ahaaaa per kaq ndryshim ste gjen gje
ahaaaa per kaq ndryshim ste gjen gje
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Nje rige shi kish ba mire me ra.
Busy a po bahet far plazhi andej a ka mjaft turista
jo lexues ka qene kohe e keqe akoma skan filluar te vine turistat
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
do mbesni pa turista mduket kete vit :P A eshte I ndotur uji kete vit apo e kan pastru I cike :P
nuk e frekuentoj plazhin e Durresit por ne zona me te largeta qe shkoj une gjithmone ka qene paster . ne durres maximumi per xhiro ne golem dhe kam pare qe eshte mire
thash se ka 5 vite skam qen andej :P
Sa I perket temes, eshte ka me mungon![]()
prane nje xhami me avull do te doja te ndertoja shpresa dhe me to te buzeqeshja kur te shihja avullin te pikonte duke tretur gjithckaa............
Kur te thone se ke ndryshuar .., duan vetem te te thone se nuk je me sic u interesonte atyre ..
Kur i kushtojme vemendje njerezve ata mendonje se ne jemi gjithmone te lire,por nuk e mendojne qe mundohem te krijojme kohen e lire vetem per ta
ai qe di te punoje e gjen gjithnje kohen e lire, ndryshe eshte skllav...
p.s. gjithnje e kam llafin per pune te ndershme...
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
Krijoni Kontakt