Jo me se ata skane pse shajne fare ..pse ende nuk u ngopen megjithe ato toka qe na kane marre ? Nuk eshte e vertet qe nuk jam racional..po ne kte rast ne nuk kemi zgjidhje o nenshtrim o perballje (nuk flas per perballje te armatosur).Atehere merrni e zgjidhni ose i tregoni vendin ose jini demokrate e beni sikur skeni pare gje,,,jetoni jeten tuaj plot mirekuptim e pikpamje europiane, e vereni kufirin ne Elbasan pas ca vitesh,une zgjedh te paren..po nuk po them se une kam te drejte dhe zgjidhja ime eshte e vertete absolute... ..te kuptohemi..
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
thashe tju ngacmoj nga1 cik ,po jeni dallavere te vjetra ju ,nuk e hani kollaj..![]()
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
Ne himare nuk ka greke
Ata qe hiqen si te tille jane njerez pa identitet, pa personalitet, pa moral e pa vetdije kombetare. Keta njerez greqia i ka blere me kartat e minoritetit qe siguronin levizjen e lire qe ne 1991 dhe pasi u ka bere lavazh truri, i ktheu ne mish per top. Jane vetem limona te shtrydhur ne mixer in grek dhe tashme qe nuk kane asnje pike leng, i fryne me uje qe te duken te mbushur.
Kam njohur plot te tille dhe jane njeri me mu.t se tjetri.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Krijoni Kontakt