Close
Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 115 prej 115
    Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Me shume e qajne Lirakun ata qe e shkateruan fizikisht e psikologjikisht qe 19 vjec duke i vene elektroshokun, sesa miqte e te afermit.
    Cudi e madhe.
    Bota po ndryshon.
    Ata po e qajne me shume ... mbase eshte larg dhe afer se vertetes ...

po kush po e shan dhe denigron ate edhe pas vdekjes??? une e kam nje pergjigje: litari i enverit, shoki sali ... edhe mbajtesit e litarit ...

ti mbaj litarin, ke vendosur te mos e leshosh ... pra ti je elektroshoku i se kaluares, litarist i sotshem ...

Bota po ndryshon??? Sentence e paditur dhe e panjohur ... edhe ben sikur çuditesh ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    Ata po e qajne me shume ... mbase eshte larg dhe afer se vertetes ...

po kush po e shan dhe denigron ate edhe pas vdekjes??? une e kam nje pergjigje: litari i enverit, shoki sali ... edhe mbajtesit e litarit ...

ti mbaj litarin, ke vendosur te mos e leshosh ... pra ti je elektroshoku i se kaluares, litarist i sotshem ...

Bota po ndryshon??? Sentence e paditur dhe e panjohur ... edhe ben sikur çuditesh ....
    Je bere shume bajat me keto komente idiote. Ndero stil edhe ti
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Shume gjynah I shkreti. Askush se meriton nje vdekje te tille ! Habitem me ca komente ketu! Pronocohen ca se ra viktime e opozites?!!! Kush nga ju militantet e Sales do bente nje xhest te tille dashurie per idolin tuaj? Kush thote Po?! Bertisni tju degjojme!
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Shume gjynah I shkreti. Askush se meriton nje vdekje te tille ! Habitem me ca komente ketu! Pronocohen ca se ra viktime e opozites?!!! Kush nga ju militantet e Sales do bente nje xhest te tille dashurie per idolin tuaj? Kush thote Po?! Bertisni tju degjojme!
    shyqyr zotit kamikazet ia u kemi len vetem juve pjelles komuniste...koken henkshit te gjithe !
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    sa keq..u be vegel e kundershtareve te sali berishes..ishte turp te shihje sot ne funeral ramen e kreshnikun e oketen tek perdornin lirakun e shkrete per te share saliu..nuk ka me keq se te behesh vegel e te tjereve..liraku nuk e kuptoj se edhe me vdekjen e tij do te luanin politikanet e rilindjeve..

gjate luftes ishte nje parulle e famshme '' para partizane se komandanti vjen pas ''..o lirak diteziu..ti ece para po fitoi komandanti jot me flijimin tend..cka fitove o ditezi..le gruan te ve dhe vajzat pa baba vetem e vetem te fitonte rama me kompani..nuk more mend nga 21 janari dhe ditezinjte qe humben jeten per karrigen e rames..

nuk e di por asgje ne kete jete nuk ja vlen qe te humbesh jeten..
    Edhe mundoheshin ta nderojne, po chfare nderi kure vret vehten. Edhe per chka ? Per lek ? Jo se leket tash nuk i duhen edhe po t'ja jepshin. Per karrigen e Rames ? Marri. S'pari pse ate nuk do ta fitoi, s'dyti, edhe po ta fitonte, ky i ndjeri nuk do ta shof. Zoti ja falt gjynafin, por me marri qe ka ba, jeta e pa sosun nuk fitohet. Jeten qe e fale Zoti, njeriu nuk ka te drejte te shuej. Ketu nuk ka kurrfare heroizmi, ka vetem marri.

Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •