Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga Akili-A Lexo Postimin
    edhe emrin e ke "Shitesi" edhe masken e ke me "detin".
    po na ve ne dyshime.
    O zotri qe ta shesesh nje gje duhet ta kesh tenden(momentalisht une vec por.dhe kam lool).Deti eshte i te gjitheve dhe per ate ne shekuj eshte derdhur aq gjak sa uje ka ne te.Detit ti vijne anes greqerit se i kane ditet te numuruara do na e kthejne me gjith Camerine.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    po te gjejne nafte ne kufirin me shqiperine do jet fat i madh edhe per shqiperine. te dy shtetet perfitojne. por ata do bejne kerkime ne krete dhe ne gjithe greqine. s`diskutohet fare shqiperia.
    jane thjeshte llafe gazetaresh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar mė parė nga Ziti Lexo Postimin
    po te gjejne nafte ne kufirin me shqiperine do jet fat i madh edhe per shqiperine. te dy shtetet perfitojne. por ata do bejne kerkime ne krete dhe ne gjithe greqine. s`diskutohet fare shqiperia.
    jane thjeshte llafe gazetaresh.
    Llafi jot ne vesh te perendise ! Por me duket se nuk eshte realisht ashtu ! Ia kam "friken" klikes antishqiptare qe drejton Shqiperine !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-01-2009
    Postime
    280
    Fat eshte per Greqine dhe ata qe e shiten kete vend dhe jo per shqiptaret.
    Mos u bani merak se do na e kthejne ,kemi Naton qe na mbron , kemi ushtrine tone te lavdishme me ne krye gjeneral aktor Arben Saliun.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-01-2009
    Postime
    280
    Skam pare njerez ma idiote se militantet e dy kraheve. Kur qeveria te dhunon , populli seshte viktime eshte bashkefajtor.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga shitesi Lexo Postimin
    O zotri qe ta shesesh nje gje duhet ta kesh tenden(momentalisht une vec por.dhe kam lool).Deti eshte i te gjitheve dhe per ate ne shekuj eshte derdhur aq gjak sa uje ka ne te.Detit ti vijne anes greqerit se i kane ditet te numuruara do na e kthejne me gjith Camerine.
    Aty mbahu se do na e kthejne. Sa shqiperia te udhehiqet nga tradhetar kemi per tu shkatrruar.
    I LOVE GOD

j&g

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    a keni ndonje sit te besueshem se na cate drrasat me keto medialeshet shqiptare?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-06-2010
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    456
    Edhe greku na u donte qe te na mari ujin !.. tani qe eshte edhe kjo ngrohja globale do na bjere fare niveli i detit

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •