Postuar më parë nga Toffee Une them do jete kshu good looking nerd :P
Postuar më parë nga Toffee Eshte Halo Tani duhet te mesoj edhe kte une?Pauuuu! Ca paskeni qene ju cunat,gjithmone mundoheni te jeni para,sa mesojm neve nje loje,kapni tjetren ju ... P.S.Lexuesi kam lujt 2 here
Postuar më parë nga zANë Tani duhet te mesoj edhe kte une?Pauuuu! Ca paskeni qene ju cunat,gjithmone mundoheni te jeni para,sa mesojm neve nje loje,kapni tjetren ju ... P.S.Lexuesi kam lujt 2 here Po per te miren tende e kam qe te besh cikez praktik
Postuar më parë nga zANë Tani duhet te mesoj edhe kte une?Pauuuu! Ca paskeni qene ju cunat,gjithmone mundoheni te jeni para,sa mesojm neve nje loje,kapni tjetren ju ... P.S.Lexuesi kam lujt 2 here e do me mundesh mua ti :P
Postuar më parë nga Toffee Po per te miren tende e kam qe te besh cikez praktik : p I see Rrofsh,asnjeher nuk do e harroj kte qe po ben per mua P.S.Plaku ...
Postuar më parë nga zANë I see : D Rrofsh,asnjeher nuk do e harroj kte qe po ben per mua : p P.S.Plaku ...: D Me mallengjeve tani Plako nje keshille..kjo goca eshte e rrafur me vaj e uthull. Shkon sipas mesimeve te Sun Tzu-s 卑则骄之 - Pretend inferiority and encourage his arrogance.
Linda5
Postuar më parë nga Toffee Me mallengjeve tani Plako nje keshille..kjo goca eshte e rrafur me vaj e uthull. Shkon sipas mesimeve te Sun Tzu-s : p 卑则骄之 - Pretend inferiority and encourage his arrogance. lol Po me ngatrron me Paris Hillton
Postuar më parë nga zANë lol Po me ngatrron me Paris Hillton cne kshu? O_o
Postuar më parë nga Toffee cne kshu? O_o Sun Tzu eshte i huaj per mua dhe te lutmi shume mos na ngatrro me te huajt
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt