Poshte Spiunet!
p.s. me shkronja te medha dhe pa frike...
Poshte Spiunet!
p.s. me shkronja te medha dhe pa frike...
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
sherbimi shendetesor ne Zvicer eshte i mrekullushem
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
vetem kur jam prane teje une jam e qete,perderisa perball teje une humbas te gjitha fuqit e mia,jam e dobet perball teje
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tetovarja87 : 19-11-2013 mė 14:48
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Me mire nje dite pa caj se nje dite pa oriz!
p.s. ne Kine eshte e kunderta
Po me dalin thinjat tu prit ........
goodbye![]()
.....mire se te gjeta jete!
Kush kerkon miq pa interes mbetet pa miq!
p.s. sot qe ka gjithe diten shi i kam gjithe xhamat me avull...
ju kisha lute nese mundet dikushe me mi bo qetoh detyra ne dev c++ me duhen per sonte ju lutem nese ka mundesi mem ndihmu .
Te behet program per llogaritjen e shprehjes y = x/2+a-5. Vlerat e x dhe a duhet te jepen nga perdoruesi!
4. Te behet program per llogaritjen e shumave te katroreve te numrave te plote tek mes vleres 7 dhe n. Vlera e n te jepet nga perdoruesi!
5. Te behet program qe do ti rendise numrat prej 1 deri ne n. Numri n te jepet nga perdoruesi. Ne fund te shfaqet ne kolonen e pare numri, ne kolonen e dyte shuma e numrit me vetveten, dhe ne kolonen e trete kubi i numrit. Te perdoret manipulatori setw per pamje me te mire te rezultateve, dhe te shtypet titulli.
6. Te behet program ku brenda ne program do te krijohet vektore me keto elemente: 19, 11, 20, 13. Te shtypet i njejti vektore.
Krijoni Kontakt