s'e di...ndoshta sepse mendon qe i bejne dem lekures...
Tipiku: s'kam qene sot...eshte dite feste ketu
do i keshilloje produktet e bare minerals Sorkadhe?
s'e di...ndoshta sepse mendon qe i bejne dem lekures...
Tipiku: s'kam qene sot...eshte dite feste ketu
do i keshilloje produktet e bare minerals Sorkadhe?
Alohe Vera
Natyrisht me Shije Kajsie edhe Aroma Anasi shoqeruar me Lengun e Mohitos
Keni Subvencionime?
Stjerner er dom som lyser i Mųrke
une per make-up kete perdor, dhe mezi e gjej ketu...e shesin vetem te dyqanet sephora. per trajtim une perdor vetem krem hidratues per fytyren vichy...
stila nuk kam degjuar ndonjehere...
Gon: jo
cilat jane markat qe do keshilloje me shume dhe ato qe eshte me mire t' shmangemi?
nuk ka nje pergjigje te sakte per kete, pasi lekura e secilit eshte e ndryshme dhe reagimi njekohesisht si edhe efekti jane gjithashtu te ndryshem. Vichy eshte firme shume e mire dhe jo e egzagjeruar ne cmim. mundohu te blesh produktet e larjes se fytyres si edhe exfoliating (gomage ne French) pasi ka te beje shume ne parandalimin e rrudhave.
nese vazhdon ne nje trajtim te rregullt (qe ne rastin tend eshte perdorimi i hidratuesit) dhe mos harro, shoqeruar cdo kohe me UVA/UVB protecion (krem kundra diellit) do te kesh nje fytyre te fresket per nje kohe shume te gjate.
perdor primer para make-up?
What goes around---comes around
Jo. Un shume rralle perdor make-up, ne ndonje mbremje apo eveniment. Mjaftohem me pastrim te mire te lekures dhe hidratim te vazhdueshem.
Po ti ?
te njejten gje inez....jam me iden qe ne jeten e perditeshme duhet te jesh sa me thjesht dhe me natyrale...
Kush gatuan me teper ne shtepin tuaj?
Nena se vet nuk di asgje te bej
Cfare hani me shume mish apo sallate ??
Mendo dhe Pasurohu
Krijoni Kontakt