Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16

Rudina Xhunga zgjedh si burrë të shekullit - Enver Hoxhën!

Gratë zgjedhin burrin e shekullit: E.Kadare zgjedh Lasgush Poradecin; R. Xhunga Enver Hoxhën

Article | 10 nëntor, 2012 - 16:07

Revista Mapo, në përpjekje për të nxjerrë burrin e shekullit, ka intervistuar 10 gra me veprimtari publike. Këto të fundit nuk kanë rënë në një mendje, dhe kanë dalë secila me nga një emër të ndryshëm. Duket e çuditshme, por fakti është që të gjitha kanë shije të ndryshme nga sho-shoqja. Elena Kadare ka veçuar si burrin e shekullit Lasgush Poradecin; pedagogia Odeta Barbullushi ka zgjedhur si burrë të shekullit Faik Konicën; Rudina Xhunga Enver Hoxhën; gazetarja Belina Budina Ahmet Zogun; gazetarja tjetër Arta Marku ka dalluar si më të shquarin Zef Pllumin; Pedagogia Dhurata Shehri Ibrahim Rugovën; zv.ministrja Grida Duma ka zgjedhur Sali Berishën; Luljeta Lleshanaku ka zgjedhur fotografin e njohur me origjinë shqiptare e me famë ndërkombëtare Gjon Mili; Publicistja Eda Derhemi ka votuar për Fan Nolin; Zefina Hasani për Ismail Kadarenë.

Një pjesë e këtyre grave (Elena Kadare, Rudina Xhunga, Grida Duma, Belina Budini) nuk “kanë zhgënjyer” me parapëlqimet e tyre, ndërsa të tjerat nuk “kanë befasuar” (me përjashtim të Lleshanakut, të tjerat kanë dhënë emra të pritshëm).

http://respublica.al/artikuj/2012/11/10/grate-zgjedhin-burrin-e-shekullit-ekadare-zgjedh-lasgush-poradecin-r-xhunga-enver

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Ahahahahahahaha
    Dmth keta te sotmit jane me te zi se vete diktatori Hoxha.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-11-2009
    Postime
    39
    rudina e ka nga nostalgjia o juan..ajo komuniste tere jeten..ke do zgjidhte perveqese idollin tend..

Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

mjaftone ta ndegjoshe historin e seit selfos nga minuta 3:19,e te kuptosh se cfare djallit ka mbajt ajo toke...dhe perkrahesit e ketij katili dalin e shajne dite e nat berishen e verioret,se medemek po na mbaka vendin ne dikature e po na diskriminoka jugun.
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    Rudina e top mafishes pasi martoi me urdherin e partise punes, te birin e nje SIGURIMSI me patente si Hila, nuk kishte si te mos ngrinte ne piedestal enver b*then.
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ama Enver Hoxha ka qen nje njeri qe i ka mbajt shqiptaret e shqiperis .. mos me ken Enveri ju ishi hanger mish me njeri tjeterin (pranone). Shife tani demokracia cka ju ka bo , cdo dite vraheni me nje tjt ne mes dites e mes qytetit..

Thjesht per juve ai ka ken i shekullit.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Ama Enver Hoxha ka qen nje njeri qe i ka mbajt shqiptaret e shqiperis .. mos me ken Enveri ju ishi hanger mish me njeri tjeterin (pranone). Shife tani demokracia cka ju ka bo , cdo dite vraheni me nje tjt ne mes dites e mes qytetit..

me nje fjale,mire ju ka ba... a po ???

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    me nje fjale,mire ju ka ba... a po ???

Mua me vjen keq se i ka mbajt si kafshe por prap kur po i shof si po vrahen me njeri tjeterin po them mire jau ka ba. ( jo gjithve ) sepse ne shqiperi ma njerz teper te mire po prap jan gjak nxeht dhe mafiosa.

Ama une prap i dua njerzit dhe vendin .. prap knaqem kur vi atje :=)
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin

Ju kujt kombesie i perkisni Nice_Boy?

Kush eshte Rudina Xhungla?
    Karriera e saj ne kendveshtrimin e saj e dergon ne kete perfundim,edhe e quaj normale.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •