inat jo, po na nje cik zili dhe ndoshtapo femer qe pi raki ty dhe gjyshen time rahmet past kam pare une
o plako, po ne tiron jetojme mo daku, ne tiron. ala se ke marr vesh ti mer jahuuu
sa here ne muaj qethesh?
inat jo, po na nje cik zili dhe ndoshtapo femer qe pi raki ty dhe gjyshen time rahmet past kam pare une
o plako, po ne tiron jetojme mo daku, ne tiron. ala se ke marr vesh ti mer jahuuu
sa here ne muaj qethesh?
Without deviation from the norm, progress is not possible
njehere lol
jam ber per tu qethur
mbarojne me ?, shumicen e rasteve pyetje jane :P
hahha po e kam mare mo
po cne kaq vone ti, per pak mendova se ishe nga kjo ane e oqeanit ti :P
Do vij ne tirane se shpejti, ndonje gje per te pare ne tirane ka?
sa te duash mo plako, po specia me frekuence me te larte ne treg per tu pare, dhe ndonjeher tek tuk dhe per tu prek, jane by.thet e gurta te cucave qe mezi mundohen te shkretat qe ti fusin neper ato dreq strece te ngushtahahaaaa
ke qene ndonjeher tjeter ne tr?
po
heren e pare (mbase kam qene edhe femij) isha kur kisha ca pune ne ambasaden amerikane se perpak shkruajta shqiptare![]()
po leni goocat se di per ato e kam papor po fles per gjera kshtu
vende :P
po vend per te denjur per nje muaj si dhome me qera ka? sdu hotetel![]()
po cik si veshtire mo daku,, se keto qeraxhinjte ketej s'ta leshojne shpine pa te pakten dy qera ne muaj paradhenje! po ti sdq ma be nje ze mu para se ti vish, mos qellon qe kane liruar shpine e e burazerit tim keta qeraxhinjte e vet aty dhe te sistemoj un per nje muaj po ashtu!
po ti cne ketej mo plako?
po ti hajde nje here mo shoku, pasatj flasim. bo bo bo si jane keta amerikanet per bixines mer jahuuu, drejt e te cmimi tipi
ku da festosh festen e flamurit?
sepse skemi aq shume, ka ra ekonomia![]()
hahhaa te ishte per muaj me pare se vrisja mendjen :-)
kam njerez ne vlore
skam njerez ne tirane
gjer tani ne tirane e kam mendjen lol po sdi
sdi cfare do bej
ke ndonje keshille ti?
po u qajtet dhe ju ne amerik per pune krize, ne te tjeret ketej nga zimbabua e sales ca duhet te bejme mo?????
28 beje ne vlore, 29 ne tr shoku. zgjidhje me te mire se kjo s'ma merr mendja te kete them une
ne ca venid te amerikes jeton?
hhahaha po kur nuk ke ske per cfare te ankohesh
po ne qe kishim e tani skemi ;p ne e kena nje arsye ;p
hhaha do e mendoj dhe mbase do e bej ashtu sic thua ti
ne ny, po ti ne cilin vend te tiranes jeton?![]()
Krijoni Kontakt