Postuar mė parė nga silentgirl Po tani,te pelqen qe je babi? nuk eshte njesoj.. atehere me benin gjilpera gocat kur semuresha
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga 2043 kam te njejten pergjigje si mavria sorry Maria Me ke vene emrin e kunates (maria ee, se mos ngaterrohesh ti) :P
Postuar mė parė nga silentgirl Me ke vene emrin e kunates (maria ee, se mos ngaterrohesh ti) :P sorry maria - po i drejtohesha kunates se po te ngacmoja ty
Postuar mė parė nga 2043 nuk eshte njesoj.. atehere me benin gjilpera gocat kur semuresha Ja sa trim paske qene, te gjithe i kane frike gjilperat ti i ke pas qejf U be lemsh tema Do e vazhdojme me radhe apo jo?
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Postuar mė parė nga 2043 nuk eshte njesoj.. atehere me benin gjilpera gocat kur semuresha Ore `selam .......,me thuaj icik ...,Nga ato gocat qe te kan bere gjilperen kur ke qene i vogel...,a ke ndonjeren grua tani qe je rrit? Pyetja eshte kjo jeni i/e dashuruar,i/e lidhur apo martuar me nje person qe e keni pasur qe ne femijeri?
Postuar mė parė nga silentgirl Ore `selam : p .......,me thuaj icik ...,Nga ato gocat qe te kan bere gjilperen kur ke qene i vogel...,a ke ndonjeren grua tani qe je rrit? Pyetja eshte kjo jeni i/e dashuruar,i/e lidhur apo martuar me nje person qe e keni pasur qe ne femijeri? Jo mi ato u bene "infermiere" dhe vazhdojne te bejne gjilpera ku munden. Ti ke bere "gjilpera"?
Si jo, kur isha e vogel kam qene shtruar njehere ne spital e qe atehere smbaj mend te kem bere me shyqyr zotit Po ti i ke bere ndonjerit gjilpera?
Postuar mė parė nga 2043 Ti ke bere "gjilpera"? Kur kam qene e vogel ,kam pasur deshir te behesha doktoresh....,Por fatkeqesisht jam ne nje dege qe ska lidhje fare...,keshtu i bie te mos kem prek gjylper me dore `Hebib
Gjesi Mire u gdhive ????
gjesi mire flm, ti si u gdhive?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt