Bukur shume kunder R.Sociedat,pa fat ishte barqa.![]()
Bukur shume kunder R.Sociedat,pa fat ishte barqa.![]()
MOS I NDY TEMAT no name
Tata Martino kam pershtypjen se po ben shume eksperimente, gje e cila po e demton ritmin e lojes se Barces...
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
..edhe humbjet i pranojme,jane pjese perberese e futbollit.Ne humbjen e fundit,Barces i munguan Dani Alvesh,Xsavi etj.Kam mendimin qe Barca,do te ecen perpara,sepse aty luan Messi dhe Inijesta me shoke te cilet gjithmone kane bere publikun e mbare botes
qe te pecijelletfutbolli...Pa Messine dhe disa lojtar te Barcelones futbolli eshte nje hiq.
Do ta shohim, sezonin perpara e kemi.
Barcelona ne kampionat ka leshuar goxha pike nga dora, por me shume per faj te trajnerit, i cili ka bere rotacione te shpeshta pa pasur nevoje. Gjithsesi, jam i sigurt se do ti rikuperojme piket e humbura dhe ne fund do arrim ta mbrojme titullin kampion.
Deri me tani, Barcelona akoma nuk e ka humbur nje ndeshje te madhe kete sezon(kampionat dhe ch-l). Pavaresisht se ka vuajtur shume me lendimet e lojtareve titullar. Uroj te marin fund dhe ti kemi te gjithe lojtaret ne dispozicion, pasi tani e tutje eshte pjesa vendimtare e sezonit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 03-03-2014 mė 19:29
Andres Iniesta nuk do grumbullohet kete jave me ekipin ne ndeshjen kunder Valladolid pasi ai dhe bashkeshortja e tij kane humbur femijes qe prisnin.
Iniesta ne spital
http://www.mundodeportivo.com/201403...402154299.html
RIP![]()
Kaq e pat ky kampionat,ta gezojne Madrilenet lol
Blood, kaq shpejt u dorrezove?
Asgje nuk ka perfunduar. Kampionati vendoset ne El Clasico.
Sot ka qene ndeshja me e dobet e sezonit. Katastrofe!
Tata po i perserit gabimet. Se kuptoj per c'dreq vazhdon akoma te bej rotacione hmm! Edhe vet e tha sot pas ndeshjes se rotacionet nuk funksionojne. Ishalla t'i jete mbushur mendja. lol
Te njejtin gabim e beri edhe me Sociedadin para dy javesh.
Kualifikimin ne CH-L e ka ne xhep, s'ka nevoje t'a vej ne rrezik kampionatin.
U dorezova se eshte ndeshja e dyte ne kampionat qe Barcelona nuk ka brum ,nuk bind ! Ndeshja sot ishte sikur shikoje Traktorin te luante,jo Barcelonen. Messi nuk driblonte nje,Daniel Alves nuk depertoi njehere ne krah sic iken gjithmon,Xavi gabonte ne pasime te shkurtra,Pique i binte me dore per Shakiren. Skandal komplet !
El Classico dhe sikur ta fitojme ,qe eshte veshtire shume,ata jane prap +1. Nuk leshon me pe Reali tani,sikur nami te behet. Ti rrojne rotacionet dhe skemat Martinos.
Nejse,asnjehere si dihet,sic ishim ne +6,keta jane +4,kush e di ca ndodh.
Ke dyshime per El Clasico? Ik vdis.![]()
Ne i rrafim bardhoshkat kur te na cohet
Ne tre xhirot e ardhshme, une jam i mendimit qe bardhoshkat do leshojne se paku 5 pike.![]()
Malaga - Real Madrid
Real Madrid - FC Barcelona
Sevilla - Real Madrid
Problemi eshte, a do kene b*the keta tanet qe t'a mbajne ecurine e fitoreve deri ne fund?! lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 08-03-2014 mė 22:30
Krijoni Kontakt