Postuar mė parė nga 2043 Arvima Ar Vima Arvi Ma Mavria Une them qe e ka mavria me siguri 2043-i....,se ska mundesi te tjera...
2043-i........,Kastriot
Postuar mė parė nga silentgirl 2043-i........,Kastriot kastriot e ka emrin komshiu im. Silente - Silvana.
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Korbi.........
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Postuar mė parė nga 2043 kastriot e ka emrin komshiu im. Po te pakten te jam afruar apo jo,te kam ardhur komshi.. Ateher e ke Ladi,shkurt,se gjate snuk po ta gjej..
Postuar mė parė nga silentgirl Po te pakten te jam afruar apo jo,te kam ardhur komshi.. : p Ateher e ke Ladi,shkurt,se gjate snuk po ta gjej.. Ti me siguri me identifikon me dike qe e ke inat arvima
Erushka
Postuar mė parė nga Arvima Korbi......... hahahahahahahhahahahhah hahahahahahah Arvima, jam kurioze te di, ne e the me kuptimin korbi=gjynafqar, apo korbi=shpend?
What goes around---comes around
Postuar mė parė nga Sorkadhe_Kelcyre hahahahahahahhahahahhah hahahahahahah Arvima, jam kurioze te di, ne e the me kuptimin korbi=gjynafqar, apo korbi=shpend? kur u bera per gjynof une??? sorkadhe sorr ka dhe
Postuar mė parė nga 2043 Ti me siguri me identifikon me dike qe e ke inat arvima Me fjalin e pare mund te them qe i je afruar ti goxha Te dyten snuk po e kuptoj? (DMTH kam emrin une arvima? )
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt