Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Mund te shkarkosh edhe Win 8 ne menyre te ligjshme e ta perdoresh deri ne 15 Gusht 2013 (deri atehere mund te gjesh opcione me te mira)
    http://msdn.microsoft.com/en-us/eval...id=MEC_132_1_4
    Ne fund te faqes ke opcionin 32 edhe 64 bit te windows-it.
    Do duhet te rregjistrosh kopjen tende me nje adrese hotmaili, live.com apo msn para se te filloj shkarkimi.
    Nqs ke internet te shpejte brenda disa oresh mund ta shkarkosh.

Do tshkarkohet ne format ISO qe eshte tip formati image disk.
    Do te duhet ndonje program qe mund ta lexosh..
    Disa te tilla qe jane falas: http://www.disc-tools.com/download/daemon
    ose http://static.slysoft.com/SetupVirtualCloneDrive.exe

Pasi ti instalosh keto programe..beji load diskut te win 8 nepermjet ketyre programeve.
    Edhe mund ta instalosh win 8 pastaj..mund te zgjedhesh opcionet: clean format/format i paster, ti ruash filet, ti ruash dosjet me programet.
    Zgjidh ate qe shikon me te arsyeshem.

Me shprese se kam qene i qart me shpjegimet..

i/e regjistruar Maska e Ilir Baftijari
    Anėtarėsuar
    05-11-2012
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    41
    @toffee: Windows 8 ėshtė i dizajnuar pėr kompjutorėt tablet dhe Windows Mobile phones. Pėr desktop pc (kompjuter normal) mė i miri ėshtė Windows XP, ndėrsa pėr kompjuterėt e shpejtė dhe mė modern, Windows 7.

@ela11: Nėse e ka vetė kompjuteri yt Windows Vistėn, atėherė e pranon edhe Windows 7. Sė shpejti do tė tė dėrgoj njė MP pėr link tė shkarkimit tė Windows 7.

Veē nėse mundeni tė mė tregoni procesori juaj ēfarė ėshtė dhe tė mė tregoni sa e keni RAM memorjen?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ilir Baftijari : 15-11-2012 mė 10:47

i/e regjistruar Maska e ela11
    Anėtarėsuar
    11-06-2010
    Postime
    212
    Une se di dhe aq mire kompjuterin,,,po kjo RAN mos eshte 4 GB ,,,po keto qe me tha beni pse nuk mi fshivi kompjuteri,,si tja bej qe ti fshij

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anėtarėsuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Ela nese ke windows vista me license te rregullt eshte me e lehte te besh kalimin ne windows 8 (30 euro)
    MOS I NDY TEMAT no name

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Citim Postuar mė parė nga Ilir Baftijari Lexo Postimin
    @toffee: Windows 8 ėshtė i dizajnuar pėr kompjutorėt tablet dhe Windows Mobile phones. Pėr desktop pc (kompjuter normal) mė i miri ėshtė Windows XP, ndėrsa pėr kompjuterėt e shpejtė dhe mė modern, Windows 7.
    Une e kam te instaluar win 8 pro 64-bit me license te rregullte nga laptopi qe po te shkruaj...pak a shume si win 7 eshte vecse eshte cikez me i shpejte ne start up edhe ne shutdown. Edhe nje gje qe sme pelqen eshte se kane hequr start up button dhe e kane zvendesuar me nje dizanj per ekran qe punojne me prekje.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Blej kompjuter te ri!

Anėtarėsuar
    11-06-2010
    Postime
    212
    Citim Postuar mė parė nga JacobGold Lexo Postimin
    Blej kompjuter te ri!
    Eshte krize ekonomike dhe sble dot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

i/e regjistruar Maska e Ilir Baftijari
    Anėtarėsuar
    05-11-2012
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    41
    Citim Postuar mė parė nga ela11 Lexo Postimin
    Une se di dhe aq mire kompjuterin,,,po kjo RAN mos eshte 4 GB ,,,po keto qe me tha beni pse nuk mi fshivi kompjuteri,,si tja bej qe ti fshij
    Epo atėherė nėse vendosni tė bėni format kompjuterin tuaj, instaloni 64-bit versionet e Windows-ave.

32 bit Windows pranojnė mė sė shumti 3.25 GB RAM, qė dmth se edhe po tė ketė kompjuteri juaj tė instaluar 16 GB RAM, ajo pėrsėri do tė shfaq qė keni vetėm 3.25 GB RAM tė instaluar me 32-bit Windows.

Andaj ēdoherė kėrkoni 64-bit versionet e Windows-ave pėr kompjuterin tuaj.

Siē ceka edhe te ajo tema tjetėr e juaj, mendoj se fomatimi ėshtė zgjidhje e vetme pėr ju.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ilir Baftijari : 15-11-2012 mė 16:49

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Jeni me terezi apo sjeni me terezi? Ca i keni tere keto postime joy duke sygjeruar budallalliqe nga koka juaj?

Ela11 di te hysh be Safe Mode?
    Ke nje komojuter tjeter ku mund te shkarkosh programet qe do te te sygjerohen?

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anėtarėsuar
    11-06-2010
    Postime
    212
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Jeni me terezi apo sjeni me terezi? Ca i keni tere keto postime joy duke sygjeruar budallalliqe nga koka juaj?

Ela11 di te hysh be Safe Mode?
    Ke nje komojuter tjeter ku mund te shkarkosh programet qe do te te sygjerohen?

Ardi
    Nuk te kuptoj Ardi....shpjegou me qarte...une kam laptop dhe ka ca dite qe nuk e di se cka e kisha shume mire kisha probleme me pare po me ndihmen e benit qe e falenderoj e rregullova...po kesaj here nuk po e bej dot ,me shume e perdor ne youtube ku i ve goces filmat e saj qe e ushqej ,,tani qe nuk e kam mire laptopi ajd digjoje qan ,,
    i falenderoj te gjithe nga zemra qe po mundohen te me ndihmojne,,une nuk e di shume kompjuterin dhe ketu ku jam une nuk kam njeri te me ndihmojne,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ela11 : 15-11-2012 mė 23:21

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •