendu antaret ne ket forum sa je knoq. Por sja ka ni kujt me te perjashtu sepse ato antare qe ke ofendu ti nuk jane antare qe i sherbejn politikes se ketij forumi.
    Degjo ketu bariun tend; hape ate lidhezen qe te kam derguar me lart e na sqaro pakez nese eshte Albo ai kunder te cilit kam perdorur "dunen" fjalore une, apo eshte ndonje tjeter??!!
    Megjithat ti vazhdo me servilizmin tat se pranej je akoma ne ket forum, perndryshe do i kishe kthy kembet perpjete me kohe.
    Epo, i duhet nje bari lopesh ketij forumi, prandaj jam akoma ketu!!

P.S. Sa per te te hequr dreqin prej barku(se mos te prishe ripertypjen), edhe une jam pezulluar dy here nga forumi per ēeshtje kokefortesie !!Rregullat jane nje per te gjithe!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Degjo ketu bariun tend; hape ate lidhezen qe te kam derguar me lart e na sqaro pakez nese eshte Albo ai kunder te cilit kam perdorur "dunen" fjalore une, apo eshte ndonje tjeter??!!
    Epo, i duhet nje bari lopesh ketij forumi, prandaj jam akoma ketu!!

P.S. Sa per te te hequr dreqin prej barku(se mos te prishe ripertypjen), edhe une jam pezulluar dy here nga forumi per ēeshtje kokefortesie !!Rregullat jane nje per te gjithe!!
    Bibla te mson me u bo bariu familjes apo jo? Ruaj lopen qe ke ne shpi se ke plot TORO ne Itali

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •