Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Gentian_gr Lexo Postimin
    Ju kujt kombesie i perkisni Nice_Boy?

Kush eshte Rudina Xhungla?
    Karriera e saj ne kendveshtrimin e saj e dergon ne kete perfundim,edhe e quaj normale.
    E njejta vlene edhe per perzgjedhjet tjera...

Sidoqofte, "burrat" qe kane bere me se shumti te mira dhe te kqia per Shqiperine (jo per shqiptarine!) jane Ahmet Zogu, Enver Hoxha dhe Sali Berisha.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    top 10-shja e te keqinjave qe i kane ndodhe Shqiperise

1. Enveri

2. Gerdeci

3. Vefa, Gjallica

4....

5... (vazhdojeni vet)

Sa mujta me vrejte ketu behet fjale per burra (me dy "rr") kurse per enverin flitet qe ka qene homo dmth nuk perfshihet ne ata burra (me dy "rr-ha", bile bile nese eshte e vertete as me nje "r" sja kisha jap)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga Se7en Lexo Postimin
    top 10-shja e te keqinjave qe i kane ndodhe Shqiperise

1. Enveri

2. Gerdeci

3. Vefa, Gjallica

4....

5... (vazhdojeni vet)

Sa mujta me vrejte ketu behet fjale per burra (me dy "rr") kurse per enverin flitet qe ka qene homo dmth nuk perfshihet ne ata burra (me dy "rr-ha", bile bile nese eshte e vertete as me nje "r" sja kisha jap)
    S'mujte , s'mujte ti ...... por me thashetheme paske mujt me u marr ! Keta qe ankohen nga Enveri , ankohen se iu dhemb b...ytha akoma .... ndoshta edhe ty ...... mbase ! Nuk po merret vesh tani .... nuk e njeh me qeni te zotin .... Ha...ha....ha...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    mjaftone ta ndegjoshe historin e seit selfos nga minuta 3:19,e te kuptosh se cfare djallit ka mbajt ajo toke...dhe perkrahesit e ketij katili dalin e shajne dite e nat berishen e verioret,se medemek po na mbaka vendin ne dikature e po na diskriminoka jugun.
    A e ke pa ndonjihere veten ne pasqyre , se mos ndoshta je ti djalli ? Sa te kam lexu postimet e tua jane vetem artikuj dhe propoganda serbe te perkthyme shqip !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Mire e paske ceke tek "vendndodhja": ti po pjerdheshe me goje...

Ju keni fituar 1 pik Maska e naqeta
    Anëtarësuar
    05-10-2007
    Vendndodhja
    Ne toke !
    Postime
    439
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Mua me vjen keq se i ka mbajt si kafshe por prap kur po i shof si po vrahen me njeri tjeterin po them mire jau ka ba. ( jo gjithve ) sepse ne shqiperi ma njerz teper te mire po prap jan gjak nxeht dhe mafiosa.

Ama une prap i dua njerzit dhe vendin .. prap knaqem kur vi atje :=)

çe dhe une po menosha keni ken ma mir nen serbi tash jeni ba krejt mafioza (ne fakt keni qene ma pare neper europe me droga e arme na turpnojshit emrin shqiptar ) do hordhiqe i mesum shqiptaret nga ju ne fillim te demokracis ...
    Kur dridheshit nga serbi dhe ja mbathet per europe grate e fmit tek ata gjaknxehtit e shqipnis i late ..ata'' mafioze'' e shqiperis erdhen nga emigracioni dhe dhan jeten per Kosoven ju ishit te zane me punera ma te rendesishme neper kafiqet e europes ...
    Une tash nuk po ju do ma fort se shume te trashe jeni si nga trupi ashtu dhe nga koka :P
    A don, e s'din, a din e s'don !

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •