Faleminderit tetovare![]()
Faleminderit tetovare![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ilir Baftijari : 06-11-2012 mė 20:40
Mire se erdhe Ilir nga Ilirida,Kalofsh bukur.![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Sapo lexova rregulloren e pėrshėndetjeve dhe sipas rregullores do t'ju prezentohem nė njė mėnyrė mė tė avancuar. Do ti mar pyetjet e rregullores dhe do tju pėrgjigjem.
Si e keni emrin? - Ilir Baftijari
Sa vjec jeni? - 18 vjeē
Ku banoni? - nė Shkup
Ku keni lindur? - nė Shkup jam i lindur dhe ende aty jetoj.
Gjendja juaj shoqerore, beqar, i martuar, i divorcuar, me femije? - Sjam i martuar, paksa i ri jam
Cfare shkolle po beni apo keni mbaruar? - Momentalisht jam viti 4 (maturant) nė shkollėn e mesme ekonomike dhe juridike "Arseni Jovkov"
Cfare profesioni kini? - Nxėnės.
Cfare hobe dhe interesa kini? - Hobi im ėshtė xhogingu, fitnessi dhe tė gjitha sportet rekreative. Kompjuteri gjithashtu ėshtė hobi im.
Deshirat dhe enderrat tuaja? - Tė bėhem njė jurist i suksesshėm, megjithatė edhe ekonominė dhe biznesin e pėlqej.
Cfare ju pelqen te vizitoni ne kete forum? - Jam i ri nė kėtė forum dhe po mundohem tė hulumtoj sa mė shumė, megjithatė tė gjitha nėn-forumet janė tė mira dhe temat e atyre janė tė pėrzgjedhura nė mėnyrė profesionale.
Cilin do te kishit deshire te pershendetnit? - Tė gjithė adminat, moderatorėt dhe anėtarėt e kėtij forumi. Jeni shumė mikpritėsJu faleminderit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ilir Baftijari : 14-11-2012 mė 10:44
Mire se erdhe Ilir ,si dhe te uroj cdo te mire ne jete...
Mire se erdhe Ilir ne kete forum ...kalofsh sa me mire! Paske emrin e djalit tim!
Mireseerdhe ne forum...jo per ndonje gje por na duhesh...ahahahaha...
Kalofsh bukur!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Besoja : 14-11-2012 mė 16:00
Faleminderit shum tė gjithėve. Me sa e shoh emri im qenka goxha i njohur...![]()
Mua disi edhe mbimeri me duket i njoftur.![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt