O shtet i poshter shtet i poshter
Postuar mė parė nga prishtina75 ...prit deri sa te avullohet xhami perseri, hej Prishtin..., u avulluha ai xhami apo jo... ...,te uroj nje mbremje te kendeshme..
Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.
cfare emocioni kur te rritet reputacioni ne forum...
Just me!
Dora e butė thyen dhe gurin mė tė fortė.. Fjala e ėmbėl zbut dhe zemrėn mė tė egėr.
Postuar mė parė nga Erald123 cfare emocioni kur te rritet reputacioni ne forum... Hallin te qaj vlla lool
Postuar mė parė nga B@Ne Hallin te qaj vlla lool flm moter qe me gjendesh prane ne keto momente kaq te veshtira
Postuar mė parė nga Erald123 flm moter qe me gjendesh prane ne keto momente kaq te veshtira Detyre ime vlla
Postuar mė parė nga Erald123 cfare emocioni kur te rritet reputacioni ne forum... Nuk po qahemi ne , qahesh ti qe sa ke fillu Apo tja qajme hallin Bane
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Postuar mė parė nga Arvima Nuk po qahemi ne , qahesh ti qe sa ke fillu Apo tja qajme hallin Bane hahahaha, halli jam tu i qar Arvi , loool Ne vend ti behet zemra mal ky merzitet lool
Postuar mė parė nga B@Ne hahahaha, halli jam tu i qar Arvi , loool : D Ne vend ti behet zemra mal ky merzitet : p lool Kushedi sesi i ka punet po he se kur qan njeriu shfryhet, mire i ben Hajd se me mire do behet Erald , ta themi ne
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt