Inez te pyes edhe njehere, c'te shtyu te mendosh rreth eutanazise?! E preferon ti apo jo?!
Inez te pyes edhe njehere, c'te shtyu te mendosh rreth eutanazise?! E preferon ti apo jo?!
Nuk jam ne ngjarje per se behet fjale.
Pyetje e pergjithshme....si kaluat kete dite?
Mire deri diku...
behet fjale per eutanazine qe e ka kuptimin e 'vdekjes se lehte' kur njerezit jane te semure. Po ti je per praktikimin e kesaj gjeje apo nuk je?!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 13-12-2012 mė 15:11
Jo una do i dal avtobusit perpara.
E ty?
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Po jam... ne raste te semundjes se kancerit,psh kur e shohin se nuk ka shanse per te jetuar ta ndihmojne me vdekje te shpejt dhe te lehte.
A do te ishte e mundur?
une do ta llogarisja krim kete...
Gon ja ta tregoj nje raste 7 here e operuar,sa dhimbje ngase i prisheshin organet,sa nga te prerat,pra njeher per kete duhet te ndihen fajtor mjeket, e dyta perse valle.... do te vdes se do te vdes biles mos ti perjetoj ato dhimbje te tmerrshme!
Une nuk do ta quaj krim nese e ndihmojne me vdekje te shpejt.
Ajo llogaritet vrasje per mua. Ndoshta personi ne ato momente e do jeten me se shumti, kurse mjeket nuk e lejojne te jetoj ditet e fundit te jetes se tij. Por edhe ne se personi e kerkon vete nje gje te tille, prap eshte keq - thjeshte eshte nje vetevrasje duke u munduar t'i ik vuajtjeve. Per ateistin eshte me mire eutanazia, sepse ai pas kesaj jete s'sheh gje tjeter, kurse besimtarin e pret edhe nje jete tjeter pas vdekjes dhe ai zgjedh te vdes ne menyre natyrale, ashtu sic e thone mesimet hyjnore...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 13-12-2012 mė 15:32
Shume e vertet kjo qe thote Nete....,gjithashtu rastet kur jane te paralizuar,ku nuk mund te levizin dot as duart per tu ushqyer....,imagjino se sa shume nevoja te tjera ka njeriu...., mund te jete dhimbje per familjaret dhe te tjeret qe i duan ata persona......,por duhet mare parasysh edhe ajo se cfare duan vete te semuret qe jane ne ato kushte.. ..
Dhe tani per mos ti humbur fillin temes..... :
Shija me e parapelqyer e juaja ne akullore?
Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.
Keshtu shume thone sikur ti
Nejse une kete e kam mendim te paluhatshem.
Ju pelqen profesioni mjeksise?
Krijoni Kontakt