Ne Greqi ndodhen mbi 400 mije shqiptare, por ketu nuk u shtri censusi, se po te shtrihej arrihej shifra 50% per orthodhokset....
kete census do ta pranoje vetem Kina, Kuba dhe Koreja e Veriut.
Ne Greqi ndodhen mbi 400 mije shqiptare, por ketu nuk u shtri censusi, se po te shtrihej arrihej shifra 50% per orthodhokset....
kete census do ta pranoje vetem Kina, Kuba dhe Koreja e Veriut.
Duaje te afermin tend si veten
Kombėsia:
Shqiptarė 83%
Grekė 0.87%
Romė 0.3%
Aromunė 0.3%
Maqedonas 0.2%
Egjiptianė 0.12%
Malazezė 0.01%
Tė tjerė 0.1%
Nuk u pėrgjigjėn 14.07%
Feja:
Myslimanė 57.12%
Katolikė 10.11%
Ortodoksė 6.8%
Bektashijn 2.11%
Evangjelistė 0.11%
Tė krishterė tė tjerė 0.1%
Ateistė 2.52%
Besimtarė tė pa karakterizuar 5.53%
Besime tė ndryshme 0.2%
Nuk u pėrgjigjėn 13.89%
Nuk jane keq 57 % duke futur qe 13 % nuk jane pergjigjur pyetjeve nder to dhe une se kam bere censusin .
http://top-channel.tv/artikull.php?id=247449
Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.
O Tor, Shqiperine e ka marre lumi qe kur shiten fene e te pareve, per favoret qe ofronte turku.
Nuk kane pse te terbohen te krishteret, se e keqja ka ndodhur shekuj me pare dhe nuk ke ce qan me kete muhabet.
Muslimanet kane quantitetin, te krishteret kualitetin ose e thene ndryshe te krishteret jane pak e sakt.
o iliadhos mos u nxeh e dime qe doni minoritet te madh ne shqiperi por nuk e keni mos kerkoni te perbaltini censusin kote. nje gje eshte e sigurt qe ato qe thoni ju me shifrat dhe me pretendimet tuaja nuk jane kurrsesi me te besueshme se censusi(panvaresisht se shume kritika ndaj censusit mund te qendrojne) po ju bejme qejfin dhe meqe censusi paska qene me probleme po themi tani se perqindja e e grekeve eshte 2% nga 0.83%. besoj se me shume se kaq nuk e coni dote, me shume se kaq nuk mund te fryhet minoriteti juaj. mendoj se edhe me kete shifer me minoritetin e leshit qe keni nuk do te mund te kerkoni asnje lloj autonomie apo ku e di une se cfae doni tjeter. keshtuqe ik me bishtin ne shale ti dhe eladha juaj dhe mos ngrini me pretendime se na lodhet ketu e 100 vjet.
Krijoni Kontakt