Se di, por una e di se mund te lendoj. :/
Le te tregoj nje histori, nuk eshte e shkurter. Kur dola heren e pare ne gurbet, ne disa lojera te qytetit, e njohtova nje goce gjermane me emrin Steffanie. Una isha 18 e ajo ishte me duket ishte 15 ose 16, sme kujtohet me. Ate nate e percolla ne kembe deri tek shtepija e saj, ajo me ftoi ne dhome, una nuk dojsha me e u fut se mova qe del babai i saj me noj dru e na e bon shpinen ma bute se barkun, po ajo insistonte dhe thonte se nuk na pengon njeri, nejse una u futa aty dhe erdhi nena e saj dhe po me merr ne gji. :/
Te nesermen, nena e saj me mori mua pas punes dhe me dergoi tek shtepia e tyre, sepse diten e kaluar me tha, kur te deshiron do te vij e do te marr me makine ose do e sjell vajzen, une nuk kisha lejen e as makinen ate kohe. Nena e saj ishte mjeke, ne shtepi takova edhe babain e saj, ishte nje gjeneral ushtrie i pensionuar, ne podrumin e tyre kishte nje lokomotive elektrike miniature dhe rrisha me te. Pastaj erdhen gjyshi e gjyshja e me shterngonin ne gji, menova me veti paskam ardhe ne parajse. :/
Kaluan ca dite dhe me dhuroi nje zemer ari si qafore me emrin e saj, zemra ishte e modhe, sa qe shokeve kur ua tregova e mbanin nen flaken e zjarrit se nuk besonin se eshte ari, cfar trapash.
Deri kur erdhi dita X, una shkova ta befasoj dhe nuk e thirra nenen e saj te me merr me makine por bera nje cope rruge te gjate ne kembe. Kur mberriva aty ajo ishte me nje shoqe dhe luhateshin ne nje luhaje dhe u buzeqeshnin dhe me dukej se spo me perfill ashtu si e pritja. Pas disa momenteve, una menova vet me veti, e bona gjithe kete rruge e kjo spo ma fut si duket edhe i thashe me duhet te shkoj mireupafshim, ajo deshi te me thonte dic por une isha i vendosur dhe nuk e perfillja mo.
Kaluan dite qe me thirrte ne tel, po nuk ia ngritja nuk e dija dhe as nuk doja t'ja them, ajo qante ne tel. :/
Nje dite takova nenen e saj, e ajo po me pyet, cfare ka ndodhur mes ju dysh se vajza ime qan me radhe cdo dite. As asaj smund i thash noj gjo, pastaj ajo me tha atehere perfundojeni se smund ta shof vajzen time duke qare. Heren e fundit kur e pashe ate ne autobus, nga dritarja i shkuan lotet kur me pa.
Mendon se kam noj problem?
Krijoni Kontakt