Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    i/e regjistruar Maska e taku72
    Anëtarësuar
    23-11-2011
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    115

Për: Ndihmëset ose dikur shërbëtoret.

Citim Postuar më parë nga teta Lexo Postimin
    eshte ber nje studim me femrat qe bejn vet punet e shtepise dhe atyre qe rrin tere diten ne drite te diellit
    rrezulltati:grupi i dyte ishte me perqinde te madhe e rrezikuar nga alzhajmer dhe me duket se plakej me shpejt

une do e doja ta kem nje por nuk di si te filloi ta fus nje te huaj ne shtepi.Jo se pertoi te bej punet,por se nuk kam shum kohe.Amaaa e kishte nje ketu afer meje nje,papapap ca diti te bej ajo,research tere lagjes,si ikte kjo te puna ,ako gjume per 7 pal qefe.Tjetra ju zhvati nje shum maramendse parash
    jo jo une definitivisht nuk marr guximin.
    oj tete,

thon qe ato femra qe bojne sex 1 here ne shen llesh, kane rrezik me te madh, per alzajmer.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Kam degjuar disa qe jane te kenaqur edhe disa qe nuk jane. (shumica ankohen se i vjedhin gjera ose nuk jane higjenike) Nga ata qe njoh qe kane jane vetem te huaj. Per vete nuk do preferoja njeri se jam tip qe i bej vete te gjitha edhe i dua ne menyren time ndryshe nuk me behet e mira. I ka OCD keto:P Prudence, ti me duket te duhet nje cleaning lady. merr ndonje per 1 here ne jave ne fundjave kur je vete ne shtepi keshtu s'te prekin dot gje (vjedhin etc.)

per pagesen: nese e ke per 5 dite jave paguhen $10.00-$15.00

nese eshte vetem per 1 here ne jave pastrim: $100.00

kjo pagese eshte per ketu ne amerike per ne Shqiperi nuk e di
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 02-01-2013 më 10:30
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Ata qe i duan babysitter me shkolle le ti cojne ne childcare. Shumica qe punojne si babysitter ketu jane gjimnaziste ose studente. Nese mendoni se studentet do edukojne femijet tuaj, harrojeni. Ti cosh te shqiptaret eshte me mire se ato te heqin dhe gatimin per free. Njoh disa shqiptare qe punojne ne pastrim. Pronaret ngelen te kenaqura, biles keto ankohen qe disa shtepi jane shume te pista. Per te vjedhur pastaj po e pati ne gjak do te vjedhi. Mundohu te marresh ndonje te njohur.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Nuk kam vendos gje.E kam te veshtire.Po pres dhomen e cunave tani ne janar dhe mbase me mblidhet remuja vetem aty.
    "Më e mira është armike e së mirës"

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Po c'te veshtire ke mi Prude. Nese ke mundesi , financerisht cfare pret?! Merr ndonje te te vij njehere ne jave e te ti bej me themeli punet. Te filloj nga tavani, shandeleret , pluhurat e deri poshte krevateve. Te shkelqejne. Te lajne banjot, e kitchen lol. Aq mjaftojne, keto Pune Jane qe te lodhin e marrin kohe. Punet e perditshme, rremujat e Cunave veri ato - kush Ben rremuje dhe I pastron thuaji. Edhe ble video games per ato tani. Qe te ulen me nje vend e mos kesh toys shume neper kembe .
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 03-01-2013 më 09:22
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Po c'te veshtire ke mi Prude. Nese ke mundesi , financerisht cfare pret?! Merr ndonje te te vij njehere ne jave e te ti bej me themeli punet. Te filloj nga tavani, shandeleret , pluhurat e deri poshte krevateve. Te shkelqejne. Te lajne banjot, e kitchen lol. Aq mjaftojne, keto Pune Jane qe te lodhin e marrin kohe. Punet e perditshme, rremujat e Cunave veri ato - kush Ben rremuje dhe I pastron thuaji. Edhe ble video games per ato tani. Qe te ulen me nje vend e mos kesh toys shume neper kembe .

ketu ne shqipo nuk te kushton shume,(sidomos nje here ne jave sic thua ti) por une s'marr guximin te fus nje te huaj ne shtepi, ta kem neper kembe, te me mesoje zakonet dhe skutat....bej apo sbej zgjedhjen e duhur..... ja keto me pengojne te vendos.

plus qe vet gruaja qe une mund te marre nuk mund ti bej te gjitha brenda nje dite.....
    "Më e mira është armike e së mirës"

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Po ne fundjave merri. Psh ketej Jane company per cleaning. Te cojne 2-3 veta dhe ta pastrojne per 3-4 ore. Merre e bjere rehat.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046

Nje kolegu im i punes qe eshte single merr nje filipinase dy here ne jave per t'i pastruar shtepine, 8 ore ne jave dhe e paguan €15/h + transportin.
    Habitem qe kushtoka $10/15 h ne usa !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •