Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 03-03-2013 mė 07:40
Vasudhaiva Kutumbakam
Mua me pelqente me shume barcelona e Guardiola-s pa trofe, sesa kjo barcelone me loje te shemtuar e me 1 trofe. Une e ndjek Barcen per futboll te bukur jo per trofe, se trofete i marrin per veten e tyre.
Kete 1 trofe qe do marre do ta kete me shume per neglizhence te realit sesa per meriten e vet.
Ne champions edhe po kaloi Milanin nuk kam shume shprese se do ece me tej...
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Kaq here sa keni fituar ju ne ju kemi futur gola ne nje ndeshje me trajnerin qe ju e ngrini ne qiell dhe me ata lojtare qe nuk kane te paguar. Harrove ? Doli pinjolli e tha,3 pike jane o burre i dheut,s ben robi per 3 pike. Edhe atehere ndeshja me e ndjekur ne planet ishte. Na shiko nga poshte.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Vasudhaiva Kutumbakam
Fitorja qe eshte fitore shijon ne cdo kohe,sepse eshte Classico,ashtu sic dhemb humbja.Apo kur do ti shijon dhe kur do ti dhemb ?hahahah. sa qesharak. mburresh akoma per nje ndeshje te para 2 viteve e gjysem...
Pastaj,ti shiko veten si shprehesh te pjesa qe citon Dolphin,per mua eshte primarje fitorja,pastaj loja. Ti o miku im u bere me Realin se fitonte shume ? Atehere ti je tifoz i semure,jo ne qe thua ti ,sepse ti e ndjek ekipin tend(qe eshte bere i joti sepse ka fituar trofe) vetem sepse fiton trofe.Dmth ti je qorr,ty te mjafton qe kur nje ndeshje luhet ne oren 20.00 ti te hapesh livescore ne oren 22.00 dhe te shikosh qe ekipi jot ka fituar. E cte kenaqi ty ketu ? Cu pa nqs fitoi? Te gjithe ketu dhe kudo thone se jane bere tifoz me nje skuader sepse i ka terhequr loja,moduli,stili,mentaliteti,historia,ndersa ti je tifozi me pragmatist ne rruzull...tifoz livescore. Per ty eshte njesoj sikur Reali te luaje nje ndeshje ku fiton 5-0 ndaj Barcelones me nje loje spektakolare ku e gjithe bota perulet perpara asaj loje,dhe nje ndeshje ku Reali fiton 1-0 ndaj Barcelones me nje penallti te paqene,ose me nje gol offside bie fjala. Cfare tifozi je ti ? Tifoz rezultati.
Je tifoz me ndonje ekip kombetar ti ? Ve bast qe je me Brazilin,po jo sepse ka pasur lojtare si Ronaldinho,Rivaldo,Carlos,Ronaldo,e nje mal te tjere qe nuk i mbaj mend,po sepse ka 7 kupa bote.
Pra stili yt i berit tifozllik konsiston ne trofete qe ka nje ekip ne muzeun e vet. Sipas llogjikes tende,Hollanda duhet te ishte nje ekip kombetar me 37 tifoza ne total,po ne te vertete eshte komplet e kunderta,ka nje nga tifozerite me te medha ne bote.Edhe ca ka fituar ? Vec 1 Europian. Pse ka aq shume tifoza ky ekip? Sepse ka pasur nje stil loje unikal qe ka bere nje pjese shume te madhe te tifozave per vete.Shkurt muhabetit,ti je tifoz livescore. Ose nuk meriton fare epitetin tifoz ti,it quhesh livescoraxhi qe nuk luan lloto. Ah medet thuaj.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
fitorja qe eshte fitore shijohet ne cdo kohe? hahahah. vazhdo shijoje fitoren e para 2 viteve e gjysem atehere. prandaj po hani dajak neper clasico kete sezon, sepse shijoni fitoren e atehershme. iu ka mbetur pak ora...
jam tifoz me realin per pune te disa lidhjeve personale disi te vecanta.
kam qene me realin qe kur kam qene femije i vogel dhe kur shoket e mi ishin te gjithe tifoze me ekipet italiane. qe ne fillim te viteve 90. (vitet 90-95 nuk ishin ndonje periudhe e ndritshme per realin)
sa kam jetuar ne shqiperi, nuk kam njohur kurre tifoze te tjere me realin e madridit.
nejse. nuk do rri te te shpjegoj ty arsyet.
ajo qe thua ti, eshte arsyeja se pse shumica e pseudotifozeve te barcelones ne kete forum, u bene te tille. u bene te tille vetem ne keto vitet e fundit. sepse barcelona po perjetonte nje periudhe te arte.
sa per ekipe kombetare, nuk jam tifoz me ekipin perfaqesues te asnje shteti...
Vasudhaiva Kutumbakam
barcelona u be e merzitshme shume me tika tikan e saj dhe sidomos me fryrjen artificiale qe i ben uefa mesos.....
vari leshte
O zoteri,the me siper qe mua nuk me intereson loja perpara fitores.Ky quhet pragmatizem.Ti sportin e shikon per qejf,jo me detyrim.E shikon per clodhje.Po jo ti ne fakt....gjithe bota vec teje dhe sojit tend,se ti e shikon ne livescore.Ti thua le te fitoi ekipi im,crendesi ka sesi.Qellimi justifikon mjetin edhe ne futboll lol. Dmth Reali luan nje ndeshje me Granaden,dhe kjo e fundit e can ne mes me loje dhe me statistika Realin e ne fund Reali fiton 1-0 me penallti,ti thua eshte shume bukur.Ku eshte qejfi ketu ? Apo harrova une,ti je Europian,je i vecante,ti mendon out of the box lol.
Edhe per pjesen poshte ku shkruan se shumica e pseudo bla bla bla,me fjale te tjera do te thote qe dikush nuk ka te drejte te behet tani me Barcelonen sepse ai nuk eshte tifoz. Pra nje 15 vjecar aktualisht qe eshte tifoz me Barcelonen eshte pseudotifoz ? Pse,duhe te behet me Realin ai ? Apo me Zenith ? Ku eshte problemi qe ai 15 vjecari behet me nje ekip ne nje moment ku ai do zgjedhi nje ekip te zemres dhe ai moment qelloi tani periudha e arte e Barcelones? Mos valle duhet te presi ai qe te iki periudha e arte? Heret apo vone do zgjidhte. Sipas teje Barcelones nuk i lejohen shtim ne radhet e tifozave. Ti o cun je per te ardhur keq.Nuk e di se kush te ka genjyer lart e poshte qe artikulon argumenta e ben debate edhe terrci verrci perrallat e tua me mbret,po ti ke nje brombozho ne tru te vogel,qe ta ka bere koken me miza.
Nuk me intereson mua thote ai se si fiton ekipi im,mjafton qe fiton. Kur shikon nje ndeshje ti ,sheh fushen dhe lojtaret apo minutat dhe emrat e ekipeve ?
Si te jesh tifoz i ekipeve kombetare ti ,se mos shikon futboll per kenaqesi ti. Ti hyn te laptopi jot ,hap flashscore,shikon rezultatin dhe iken fle gjum me buzeqeshje te stampuar.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlooD_VenoM : 04-03-2013 mė 17:59
Ketij blood, nuk i intereson fakti se nje skuader luan rregullisht e ben nje pjesemarrje denjesisht neper kompeticione.
Ketij i interesojne trofete, sesa ka nje ekip.
Dhe suksesin ai e mat me 3 kupa kampionesh e lart.
Po pate kupa te tjere ose te kesh mare pjese denjesisht per 40 vjet neper gjysemfinale,finale etc etc, per kete jane shifra koti.
Une desha ti jepja nje rikujtim te historise se ekipeve te "medhaja" qe ai quan dhe pjesemarrjen e tyre te "denje" neper kompeticione,por pastaj mendova...."te humb kohen kot me ate qe kundershton per qejf, e jo per hir te ndricimit te se vertetes" !!!!
Po sa per dijeni, jepi nje statistike per bardhoshkat,se ai i ka qejf bardhoshkat. Lol
Ju desh 41 vjet bardhoshkave te arrijne me ne fund nje finale te kupes se kampioneve, edhe ate e fituan me hile si perfundim.
Mos te permendim pastaj gjumin e thelle te skuadrave te tjera qe ai i quan te "medhaja"
Milan-26 vjet
Inter-45 vjet
Manchester United-31 vjet
Etc etc.
Keto i quan ekipe te medhaja, jo sepse kane dhene "vazhdimisht" ne arenen nderkombetare, por sepse kane trofe....mbi 3 mundesisht, sipas ketij...lol
po merru me vehten ore mjeshter guri.
per mua eshte primare rezultati. loja e bukur eshte dytesore. per ty eshte e kunderta.
mua me jep kenaqesi me shume nje fitore 1-0 se nje humbje 4-3.
keshtu arsyetojne edhe shumica derrmuese e ekipeve te te gjitha sporteve ne te gjithe boten. luajne per te fituar e pastaj per te bere spektakel.
po fat te mire italianet nuk kane mendet e tua, se ato 4 boterore nuk do i kishin pare as ne enderr...
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt