E kemi dijt gjithmon Poeti , se nderrova forum dhe emer sdmth qe do nderroj dhe tip ,karaktere dhe Shije!![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Hmmmmmmmmmmmmm gezohem per kete Lulke...mund te te quaj mikeshe?
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Padyshime hic miku im !!![]()
Jo jo nuk privohem nga askush , e kam ven vete ate opsion .Dergo ftes nese ke vertet dicka urgjente .
![]()
Urgjent nuk kam asnjehere asgje, vetem pyeta!
I rrezikohet froni i Topit te Arte Messit ,ndaj i ka ardhur deshira per te luajtur,pa do ta shihnim sa e plote do ishte loja. Megjithate,per aq kohe sa ai ka qejf te luaje...jemi OK te gjithe.
Dje dhe ne ndeshjen me Villareal dukej sikur luante vetem,mbrojtesat ishin si birila.Edhe Suarez i duhet pak kohe sa te pershtatet me filozofine,do pastaj do vendosim ne peshore kush eshte me efektiv,tridenti i Realit apo i Barces.
Tani te grisim te Merkurren Villareal dhe te sigurojme qe ne ndeshjen e pare kualifikimin. Te sigurohet nje trofe shpejt e shpejt![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Nuk e besoj se ka asnje dyshim qe treshja: Mesi-Neymar-Suarez do te jete shume me e mire se treshja e bardhoshkave.
Etno3 (09-02-2015)
Edhe nje sukses i Barēes ne garat per Copa del Rey...nje fitore 3:1 ndaj Villarreal-it, megjithese Suarez dhe Neymar, mbreme nuk ishin askah....
Krijoni Kontakt