Close
Faqja 9 prej 30 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 295
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ndersa ti e paraqet ne 3D. prandaj flet per krenarine e "kombit" zvicerjan... lol nje komb qe nuk ka nje gjuhe, por ka 3. dhe qe te treja jane te huaja.
    prandaj mendon se dinjiteti kombetar matet vetem me mireqenie.

baze e dinjitetit kombetar ore ti zoteri akil eshte identitetit kombetar e jo ato pallavrat e tua.
    nese nje popull sakrifikon identitetin kombetar per te rritur mireqenien, ky popull nuk ka dinjitet kombetar.
    eshte e thjeshte.
    nese nuk e kupton, atehere ik nderro emer, thuaj jam minoritar grek se mos kap ndonje pension. keshtu rrit mirqenien dhe si rrjedhoje, tregon identitetin kombetar "shqiptar" ....

p.s. na trego pak ti qe i sheh gjerat ne 3D, cilet jane popujt europiane me pak nacionaliste se shqiptaret???
    p.p.s. duket tek emrat qe i vejne femijeve se sa nacionaliste jane shqiptaret.
    Romet kane "ruajtur" identitetin kombetar (qindra vite bejne menyre te njejt jetese) ,jane romet popull i dinjitetshem?!!!
    Nuk e di pse thua qe "kushti" i zhvillimit te nje kombi eshte sakrifikimi i identitetit kur ka shembuj sa te duash qe vertetojne te kunderten !!
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 07-11-2012 më 04:39

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    1-deshira kane vetem ciliminjte. te pjekurit kane plane dhe pune.
    2-ti vazhdon me llogjiken e heqjes se fajit diku tjeter.
    3- prijesit jane shembelltyra e popullit.
    Nuk e lun as topi!

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Romet kane "ruajtur" identitetin kombetar (qindra vite bejne menyre te njejt jetese) ,jane romet popull i dinjitetshem?!!!
    Nuk e di pse thua qe "kushti" i zhvillimit te nje kombi eshte sakrifikimi i identitetit kur ka shembuj sa te duash qe vertetojne te kunderten !!
    Cilet Rome? E di sa lloje-tipe ka? Biles kane dhe gjuhe te ndryshe. Ti nuk i njef romet Ane ... mos na beni krahasime te pakuptimta

Per te patur identitet te nevojiten:

Gjuhe te njejte
    Zakone / Doke
    Territor i percaktuar

Cilet nga keta lart plotesojne romet?

Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 07-11-2012 më 05:25
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Cilet Rome? E di sa lloje-tipe ka? Biles kane dhe gjuhe te ndryshe. Ti nuk i njef romet Ane ... mos na beni krahasime te pakuptimta

Gjuhe te njejte
    Zakone / Doke
    Territor i percaktuar

cfare perkatsie fetare kan romanjolet?

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Ne shqiptaret ne paaftesine tone te perhershme per te ndertuar shtet, nxjerrim inatin forumeve, ose duke share fqinjet, evropen, rusine, etj...., kur fajin e kemi vete nja 90 %.
    ne nuk dime gje tjeter vec te sulmojme e te shkaterrojme njeri tjetrin, ta poshterojme ta pushojme nga puna, ti marrim nderin,...etj.... dhe per kete na e paska fajin nje polic grek,....\haaaaaaaaaaa,...kur shkon tek tjetri nuk te lejohet ta shash,....shoferi duhet te kishte marre masa ketu...
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin

Gjuhe te njejte
    Zakone / Doke
    Territor i percaktuar

Gypsit ,gitanet,magjupet,arigjinet ,gabelet etj emertime te ndryshme por qe tregojne nje popull ,siq jetojne ne Kosove,Shqiperi e Maqedoni ,njejt jetojne edhe ne Rumani,Hungari,Spanje ,Itali etj ,keta i qendrojne besnik menyres se tyre te jeteses(gabelqe) dhe sipas Admiralit duhet te jene edhe dinjotoz

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Ne shqiptaret ne paaftesine tone te perhershme per te ndertuar shtet, nxjerrim inatin forumeve, ose duke share fqinjet, evropen, rusine, etj...., kur fajin e kemi vete nja 90 %.
    ne nuk dime gje tjeter vec te sulmojme e te shkaterrojme njeri tjetrin, ta poshterojme ta pushojme nga puna, ti marrim nderin,...etj.... dhe per kete na e paska fajin nje polic grek,....\haaaaaaaaaaa,...kur shkon tek tjetri nuk te lejohet ta shash,....shoferi duhet te kishte marre masa ketu...
    Pa marre parasysh faktin se Greqia i hapi dyerte qindra shqiptareve sjellja si kjo dhe shume sjellje te meparshme (pritje te gjata neper kufi) nuk mund te quhen ndryshe pos sjellje "gabele" nga nje popull "gabel"!"Goditjet" e ketij lloji behen vetem nga njerezit e ulte!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    problemin e ke ne koken tende. qe ben ca lidhje qe vetem injorantet mund ti bejne.

kush te tha ty qe per tu zhvilluar duhet te humbesh gjuhen?????

ta shpjegova me poshte, qe pazhvilluarit duan te justifikojne moszhvillimin e tyre
    me gjoja pasoja kombetare, se po u zhvillove do shesesh gjuhen..

sigurisht kjo behet e qellimshme nga shumica e shqiptareve, se zhvillimi nuk te zhduk gjuhen por do te zhduki zakonet
    O akil Po thuame pak se cfare eshte ajo cilesi qe mban nje komb gjalle??/
    A nuk eshte gjuha ??? A nuk jane zakonet ose TRADITAT??? A nuk eshte HISTORIA

E pra ketu ne SHQIPERI ne menyre sistematike po mundohet GREKET-TURQIT-SERBET ti zhdukin keto zakone -tradita -gjuhe-histori
    Greket po mundohen te zhdukin gjuhen-traditat
    Turqit po mundohen te zhdukin Historine duke akuzuar SKENDERBEUN si tradhetar
    Serbet po mundohen te zhdukin Shqiptaret si Komb ne pergjithesi.
    E pra nqs te gjitha keto zhduken ne emer te zhvillimit atehere do te jem me i kenaqur te jem i prapambetur

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    ilia spiro, keto thenie per "Shqiptaret qe nuk dine te formojne Shtet" jane teori te politikes se erret SERBE
    Ore ilia spiro po emrin DEMOKRACI mos e ke degjuar gje mo??? Sepse Greqia eshte (padyshim) nje vend i cili quhet djepi i DEMOKRACISE, domethene i bie qe SHQIPERIA te jete vend shume here me DEMOKRAT sesa Greqia sepse ketu ne ne kane erdhur Turiste Greke qe e shajne hapur dhe pa teklif Shqiperine por asnjeri nuk i ka lene ne shi,ose ti marre me shqelma bythes

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga Kermilli Lexo Postimin
    ilia spiro, keto thenie per "Shqiptaret qe nuk dine te formojne Shtet" jane teori te politikes se erret SERBE
    Ore ilia spiro po emrin DEMOKRACI mos e ke degjuar gje mo??? Sepse Greqia eshte (padyshim) nje vend i cili quhet djepi i DEMOKRACISE, domethene i bie qe SHQIPERIA te jete vend shume here me DEMOKRAT sesa Greqia sepse ketu ne ne kane erdhur Turiste Greke qe e shajne hapur dhe pa teklif Shqiperine por asnjeri nuk i ka lene ne shi,ose ti marre me shqelma bythes
    Mos u nxeh zoti Kermill ...! Ilia Spiro e ka gjakun ngjyre cokolate ...! Nuk njeh asnje nga keto fjale qe i permend ti , i ka me te degjuar ...!

Gjaku shqiptar , ne trojet e veta (te quajtura sot Gerqi) , prandaj eshte derdhur , per t'iu mesuar ketyre jevgjve se cfare eshte fjala "demokratia" ! Po ku e di derri se cfare eshte nderi ..!

Faqja 9 prej 30 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •