O ekspert bajgash, nuk ka ngel Albo per me pas avokat mbrojtes nje injorant servil si puna jote se osht i zoti vetes.
Kur dikush shpreh nje ankes ndaj dikujt menyra qytetare dhe jo katunare eshte qe pergjigjen ta mori prej atij qe ju eshte drejtu ankesa e jo prej servilave.
Kete etike dynjoja e mso qysh ne femini por ti je rrit ne pyll e ske pas ku me i msu keto norma.
E shoh qe s'paske durim te lexosh me qetesi ē'ka shkruhet ne forum nga anetaret e tjere, por per te pellitur qenke as!!
Fakti qe ti je akoma ne kete forum duke pellitur e duke perdorur "stilin" tend prej "qytetari", eshte prova me e mire se nuk ndalohet levrimi i lirise se fjales ne kete forum, perkundrazi, lejohet pak si teper!!
Te ftoj te lexosh....
Jarigas
Ti e di shume mire qe kjo qe po thu ti nuk eshte e vertete. Une kam mor verejtje kur ska qen per te mor dhe skam mor kur ka qene per te mor. E njejta gjo dhe ne rastin tend. Ti ke derdellit e ofendu antaret ne ket forum sa je knoq. Por sja ka ni kujt me te perjashtu sepse ato antare qe ke ofendu ti nuk jane antare qe i sherbejn politikes se ketij forumi.
Une Shqip po te flas , ja kom sqaru dhe antarit Mitjuk se nuk egziston asnje forum ku pronari mos mbaj ane. Edhe une po te isha do te njejten gje do beja. Eshte shum e thjeshte kujt i pelqen rri e kujt si pelqe iken. Ne fakt une edhe pse kam mor ftesa nga forumet e tjera sma ndje me shkrujt andej sepse pikerisht kjo lloj klime dhe atmosfere qe ka ky forum me te mirat dhe te keqijat e tij e bojn interesant.
Megjithat ti vazhdo me servilizmin tat se pranej je akoma ne ket forum, perndryshe do i kishe kthy kembet perpjete me kohe.
Degjo ketu bariun tend; hape ate lidhezen qe te kam derguar me lart e na sqaro pakez nese eshte Albo ai kunder te cilit kam perdorur "dunen" fjalore une, apo eshte ndonje tjeter??!!
Epo, i duhet nje bari lopesh ketij forumi, prandaj jam akoma ketu!!Megjithat ti vazhdo me servilizmin tat se pranej je akoma ne ket forum, perndryshe do i kishe kthy kembet perpjete me kohe.
P.S. Sa per te te hequr dreqin prej barku(se mos te prishe ripertypjen), edhe une jam pezulluar dy here nga forumi per ēeshtje kokefortesie !!Rregullat jane nje per te gjithe!!
Jarigas
Krijoni Kontakt