Kripe e omel mire jam faleminderit.. Si perhere dihet puna ime nga mjesi ne darke kur kemi kohe dalim me nusen cte bejme si cdo dite . te perqafoj dhe un fort omelsine e kriptuar hahahah
Kripe e omel mire jam faleminderit.. Si perhere dihet puna ime nga mjesi ne darke kur kemi kohe dalim me nusen cte bejme si cdo dite . te perqafoj dhe un fort omelsine e kriptuar hahahah
Takohemi në Ditën e Gjykimit
EDUARDI (20-12-2015)
po ca bere moj se me vdiqe se xhan e kemi omelsinen se eshte goc e mire![]()
e panjohura (20-12-2015)
...................
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
bobobobobo nuk gjete noi me te hajrit
O Eduart po ckane mo qe ste lene te me pershendesesh ti mua hahaha edhe une xhan tyte pershendes
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
e panjohura (21-12-2015),EDUARDI (21-12-2015)
Ah kjo e panjohura e di mire se sa korekt jam une me miqte e sa i drejt po thjesht me ngacmon se me ka shum xhan
e panjohura (21-12-2015)
moj e panjohura shyqyr e kam edin mos ma privo te lutem.Edi bera lutje me shkrim per ty
![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
e panjohura (25-03-2017),EDUARDI (24-12-2015)
Tipiko po 10 vjet jan mer aman se sjan shume hahaha si te kam mire je me shendet familja te gjithe mire. u be kohe qe sjemi taku respekte e te fala
Krijoni Kontakt