Close
Faqja 182 prej 463 FillimFillim ... 82132172180181182183184192232282 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,811 deri 1,820 prej 4627
    i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Se di, por una e di se mund te lendoj. :/

Le te tregoj nje histori, nuk eshte e shkurter. Kur dola heren e pare ne gurbet, ne disa lojera te qytetit, e njohtova nje goce gjermane me emrin Steffanie. Una isha 18 e ajo ishte me duket ishte 15 ose 16, sme kujtohet me. Ate nate e percolla ne kembe deri tek shtepija e saj, ajo me ftoi ne dhome, una nuk dojsha me e u fut se mova qe del babai i saj me noj dru e na e bon shpinen ma bute se barkun, po ajo insistonte dhe thonte se nuk na pengon njeri, nejse una u futa aty dhe erdhi nena e saj dhe po me merr ne gji. :/
    Te nesermen, nena e saj me mori mua pas punes dhe me dergoi tek shtepia e tyre, sepse diten e kaluar me tha, kur te deshiron do te vij e do te marr me makine ose do e sjell vajzen, une nuk kisha lejen e as makinen ate kohe. Nena e saj ishte mjeke, ne shtepi takova edhe babain e saj, ishte nje gjeneral ushtrie i pensionuar, ne podrumin e tyre kishte nje lokomotive elektrike miniature dhe rrisha me te. Pastaj erdhen gjyshi e gjyshja e me shterngonin ne gji, menova me veti paskam ardhe ne parajse. :/
    Kaluan ca dite dhe me dhuroi nje zemer ari si qafore me emrin e saj, zemra ishte e modhe, sa qe shokeve kur ua tregova e mbanin nen flaken e zjarrit se nuk besonin se eshte ari, cfar trapash.
    Deri kur erdhi dita X, una shkova ta befasoj dhe nuk e thirra nenen e saj te me merr me makine por bera nje cope rruge te gjate ne kembe. Kur mberriva aty ajo ishte me nje shoqe dhe luhateshin ne nje luhaje dhe u buzeqeshnin dhe me dukej se spo me perfill ashtu si e pritja. Pas disa momenteve, una menova vet me veti, e bona gjithe kete rruge e kjo spo ma fut si duket edhe i thashe me duhet te shkoj mireupafshim, ajo deshi te me thonte dic por une isha i vendosur dhe nuk e perfillja mo.
    Kaluan dite qe me thirrte ne tel, po nuk ia ngritja nuk e dija dhe as nuk doja t'ja them, ajo qante ne tel. :/
    Nje dite takova nenen e saj, e ajo po me pyet, cfare ka ndodhur mes ju dysh se vajza ime qan me radhe cdo dite. As asaj smund i thash noj gjo, pastaj ajo me tha atehere perfundojeni se smund ta shof vajzen time duke qare. Heren e fundit kur e pashe ate ne autobus, nga dritarja i shkuan lotet kur me pa.

Mendon se kam noj problem?
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    hot nuke lexova qka ke shkruar veq ne fillim pak hahahaha po do ta lexoj ....e nje gje di qe edhe une kam njoh nje vajze stefani ne shqiperi ishte studente nga zvicrra ama hot ishte shume e bukur a...hahhaha thashe mos kemi njohur te njejten ore hahahah

si kaluat pasditen

i/e regjistruar Maska e silentgirl
    Anėtarėsuar
    19-11-2011
    Postime
    1,985
    Sh mire toni flm

si e mendoni veten pas 10 vitesh?

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    se di
    shpresoj te jem gjalle

E ke kutine plote?

i/e regjistruar Maska e silentgirl
    Anėtarėsuar
    19-11-2011
    Postime
    1,985
    jo me....

si po kalon?

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308
    Cka
    po ti?

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Prap paskan bere ndryshime?

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Po,prap e paskan ndryshuar!

Te pengon?
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Jo por me duket sikur kam hy ne nje forum te panjohur,e jo qe ka shume qe jam kendej.

Po juve u pengon?

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anėtarėsuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Po pra me pengon kur futem me cel dhe shof qe cdo dite ndryshon

Si kaluat sot?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •