Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 68
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Aq me teper ketu ne forum kemi nje femer qe qesh pak pik turpi ne vend qe te mbronte gjinine e vet, dhe ne vend te saj e bej une qe jam mashkull.
    Pse u dashka te tyrperohet njeri, n'se kjo nuk u soll mire ne stadion, pse ta mbroj une, dhe ne fund, ti nuk din per kan po flet dhe ska randesi a po flet nje femen a po n je mashkull, ketu po komentojme ngjarjen e jo gjinite.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1
    Aq me teper ketu ne forum kemi nje femer qe qesh pak pik turpi ne vend qe te mbronte gjinine e vet, dhe ne vend te saj e bej une qe jam mashkull.
    oh, e pabesueshme une te dija femer,....., ndoshta se poston me delikatese, prandaj, na mori me qafe ky virtualiteti
    gjithsesi noelag ligji eshte i njejte per te dy gjinite
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 15-11-2012 më 09:47
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar më parë nga Gjyka Lexo Postimin
    Pse u dashka te tyrperohet njeri, n'se kjo nuk u soll mire ne stadion, pse ta mbroj une, dhe ne fund, ti nuk din per kan po flet dhe ska randesi a po flet nje femen a po n je mashkull, ketu po komentojme ngjarjen e jo gjinite.
    Ketu flitet per femren oj cuc e jo per ngjarjen. Nese do kishin terheq zvarr nje mashkull askujt sdo ja ndjente. Por ti ke komplekse femrore se nga postimet dukesh cerek femer e trecerek mashkull. Une femres dhe doren kur ja kap ja kap me delikatese e jo me ta terheq zvarr . Por meshkujt Shqiptare prandaj jan te dhunshem sepse cerek femrat si puna jote vetem dhune duan.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    O ç'na theeee , pa betohu ti Prit te qesh edhe njecik (hahahahahahahahahaha)

Une ne vendin e policit do i vija prangat, sepse ndryshe nuk zene mend meshkuj e femra qofshin te kene respekt per ligjin/rregullin kujtojne se po te fryhen si kendeza do bejne ndonje trimeri. Mos na hapni barkun ju lutemi
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    O ç'na theeee , pa betohu ti Prit te qesh edhe njecik (hahahahahahahahahaha)

Une ne vendin e policit do i vija prangat, sepse ndryshe nuk zene mend meshkuj e femra qofshin te kene respekt per ligjin/rregullin kujtojne se po te fryhen si kendeza do bejne ndonje trimeri. Mos na hapni barkun ju lutemi
    Sa qesharake qenke ti !

Ilia Spirdhia nga mbive ti ? Akoma ne forum je? Une mendova qe te kishin izoluar..
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1
    eu, o une nuk te fyeva i dashur noelag se marr vesh pse nxehesh kot se koti..jo se prish shendetin, pastaj, ..gjithsesi nuk ta kisha me te keq, shfaqa nje habi dhe kaq...
    pershendetje...
    Duaje te afermin tend si veten

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    eu, o une nuk te fyeva i dashur noelag se marr vesh pse nxehesh kot se koti..jo se prish shendetin, pastaj, ..gjithsesi nuk ta kisha me te keq, shfaqa nje habi dhe kaq...
    pershendetje...
    Shiko dhe lexo mire : Une nuk fyej njeri , por nuk me pelqen se dikush si puna jote te me drejtohet ne kete menyre duke me thene qe u dukam si femer e qe flas me delikatese. Sigurisht kur femrat jane viktima te dhunes , perdhunime, rrembimeve, vrasjeve do flas me delikatese sepse eshte gjinia qe natyra ka krijuar per te krijuar ty dhe mua e te gjithe ne sebashku dhe sot flasim per to. Nese ti nuk ke respekt per femren , atehere ti nuk ke respekt per veten, pasi cdokush ka ndjenja njerezore qe na udheheq te flasim dhe te veprojme si njerez, dhe mbi te gjitha te respektojme ate.

Disa njerez ketu nuk kane ndjenja por kane injorance dhe mentalitein e dhunes, prandaj ne Shqiperi ka kaq shume krime!
    Larguar

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Shiko dhe lexo mire : Une nuk fyej njeri , por nuk me pelqen se dikush si puna jote te me drejtohet ne kete menyre duke me thene qe u dukam si femer e qe flas me delikatese. Sigurisht kur femrat jane viktima te dhunes , perdhunime, rrembimeve, vrasjeve do flas me delikatese sepse eshte gjinia qe natyra ka krijuar per te krijuar ty dhe mua e te gjithe ne sebashku dhe sot flasim per to. Nese ti nuk ke respekt per femren , atehere ti nuk ke respekt per veten, pasi cdokush ka ndjenja njerezore qe na udheheq te flasim dhe te veprojme si njerez, dhe mbi te gjitha te respektojme ate.

Disa njerez ketu nuk kane ndjenja por kane injorance dhe mentalitein e dhunes, prandaj ne Shqiperi ka kaq shume krime!
    hahhaha sa genjen

Po injorance kane, injorance qe kundershtojne policin, bejn sic te duan vete. Injorant si ai burri dhe ajo vajza

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    hahhaha sa genjen

Po injorance kane, injorance qe kundershtojne policin, bejn sic te duan vete. Injorant si ai burri dhe ajo vajza
    ok plak me kostum , le te shkoje polici ti kape te gjithe tifozat e stadiumit cuna e goca, burra e gra, se ne fund te fundit polici per ate qellim ka shkuar aty per te terhequr zvarre dhe mundet qe midis tifozave gjendesh ti dhe te gris kostumin te shtrenjte qe te ben plak te kulturuar dhe te bukur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 15-11-2012 më 12:06
    Larguar

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    ok plak me kostum , le te shkoje polici ti kape te gjithe tifozat e stadiumit cuna e goca, burra e gra, se ne fund te fundit polici per ate qellim ka shkuar aty per te terhequr zvarre dhe mundet qe midis tifozave gjendesh ti dhe te gris kostumin te shtrenjte qe te ben plak te kulturuar dhe te bukur.
    Nuk me gris e as me terheq polici mua.

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •